Imposters

Laatste aflevering
Imposters
Verlopen

Het hele team probeert de dokter nog steeds te slim af te zijn en er staat heel wat op het spel.

Imposters gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
Verlopen
Ezra loopt een oude vlam tegen het lijf, ondertussen proberen Richard, Jules, Maddie, Max en Sally de Dokter te klissen.
Verlopen
Ezra, Jules en Richard zijn nog steeds op zoek naar de ring. Ondertussen graven Max en Sally in het verleden van de Dokter.
Verlopen
Ezra, Richard en Jules verschuilen zich in het vakantiehuisje van de familie van Jules. Ondertussen beramen Maddie, Sally en Max een nieuw plan.
Verlopen
Jules zet de bloemetjes buiten met een onverwachte vertrouwenspersoon. De Doctor maakt een verrassende beslissing die invloed heeft op iedereen ...
Verlopen
Richard, Jules en Poppy krijgen te maken met onverwachte moeilijkheden. Ezra schiet zijn familie te hulp en Maddie blikt terug op haar verleden.
Verlopen
De plannen van Richard, Jules en Ezra worden in de war gestuurd door de zus van Jules. De voormalige baas van Patrick maakt zich zorgen om hem.
Verlopen
Jules en Richard doen een ontdekking. Maddie is klaar om haar verhaal te doen en Patrick werkt samen met agent Cook, om Maddie te vatten.
Verlopen
Maddie slaat op de vlucht en duikt onder op een onverwachte plek. Ondertussen, zijn Ezra, Jules en Richard nog steeds in Mexico.
Verlopen
Ezra, Jules en Richard proberen de gestolen ring te verkopen. Ondertussen ontdekt Maddie dat ze haar verleden niet zomaar achter zich kan laten.
Seizoen 1
Verlopen
Patrick en Maddie geven elkaar het ja-woord en de langverwachte confrontatie tussen de oplichters en de FBI staat te gebeuren. Aan wiens kant staat Maddie? En wie zal als winnaar uit de bus komen?
Verlopen
Maddie heeft moeite met alles op orde te krijgen nu de trouw nadert. Ezra wil een deal sluiten met Patrick. Ondertussen loopt Jules iemand onverwacht tegen het lijf.
Verlopen
Ezra, Richard en Jules vertellen Maddie iets dat haar wereld op zijn kop zet. Maddie en Max smeden een plan. Ondertussen komt Patrick met een aanzoek voor Maddie.
Verlopen
Om onverwachte redenen moet Ezra terugkeren naar het thuisfront, waar hij een belangrijke beslissing moet maken. Maddie en Patrick krijgen te maken met romantiek en bedrog. Jules wordt geconfronteerd met haar verleden.
Verlopen
De knappe Maddie is een medogenloze oplichtster die door de jaren heen al heel wat slachtoffers heeft gemaakt. Maar wanneer drie van haar 'exen' de handen in elkaar slaan om Maddie te stoppen krijgt ze het wel erg moeilijk.
Verlopen
Ezra, Richard en Jules maken zich de kneepjes van het oplichtersvak eigen en komen steeds dichter bij Maddie. Lenny Cohen grijpt in wanneer Sally er een boeltje van maakt en Maddie krijgt een nieuwe opdracht.
Verlopen
Ezra, Richard en Jules gaan langs bij de ouders van Maddie. Ondertussen doet Sally een ontdekking met gevaarlijke gevolgen. Maddie en Patrick groeien steeds meer naar elkaar toe en Lenny Cohen brengt een bezoek aan Maddie.
Verlopen
Ezra, Richard en Jules doen een belangrijke ontdekking over Maddie. Ondertussen raken Max en Sally gealarmeerd door de interesse van Maddie in Patrick ...
Verlopen
Maddie ontmoet de mysterieuze Patrick en voelt zich meteen tot hem aangetrokken. Ezra en Richard ondervinden aan de lijve dat het moeilijker is om mensen op te lichten dan het lijkt... daarnaast doen ze ook een verrassende ontdekking.
Verlopen
Ezra Bloom denkt dat hij getrouwd is met de vrouw van zijn leven... tot hij ontdekt dat Maddie een oplichtster is en hij haar laatste slachtoffer. Wanneer Madie op de vlucht slaat gaat Ezra met een onverwachte bondgenoot op pad.
Archief