Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Jamie And Jimmy's Food Fight Club

Jamie And Jimmy's Food Fight Club herbekijken

2020
46:00

Aflevering 12 (Seizoen 6)

3,0 24 x
Jamie en Jimmy krijgen het gezelschap van Hollywoodvedette Josh Hartnett. Jamie leert Josh zijn favoriete noedelsoep te bereiden en maakt een heerlijke wildschotel met curry klaar. Jimmy houdt zich intussen bezig met het maken van een slagersblok. En tenslotte krijgen ze een blik op de toekomst van de landbouw voorgeschote...
46:00

Johnny Vegas

4,0 20 x
Acteur en komiek Johnny Vegas komt meekoken met Jamie en Jimmy. Op het menu staat een geflambeerde steak en Jamies cannelloni met kalfsvlees. Jimmy houdt zich bezig met het maken van een bierpomp en ze ontdekken een heerlijk deeltje van de zalm dat normaal weggegooid wordt.
45:00

Craig David

4,0 38 x
Vandaag worden Jamie en Jimmy vergezeld van zanger en muzikant Craig David, die een Grenadiaans gerecht maakt. Jimmy maakt een voedseldroger in een klas en Jamie bereidt een heerlijke geroosterde zalm met artisjok. Nadien trekken ze samen naar de kust om te koken met zeewier.
45:00

Chris O'Dowd & Dawn O'Porter

4,0 21 x
Vandaag komen de Ierse acteur en comedian Chris O'Dowd en zijn vrouw Dawn O'Porter Jamie en Jimmy vergezellen. Zij maken ribbetjes op de barbecue, een kruidige rode snapper en gestoomde dimsum. Tijdens het koken buigen ze zich over de vraag hoeveel suiker er in kinderen hun ontbijtgranen zitten.
46:00

Warwick Davis

3,0 38 x
Jamie en Jimmy krijgen het gezelschap van de Britse acteur Warwick Davis. Op het menu staan een pastei van rundvlees en stiltonkaas, Jamie's Vietnamese pho en Jimmy's aan het spit gebakken varken. Tijdens het koken groeit hun appreciatie voor lokaal geproduceerde honing.
46:00

Greg Davies

4,0 23 x
Komiek Greg Davies vergezelt Jamie en Jimmy op de pier. Op het menu staan een heerlijke lamskebab uit Wales, een authentieke Thaise kip curry en verrassend campingvoedsel. De mannen keren ook terug naar de schoolbanken om het te hebben over de jongeren die energiedrankjes met veel cafeïne in drinken.
Afleveringen 2018
45:00

Anna Friel

Verlopen 4,0 46 x
Op het menu deze week staat actrice Anna Friel, genomineerd voor een Golden Globe. Zij wil de visschotel klaarmaken die ze voor het eerst at toen ze 23 was en door Zuidoost-Azië reisde, een heerlijk Balinees stoofpotje.
45:00

Fearne Cotton

Verlopen 3,0 33 x
Deze week komt tv-presentator en dj Fearne Cotton over de vloer. Zij wil graag het gerecht klaarmaken waar ze dol op was tijdens haar vakantie in Mexico: overheerlijke vistaco's.
46:00

Jack Whitehall

Verlopen 3,0 40 x
Deze week komt de schrijver en gelauwerde comedian Jack Whitehall op bezoek in het café.  Hij wil graag de calzone met chocolade klaarmaken die hij ooit heeft gegeten toen hij als kind op vakantie was in Napels.
46:00

David Tennant

Verlopen 4,0 42 x
Deze week komt David Tennant, ster uit 'Doctor Who' en 'Broadchurch' bij Jamie en Jimmy in de leer om zijn favoriete Kroatische gerecht klaar te maken: risotto met inktvis.
Archief