Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Inside Birmingham Children's Hospital

Inside Birmingham Children's Hospital herbekijken

Augustus 2019

Seizoen 1 - 9. Changing Expectations

3,0 23 x
Een tiener met een grote liefde voor sport krijgt te horen dat ze hartproblemen heeft. Terwijl een 4-jarig meisje moedig de strijd aangaat tegen leukemie.

Seizoen 1 - 8. Lean On Me

4,0 26 x
De 10-Jarige Louie wacht moedig op een harttransplantatie. Finlay heeft een diepe snee in haar voorhoofd en moet verzorgd worden door de dokters.

Seizoen 1 - Losing Control

3,0 17 x
9-Jarie Evan wacht op een niertransplantatie. Ondertussen brengt de moeder van de 5-jarige Lewis hem naar het ziekenhuis nadat hij munten inslikte van zijn speelgoedwinkel.
Juli 2019

Seizoen 1 - Growing Up Fast

3,0 18 x
Een baby die geboren werd zonder ogen krijgt een behandeling zodat er protheses aangebracht kunnen worden. 7-Jarige Codi heeft al van zijn geboorte een klompvoet en bezoekt het ziekenhuis voor de 120ste keer.

Seizoen 1 - Great Expectations

3,0 22 x
Na een aanrijding met een auto wordt de 12-Jarige Mollie vliegensvlug met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De 9-jarige Matthew is geboren met een zeldzame nieraandoening en wacht op een donor. Ondertussen arriveert 12-Jarige Rebecca met de helikopter na een val van haar paard. Haar ouders worden geconfronteerd me...

Seizoen 1 - Teens

3,0 20 x
Twee tieners krijgen een interessant, maar riskant voorstel dat hun leven kan veranderen. 16-Jarige Rene heeft een sikkelcelziekte en overweegt een stamcel transplantatie. Terwijl Jack die lijdt aan epilepsie een hersenoperatie mag ondergaan.

Seizoen 1 - Aflevering 3

4,0 25 x
De 4-jarige Chelsea is geboren met een nieraandoening. Sinds haar geboorte heeft ze dan ook al meer dan 200 nachten in het kinderziekenhuis doorgebracht en haar papa Rob blijft altijd aan haar zijde. Single mama Shafak heeft 4 kinderen, waaronder de 7-jarige Eman. Eman heeft ook een nieraandoening waardoor ze niet meer dan...
Juni 2019

Seizoen 1 - Aflevering 2

4,0 30 x
De 17-jarige Tijana is geboren met een afwijking aan haar ogen wat haar zicht enorm beperkt. Jonge ouders Charlotte en Dan zijn net bevallen van baby Lily. Hun dochter is geboren met een gespleten lip en gehemelte. Rock fans Ellie en haar papa Gary brengen sfeer op de spoeddienst.

Seizoen 1 - Aflevering 1

4,0 34 x
Patiënten van het kinderziekenhuis geven hun kijk op wat een ouder voor hen betekent.
Archief