Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

In De Ban Van Tsjernobyl

2020
40:00

Aflevering 3 (Seizoen 1)

4,8 141 x
De derde aflevering gaat over de erfenis van Tsjernobyl. Hoe is de ramp kunnen gebeuren? Wie was verantwoordelijk? Zijn de juiste schuldigen gestraft? Hoe ziet de de toekomst van de rampenzone eruit? En wat zijn de gevolgen voor de kernenergie? Bekijk aflevering 3 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
39:00

Aflevering 2 (Seizoen 1)

4,5 104 x
De tweede aflevering onderzoekt de gevolgen op langere termijn en de impact in Oekraïne zelf, maar vooral in Wit-Rusland en daarnaast ook in Oostenrijk en in ons eigen land. Bekijk aflevering 2 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
37:00

Aflevering 1 (Seizoen 1)

4,3 376 x
In de eerste aflevering gaat Jan Balliauw op zoek naar de ooggetuigen, de mensen die de ramp vanop de eerste rij meemaakten, de mensen op wie de bejubelde HBO-fictieserie 'Chernobyl' gebaseerd is. Zo ontmoet hij een duiker die een prominente rol speelt in de serie, de helikopterpiloot die als eerste een beeld krijgt van de...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.