Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Kaatjes Tralalaatjes

Oktober 2019
08:00

De limonadedief

4,0 7 x
Alle limonade is op! Niemand weet wie alles heeft opgedronken, dus Frits en Frats gaan als echte detectives op zoek naar de dief.
09:00

Gips

3,0 4 x
Viktor laat tijdens het klussen per ongeluk zijn hamer op de teen van Kamiel vallen! Dat doet natuurlijk verschrikkelijk veel pijn. Viktor gaat naar Kaatje om een pleister te vragen, maar Frits en Frats hebben een veel beter idee. Kamiel moet in het gips!
09:00

Dansen

3,0 7 x
Kaatje wil heel graag met haar vrienden dansen, maar Kamiel en Viktor hebben een probleem... Ze kunnen niet dansen! Daar weten Frits en Frats wel een oplossing voor. Ze worden supercoole dansleraars en zullen Kamiel en Viktor een dansje aanleren!
08:00

Draak Kamiel

4,0 7 x
Frits en Frats geven een grote riddershow. Ze zoeken alleen nog een draak om te vangen! Omdat Kamiel wel een beetje op een draak lijkt, achtervolgen ze hem. Kamiel roept snel de hulp in van Kaatje en Viktor!
07:00

Piraten

4,0 3 x
In deze Kaatjes Tralalaatjes spelen Frits en Frats dat ze piraten zijn. Ook Kamiel mag meespelen. Hij wordt spelerderwijs ontvoerd door de piraten in de hoop dat hij vertelt waar de schat verborgen ligt. Kamiel roept Kaatje ter hulp. Als ze ziet dat ze het moet opnemen tegen piraten, snelt ze naar Viktor om mee in te schak...
September 2019
08:00

De snor

4,0 5 x
Kaatje en Viktor willen wel eens weten wie van hen het sterkste is. Viktor kan met gemak een zwaar gewicht opheffen, maar als Kaatje dat probeert, lukt het niet! Ze zoekt een trucje om sterk en stoer te worden. Kamiel heeft wel een idee. Stoere mannen hebben volgens hem altijd een snor!
08:00

Cowboy Kaatje

3,0 2 x
De Kaatjes-cowboy-boefjes-bende wil een grote kist vol met chocolademunten stelen van sheriffs Viktor en Kamiel. Kaatje, Frits en Frats bedenken allerlei listige plannetjes om het lekkere geld te stelen. Want als de sheriffs hen pakken, dan vliegen ze in de gevangenis!
09:00

Spionnen

4,0 2 x
Kamiel maakt een verrassing voor Kaatje. Ze wil absoluut weten wat het is, dus schakelt ze spionnen Frits en Frats in. Omdat het allemaal nog veel te lang duurt naar de zin van Kaatje, moet ook Viktor voor haar gaan spioneren. Die heeft wel een idee voor een uitvinding!
09:00

De wenslamp

3,0 9 x
De vrienden hebben allemaal veel wensen. Kamiel wil bijvoorbeeld heel veel dingen in het goud! Frits en Frats willen hem foppen en verkleden zich als geesten uit een wenslamp. Kaatje en Viktor hebben een ideetje om de wens van Kamiel wel te laten uitkomen!
Augustus 2019
08:00

Ruimtewezens

3,0 4 x
Kamiel en Kaatje vluchten voor ruimtewezens Frits en Frats. Ze spreken af om elkaar zeker niet uit het oog te verliezen... Maar natuurlijk krijgen de ruimtemannetjes Kamiel toch te pakken! Kunnen Kaatje en Viktor hem weer bevrijden?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.