Kaatjes Tralalaatjes

December 2018
10:00

Spionnen

4,0 0 x
Kamiel maakt een verrassing voor Kaatje. Ze wil absoluut weten wat het is, dus schakelt ze spionnen Frits en Frats in. Omdat het allemaal nog veel te lang duurt naar de zin van Kaatje, moet ook Viktor voor haar gaan spioneren. Die heeft wel een idee voor een uitvinding!
09:00

De vloeiend Chineesspreker

3,0 0 x
Viktor staat klaar om naar China te vertrekken, maar dat kan natuurlijk niet zonder zijn nieuwste uitvinding. Als hij de vloeiend-chinees-spreker op zijn hoofd zet, kan hij vanzelf Chinees praten! Natuurlijk wil Kaatje die uitvinding ook heel graag uitproberen, maar dan loopt het mis. Door een kortsluiting kan Kaatje nu al...
09:00

De gestolen taart

3,0 2 x
Hoera, het is taartjesdag! Terwijl Kaatje, Kamiel en Viktor het grote feest voorbereiden, wordt de taart gestolen. En een taartjesdag zonder taart kan toch niet? De vrienden moeten dus snel op zoek naar de boeven die hun lekkere taart gestolen hebben.
07:00

Spookjes

3,0 0 x
Frits en Frats verkleden zich als spoken. En als je een spook bent, dan moet je natuurlijk iemand bang maken! Kaatje en Kamiel schrikken zich een ongeluk. Ze roepen snel de hulp in van Viktor. Hij moet de spoken verjagen met een goede uitvinding!
09:00

De jeuk

4,0 0 x
Kamiel heeft veel jeuk, zelfs op plaatsen waar hij niet aan kan! Kaatje wil natuurlijk graag helpen, maar ze wordt al snel moe van al dat krabben. Misschien heeft Kamiel nu wel voor altijd jeuk? Frits en Frats spelen dokter en zijn op zoek naar iemand in nood, dus Kamiel is de perfecte patiënt. Ook Viktor wil hem heel graa...
09:00

De mug

4,0 0 x
Kaatje wil lekker in de zon liggen en niets doen, maar haar siesta wordt verstoord door een vervelende mug! Ze wil zeker niet gestoken worden, want muggenbeten jeuken zo hard.
08:00

Ruimtewezens

3,0 0 x
Kamiel en Kaatje vluchten voor ruimtewezens Frits en Frats. Ze spreken af om elkaar zeker niet uit het oog te verliezen... Maar natuurlijk krijgen de ruimtemannetjes Kamiel toch te pakken! Kunnen Kaatje en Viktor hem weer bevrijden?
08:00

Alleen spelen

3,0 2 x
Kamiel wil graag tennissen, maar dat kan je natuurlijk niet alleen. Kaatje is al een spelletje aan het spelen met Viktor dus ze heeft geen tijd. Frits en Frats willen Kamiel wel helpen door het spelletje van Kaatje te saboteren!
09:00

Het potlood

4,0 2 x
Kaatje wil Viktor verrassen met een mooie tekening van een aap, maar al haar potloden breken in twee. Frits en Frats weten de oplossing. Ze worden potlooddokters!
09:00

De sneeuwmachine

4,0 1 x
Kaatje en Kamiel zijn helemaal klaar om te gaan skiën, maar... Het is superwarm buiten! Gelukkig bedenkt Viktor zich opeens dat hij nog ergens een oude uitvinding heeft staan waarmee hij het weer kan veranderen. Daarmee kan hij zeker ook sneeuw maken!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.