Kaatjes Tralalaatjes

2019
08:00

De kwis

3,0 0 x
Kaatje organiseert vandaag een kwis, maar ze heeft geen prijs voor de winnaar! Gelukkig heeft ze daar snel een slimme oplossing voor. Kaatje maakt de vragen gewoon zo moeilijk, dat niemand het juiste antwoord kan weten. Zo zal er ook geen winnaar zijn!
10:00

Spionnen

4,0 1 x
Kamiel maakt een verrassing voor Kaatje. Ze wil absoluut weten wat het is, dus schakelt ze spionnen Frits en Frats in. Omdat het allemaal nog veel te lang duurt naar de zin van Kaatje, moet ook Viktor voor haar gaan spioneren. Die heeft wel een idee voor een uitvinding!
08:00

Kaatjes dagboek

4,0 0 x
Vuilnismannen Frits en Frats hebben per ongeluk Kaatje's dagboek meegenomen met het oud papier! Dat hadden ze verzameld voor een nieuwe uitvinding van Viktor. Kaatje weet natuurlijk van niets en zoekt haar verloren dagboek. Ze is bang dat iemand al haar geheimen zal lezen!
09:00

De snor

4,0 0 x
Kaatje en Viktor willen wel eens weten wie van hen het sterkste is. Viktor kan met gemak een zwaar gewicht opheffen, maar als Kaatje dat probeert, lukt het niet! Ze zoekt een trucje om sterk en stoer te worden. Kamiel heeft wel een idee. Stoere mannen hebben volgens hem altijd een snor!
08:00

Cowboy Kaatje

3,0 0 x
De Kaatjes-cowboy-boefjes-bende wil een grote kist vol met chocolademunten stelen van sheriffs Viktor en Kamiel. Kaatje, Frits en Frats bedenken allerlei listige plannetjes om het lekkere geld te stelen. Want als de sheriffs hen pakken, dan vliegen ze in de gevangenis!
09:00

De vloeiend Chineesspreker

3,0 2 x
Viktor staat klaar om naar China te vertrekken, maar dat kan natuurlijk niet zonder zijn nieuwste uitvinding. Als hij de vloeiend-chinees-spreker op zijn hoofd zet, kan hij vanzelf Chinees praten! Natuurlijk wil Kaatje die uitvinding ook heel graag uitproberen, maar dan loopt het mis. Door een kortsluiting kan Kaatje nu al...
08:00

De gestolen taart

3,0 0 x
Hoera, het is taartjesdag! Terwijl Kaatje, Kamiel en Viktor het grote feest voorbereiden, wordt de taart gestolen. En een taartjesdag zonder taart kan toch niet? De vrienden moeten dus snel op zoek naar de boeven die hun lekkere taart gestolen hebben.
07:00

Spookjes

3,0 0 x
Frits en Frats verkleden zich als spoken. En als je een spook bent, dan moet je natuurlijk iemand bang maken! Kaatje en Kamiel schrikken zich een ongeluk. Ze roepen snel de hulp in van Viktor. Hij moet de spoken verjagen met een goede uitvinding!
08:00

De jeuk

4,0 0 x
Kamiel heeft veel jeuk, zelfs op plaatsen waar hij niet aan kan! Kaatje wil natuurlijk graag helpen, maar ze wordt al snel moe van al dat krabben. Misschien heeft Kamiel nu wel voor altijd jeuk? Frits en Frats spelen dokter en zijn op zoek naar iemand in nood, dus Kamiel is de perfecte patiënt. Ook Viktor wil hem heel graa...
09:00

De mug

4,0 1 x
Kaatje wil lekker in de zon liggen en niets doen, maar haar siesta wordt verstoord door een vervelende mug! Ze wil zeker niet gestoken worden, want muggenbeten jeuken zo hard.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.