Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Kaatjes Tralalaatjes

Seizoen 1
08:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - Vuil Eendje

3,0 0 x
Kaatje wil een schilderij maken van eendje, maar ze vindt de juiste gele verf niet. Terwijl ze aan het zoeken is probeert Viktor het schilderij af te maken, maar hierbij komt eendje onder de verfvlekken te zitten.   Kamiel en Viktor proberen wanhopig om eendje terug vlekkeloos te krijgen, maar het wordt alleen maar erger a...
09:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - Koningin Kaatje

4,0 2 x
Kaatje speelt vandaag dat ze koningin is en nodigt iedereen uit voor een groot koninklijk feest. Een echte koningin knapt natuurlijk zelf geen klusjes op, dus Viktor, Kamiel, Frits en Frats moeten het hele feest organiseren. Door alle commentaar en eisen van Kaatje zijn ze het feest al snel beu!
08:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - De Limonadedief

4,0 0 x
Alle limonade is op! Niemand weet wie alles heeft opgedronken, dus Frits en Frats gaan als echte detectives op zoek naar de dief.
09:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Gips

4,0 0 x
Viktor laat tijdens het klussen per ongeluk zijn hamer op de teen van Kamiel vallen! Dat doet natuurlijk verschrikkelijk veel pijn. Viktor gaat naar Kaatje om een pleister te vragen, maar Frits en Frats hebben een veel beter idee. Kamiel moet in het gips!
08:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Draak Kamiel

3,0 0 x
Frits en Frats geven een grote riddershow. Ze zoeken alleen nog een draak om te vangen! Omdat Kamiel wel een beetje op een draak lijkt, achtervolgen ze hem. Kamiel roept snel de hulp in van Kaatje en Viktor!
08:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Piraten

4,0 0 x
In deze Kaatjes Tralalaatjes spelen Frits en Frats dat ze piraten zijn. Ook Kamiel mag meespelen. Hij wordt spelerderwijs ontvoerd door de piraten in de hoop dat hij vertelt waar de schat verborgen ligt.   Kamiel roept Kaatje ter hulp. Als ze ziet dat ze het moet opnemen tegen piraten, snelt ze naar Viktor om mee in te sch...
08:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Kaatjes Dagboek

4,0 0 x
Vuilnismannen Frits en Frats hebben per ongeluk Kaatje's dagboek meegenomen met het oud papier! Dat hadden ze verzameld voor een nieuwe uitvinding van Viktor. Kaatje weet natuurlijk van niets en zoekt haar verloren dagboek. Ze is bang dat iemand al haar geheimen zal lezen!
08:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - De Snor

4,0 0 x
Kaatje en Viktor willen wel eens weten wie van hen het sterkste is. Viktor kan met gemak een zwaar gewicht opheffen, maar als Kaatje dat probeert, lukt het niet! Ze zoekt een trucje om sterk en stoer te worden. Kamiel heeft wel een idee. Stoere mannen hebben volgens hem altijd een snor!
08:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Cowboy Kaatje

4,0 0 x
De Kaatjes-cowboy-boefjes-bende wil een grote kist vol met chocolademunten stelen van sheriffs Viktor en Kamiel. Kaatje, Frits en Frats bedenken allerlei listige plannetjes om het lekkere geld te stelen. Want als de sheriffs hen pakken, dan vliegen ze in de gevangenis!
09:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Spionnen

4,0 1 x
Kamiel maakt een verrassing voor Kaatje. Ze wil absoluut weten wat het is, dus schakelt ze spionnen Frits en Frats in. Omdat het allemaal nog veel te lang duurt naar de zin van Kaatje, moet ook Viktor voor haar gaan spioneren. Die heeft wel een idee voor een uitvinding!
Archief