Kaatjes Tralalaatjes

December 2018
09:00

De vloeiend Chineesspreker

Verlopen 3,0 5 x
Viktor staat klaar om naar China te vertrekken, maar dat kan natuurlijk niet zonder zijn nieuwste uitvinding. Als hij de vloeiend-chinees-spreker op zijn hoofd zet, kan hij vanzelf Chinees praten! Natuurlijk wil Kaatje die uitvinding ook heel graag uitproberen, maar dan loopt het mis. Door een kortsluiting kan Kaatje nu al...
08:00

De gestolen taart

Verlopen 3,0 7 x
Hoera, het is taartjesdag! Terwijl Kaatje, Kamiel en Viktor het grote feest voorbereiden, wordt de taart gestolen. En een taartjesdag zonder taart kan toch niet? De vrienden moeten dus snel op zoek naar de boeven die hun lekkere taart gestolen hebben.
08:00

Spookjes

Verlopen 3,0 4 x
Frits en Frats verkleden zich als spoken. En als je een spook bent, dan moet je natuurlijk iemand bang maken! Kaatje en Kamiel schrikken zich een ongeluk. Ze roepen snel de hulp in van Viktor. Hij moet de spoken verjagen met een goede uitvinding!
08:00

De jeuk

Verlopen 4,0 7 x
Kamiel heeft veel jeuk, zelfs op plaatsen waar hij niet aan kan! Kaatje wil natuurlijk graag helpen, maar ze wordt al snel moe van al dat krabben. Misschien heeft Kamiel nu wel voor altijd jeuk? Frits en Frats spelen dokter en zijn op zoek naar iemand in nood, dus Kamiel is de perfecte patiënt. Ook Viktor wil hem heel graa...
09:00

De mug

Verlopen 4,0 5 x
Kaatje wil lekker in de zon liggen en niets doen, maar haar siesta wordt verstoord door een vervelende mug! Ze wil zeker niet gestoken worden, want muggenbeten jeuken zo hard.
08:00

Ruimtewezens

Verlopen 3,0 4 x
Kamiel en Kaatje vluchten voor ruimtewezens Frits en Frats. Ze spreken af om elkaar zeker niet uit het oog te verliezen... Maar natuurlijk krijgen de ruimtemannetjes Kamiel toch te pakken! Kunnen Kaatje en Viktor hem weer bevrijden?
08:00

Alleen spelen

Verlopen 3,0 4 x
Kamiel wil graag tennissen, maar dat kan je natuurlijk niet alleen. Kaatje is al een spelletje aan het spelen met Viktor dus ze heeft geen tijd. Frits en Frats willen Kamiel wel helpen door het spelletje van Kaatje te saboteren!
09:00

Het potlood

Verlopen 4,0 12 x
Kaatje wil Viktor verrassen met een mooie tekening van een aap, maar al haar potloden breken in twee. Frits en Frats weten de oplossing. Ze worden potlooddokters!
08:00

De sneeuwmachine

Verlopen 4,0 6 x
Kaatje en Kamiel zijn helemaal klaar om te gaan skiën, maar... Het is superwarm buiten! Gelukkig bedenkt Viktor zich opeens dat hij nog ergens een oude uitvinding heeft staan waarmee hij het weer kan veranderen. Daarmee kan hij zeker ook sneeuw maken!
08:00

De koekjespolitie

Verlopen 3,0 4 x
Er staat een grote hoop koekjesdozen op het plein. Kaatje, Kamiel en Viktor willen weten welk koekje het allerlekkerste is. Dus moeten ze een koekjesproefwedstrijd houden! Eén probleem... De koekjespolitie, Frits en Frats, zegt dat het verboden is om koekjes te eten!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.