In Galop

In Galop herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 20 (Outsider)

4,0 38 x
Will wordt net voor het Grote Gala vermist en Kit ontdekt eindelijk de waarheid over haar moeder.

Seizoen 1, Aflevering 19 (Doorrijden)

4,5 18 x
Lady Covington sluit een interessant compromis met Kit. Een van de andere studenten wordt geconfronteerd met verschrikkelijke consequenties tijdens een deelname aan de Grote Gala race.

Seizoen 1, Aflevering 18 (Afleiding & Misleiding)

4,0 10 x
Elaine ontdekt een schatkaart die haar meer aanwijzingen geeft over Kit's moeder. Nav, competitief als hij is, probeert een teruggekomen knie-blessure te verbergen.

Seizoen 1, Aflevering 17 (Ruilen van Paard)

3,0 11 x
Kit helpt Elaine met het vinden van een vervangend paard voor het gala, hierna stemt Elaine in om Kit te helpen met het mysterie rondom haar moeder. De jongens proberen onconventionele tactieken om Will te helpen studeren voor zijn examens.

Seizoen 1, Aflevering 16 (Voor & Tegen)

4,0 47 x
Rudy krijgt een andere baan aangeboden. Kit wordt geconfronteerd met een artikel waarin zij onbedoeld, maar erg publiekelijk, Covington bekritiseerd. Hierdoor twijfelt zij over haar toekomst op de school. Elaine ontdekt iets schokkends.

Seizoen 1, Aflevering 15 (TK Komt Terug)

4,0 10 x
Kit wil meedoen aan de Gala Race maar moet eerst Lady Covington overtuigen. Josh en Anya hopen met een kopie van Elaine's strenge trainingsschema hun positie te verbeteren. Nav's neef komt op bezoek en beiden proberen Elaine te versieren.

Seizoen 1, Aflevering 13 (Als De Nood Hoog Is)

4,0 10 x
Kit en Nav gaan op zoek naar TK. Om Kit op te vrolijken plannen Anya en Josh een verrassingsfeestje, maar uiteraard gaat het niet zoals gepland.

Seizoen 1, Aflevering 13 (We Moeten Praten over Covington)

4,0 13 x
Kit onthult meer dan zij zou moeten aan een journalist. Will dreigt geschorst te worden wegens zijn slechte cijfers en Nax probeert zijn problemen met zijn kamergenoot op te lossen.

Seizoen 1, Aflevering 12 (Wie is de Baas?)

4,0 11 x
Lady Covington stelt Kit een ultimatum. Ze moet rijden of ze zal geschorst worden. Een project over stambomen brengt Kit in twijfel over alles wat ze over haar moeder weet. In de tussentijd gaan Rudy en de jongens kamperen.

Seizoen 1, Aflevering 11 (Op Stal)

3,0 8 x
Nadat TK weggehaald wordt, bedenken Nav, Josh en Peaches een plan om Kit te helpen hem terug te halen. Will vat Elaine's advies verkeerd op en maakt Kit's problemen zo alleen maar erger.
Archief