Jamie And Jimmy's Food Fight Club

April 2018
46:00

Orlando Bloom

3,0 6 x
Jamie en Orlando Bloom maken een Marokkaanse tajine met lamsschenkel klaar en daarbij toont de acteur dat hij een verborgen talent heeft, iets met messen. Orlando leerde dit gerecht kennen toen hij samen met Ridley Scott filmopnames maakte. En hij kreeg zelfs de kans om er samen met de Marokkaanse koning van te genieten.
46:00

Paloma Faith

4,0 6 x
In deze laatste aflevering staan er heerlijke weekendgerechten op het menu: Paloma Faith haalt herinneringen op aan haar jeugd met een heerlijk Portugees visgerecht: bacalhau à Brás.  Jamie tovert de ultieme Chinese ribbetjes op tafel. Jimmy brouwt zijn eigen bier. En samen gaan de jongens op zoek naar lekkere én voedzame vergeten vleessoorten.
46:00

Michael Sheen

4,0 5 x
Michael Sheen keert terug naar zijn roots met het nationale gerecht van Wales: heerlijke lamskoteletjes.  Jamie verwarmt zijn gasten met een winterse chili. Jimmy bereidt de meeneemklassieker pekingeend in zijn zelfgemaakte oven.  En de jongens trekken samen naar het strand om de visserij-industrie aan de kaak te stellen.
45:00

Ellie Goulding

Verlopen 4,0 12 x
Voormalige junkfoodliedhebber Ellie Goulding geeft een veganistische twist aan de 'dirty burger' waar ze vroeger dol op was.  Jamie serveert een bourgondische versie van de bekende Japanse gestoomde noedels.  Jimmy knutselt een roosterspit in elkaar voor zijn braadkip. En de jongens geven een moderne draai aan een middeleeuwse traditie om landbouwafval tegen te gaan.
46:00

Tinie Tempah

Verlopen 4,0 11 x
Tinie Tempah kookt een Nigeriaanse streetfoodklassieker: suya, een pikante rundvleeskebab. Jamie tovert de ultieme inktvis met peper en zout uit zijn hoed. Jimmy draait een echt Italiaans ijsje met zijn zelfgemaakte ijsmachine. En samen onthullen ze het best bewaarde geheim van de eierindustrie: de heerlijke kleine eitjes, die zelfs nooit de winkelrekken halen.
46:00

Kate Hudson

Verlopen 4,0 11 x
Kate Hudson bereidt een authentieke vindaloo, een curryschotel die haar doet denken aan haar moeder, Goldie Hawn. Jamie schotelt ons de ultieme zuiderse gefrituurde kip voor. Jimmy tovert Italiaanse pizza's uit zijn zelfgemaakte bloempot oven. En samen gaan de jongens de strijd aan tegen het verspillen van groenten die niet perfect genoeg zijn voor de supermarkt.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.