Kaatjes Tralalaatjes

Kaatjes Tralalaatjes herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 3 - Spookjes

4,0 18 x
Frits en Frats verkleden zich als spoken. En als je een spook bent, dan moet je natuurlijk iemand bang maken! Kaatje en Kamiel schrikken zich een ongeluk. Ze roepen snel de hulp in van Viktor. Hij moet de spoken verjagen met een goede uitvinding!

Seizoen 1, Aflevering 2 - De Jeuk

3,0 13 x
Kamiel heeft veel jeuk, zelfs op plaatsen waar hij niet aan kan! Kaatje wil natuurlijk graag helpen, maar ze wordt al snel moe van al dat krabben. Misschien heeft Kamiel nu wel voor altijd jeuk? Frits en Frats spelen dokter en zijn op zoek naar iemand in nood, dus Kamiel is de perfecte patiënt. Ook Viktor wil hem heel graa...

Seizoen 1, Aflevering 1 - De Mug

3,0 22 x
Kaatje wil lekker in de zon liggen en niets doen, maar haar siesta wordt verstoord door een vervelende mug! Ze wil zeker niet gestoken worden, want muggenbeten jeuken zo hard.

Seizoen 1, Aflevering 50 - Superhelden

4,0 5 x
Kaatje wil samen met Frits en Frats een zakje chips opeten. Er is alleen één klein probleempje: ze krijgen de zak chips niet open! Frits en Frats bedenken een plan en geven een echte superheldenshow. Superfrits en Superfrats lossen dat probleem wel op!

Seizoen 1, Aflevering 49 - Kaartenhuis

4,0 15 x
Viktor is volop bezig met het bouwen van een hoog kaartenhuis, wanneer de bal van Kaatje en Kamiel er pardoes in valt! Heel het bouwwerk ligt op de grond! Frits en Frats willen Viktor weer blij maken door voor hem een toren te bouwen die nooit kan omvallen.

Seizoen 1, Aflevering 48 - Donker

3,0 1 x
Viktor vertelt een griezelverhaal aan Kaatje, Kamiel, Frits en Frats. Dan valt plots het licht uit! Kaatje en Kamiel zijn toch wel een beetje bang in het donker en dat brengt Frits en Frats op een idee. Ze gaan hun vrienden eens goed laten schrikken!

Seizoen 1, Aflevering 47 - Rode Stippen

4,0 22 x
Kaatje bereidt zich voor om een vioolconcert te spelen voor Kamiel, Viktor, Frits en Frats. Iedereen kijkt er al erg naar uit en dost zich heel serieus uit voor het concert. Maar dan ontdekt Kaatje dat ze rode stippen krijgt, omdat ze een beetje zenuwachtig is. Samen met Viktor en Kamiel gaat ze op zoek naar een oplossing!

Seizoen 1, Aflevering 46 - De Koekjesboom

3,0 5 x
Kamiel is ontroostbaar als hij ontdekt dat hij nog maar 1 koekje over heeft. Hoe kan hij nu overleven? Frits en Frats overhalen hem om zijn koekje te planten zodat er een koekjesboom gaat groeien.

Seizoen 1, Aflevering 45 - Liegen

3,0 7 x
Kaatje maakt per ongeluk het raam van Viktor's raket stuk. Ze is bang dat Viktor nu heel boos gaat zijn en dus liegt ze!

Seizoen 1, Aflevering 44 - Dikke Truien

4,0 7 x
Viktor kan met zijn Viktometer zien wat voor weer het wordt. Nu is het een mooie lentedag, maar hij voorspelt dat het straks gaat sneeuwen! En inderdaad, even later krijgt hij gelijk. Kaatje, Kamiel en Viktor proberen al bibberend een oplossing te bedenken.
Archief