Jersey Shore Family Vacation

Jersey Shore Family Vacation gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Jersey Shore Family Vacation

Angelina's trouwreceptie wordt één grote chaos als Deena, Jenni en Nicole een toespraak houden. De meiden schrikken er enorm van, Angelina gaat door het lint en de jongens proberen het op te lossen. Maar valt dit nog op te lossen?

Seizoen 3
Angelina en Chris zeggen ja. Vinny maakt bezwaar. En de toespraak van de meiden voor de bruid leidt tot boegeroep uit de hele zaal.
De grote dag is eindelijk daar! Jenni voelt zich vervloekt, Angelina voelt zich gezegend en Mike voelt zich een beetje oranje.
Nu Angelina's bruiloft aanstaande is, komt de groep ter ere van haar samen voor een tripje naar de Jersey Shore.
Het aftellen naar de bruiloft van Angelina is begonnen. Mike is lekker bezig en de wilde nacht van Pauly D en Jenni roept een hoop vragen op bij de huisgenoten.
De mannen nemen het vrijgezellenfeestje van Angelina over. Het begint in de stripclub en eindigt met Pauly en Jenni in hetzelfde bed.
Jenni heeft het op Vinny gemunt. En is dat een vogel, een vliegtuig of de Bestemming?
Jenni en Angelina praten het uit. Ondertussen bedenken Mike, Vinny en Pauly een plan om het vrijgezellenfeestje van de meiden in New Orleans binnen te vallen.
De meiden gaan naar New Orleans voor het vrijgezellenfeestje van Angelina, maar onopgeloste problemen dreigen roet in het eten te gooien.
De mannen moeten nodig Sporten, Zonnen, Wassen. Angelina moet een notaris in de arm nemen, en Jenni en Nicole moeten een schop hebben - om bewijs op te graven.
Het is de avond van de première voor de Guido's, aangezien ze een film voor Mike hebben gemaakt. Daarna vatten ze acht maanden samen in één avond wanneer ze n
Vinny's moeder, Paola, bereidt een Italiaans feestmaal voor voor Mike, en Oom Nino komt ook. Intussen nodigt Angelina een verrassende gast uit naar de bar.â¿
J-Woww is nu echt gescheiden en het is tijd dat groots te vieren. Mike verklapt meer over zijn tijd aan de 'universiteit'.
Mike is eindelijk herenigd met de huisgenoten. De Guidos ontdekken met behulp van een helderziende wat de toekomst zal brengen.
Na 8 lange maanden in de gevangenis is Mike 'The Situation' eindelijk weer vrij en is de groep weer heel.
De huisgenoten zijn weer bij elkaar en wachten tot Mike de gevangenis uit mag. Zijn vrijlating komt later dan gedacht, dus brengen ze de tijd door met bowlen en strippers. Het wordt fysiek als Vinny en Angelina wat verder gaan met hun flirt.
De meiden willen nog steeds gerechtigheid in D.C. Pauly D haalt een epische grap uit, en Deena is klaar met Vinny.
De meiden kunnen niet geloven dat Mike nog opgesloten zit. Daarom nemen ze het heft in eigen hand en reizen ze af naar Washington D.C. om te protesteren bij het Witte Huis.
De groep gaat een dag naar het strand, maar verpest de spanning tussen Nicole, Jenni en Angelina de sfeer?
De weekendplannen van de huisgenoten gaan niet door als Jenni en Angelina het over die beruchte avond in Las Vegas hebben.
Archief