Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Kaatjes Tralalaatjes

Seizoen 1
08:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Draak Kamiel

3,0 0 x
Frits en Frats geven een grote riddershow. Ze zoeken alleen nog een draak om te vangen! Omdat Kamiel wel een beetje op een draak lijkt, achtervolgen ze hem. Kamiel roept snel de hulp in van Kaatje en Viktor!
08:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Piraten

4,0 1 x
In deze Kaatjes Tralalaatjes spelen Frits en Frats dat ze piraten zijn. Ook Kamiel mag meespelen. Hij wordt spelerderwijs ontvoerd door de piraten in de hoop dat hij vertelt waar de schat verborgen ligt.   Kamiel roept Kaatje ter hulp. Als ze ziet dat ze het moet opnemen tegen piraten, snelt ze naar Viktor om mee in te sch...
09:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Kaatjes Dagboek

4,0 2 x
Vuilnismannen Frits en Frats hebben per ongeluk Kaatje's dagboek meegenomen met het oud papier! Dat hadden ze verzameld voor een nieuwe uitvinding van Viktor. Kaatje weet natuurlijk van niets en zoekt haar verloren dagboek. Ze is bang dat iemand al haar geheimen zal lezen!
07:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - De Snor

4,0 1 x
Kaatje en Viktor willen wel eens weten wie van hen het sterkste is. Viktor kan met gemak een zwaar gewicht opheffen, maar als Kaatje dat probeert, lukt het niet! Ze zoekt een trucje om sterk en stoer te worden. Kamiel heeft wel een idee. Stoere mannen hebben volgens hem altijd een snor!
07:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Cowboy Kaatje

4,0 2 x
De Kaatjes-cowboy-boefjes-bende wil een grote kist vol met chocolademunten stelen van sheriffs Viktor en Kamiel. Kaatje, Frits en Frats bedenken allerlei listige plannetjes om het lekkere geld te stelen. Want als de sheriffs hen pakken, dan vliegen ze in de gevangenis!
09:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Spionnen

4,0 4 x
Kamiel maakt een verrassing voor Kaatje. Ze wil absoluut weten wat het is, dus schakelt ze spionnen Frits en Frats in. Omdat het allemaal nog veel te lang duurt naar de zin van Kaatje, moet ook Viktor voor haar gaan spioneren. Die heeft wel een idee voor een uitvinding!
10:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - De Wenslamp

4,0 0 x
De vrienden hebben allemaal veel wensen. Kamiel wil bijvoorbeeld heel veel dingen in het goud! Frits en Frats willen hem foppen en verkleden zich als geesten uit een wenslamp. Kaatje en Viktor hebben een ideetje om de wens van Kamiel wel te laten uitkomen!
08:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - De Vloeiend Chineesspreker

4,0 1 x
Viktor staat klaar om naar China te vertrekken, maar dat kan natuurlijk niet zonder zijn nieuwste uitvinding. Als hij de vloeiend-chinees-spreker op zijn hoofd zet, kan hij vanzelf Chinees praten! Natuurlijk wil Kaatje die uitvinding ook heel graag uitproberen, maar dan loopt het mis. Door een kortsluiting kan Kaatje nu al...
08:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - De Gestolen Taart

3,0 0 x
Hoera, het is taartjesdag! Terwijl Kaatje, Kamiel en Viktor het grote feest voorbereiden, wordt de taart gestolen. En een taartjesdag zonder taart kan toch niet? De vrienden moeten dus snel op zoek naar de boeven die hun lekkere taart gestolen hebben.
06:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - De Jeuk

3,0 1 x
Kamiel heeft veel jeuk, zelfs op plaatsen waar hij niet aan kan! Kaatje wil natuurlijk graag helpen, maar ze wordt al snel moe van al dat krabben. Misschien heeft Kamiel nu wel voor altijd jeuk? Frits en Frats spelen dokter en zijn op zoek naar iemand in nood, dus Kamiel is de perfecte patiënt. Ook Viktor wil hem heel graa...
Archief