Kaatjes Tralalaatjes

September 2018
09:00

Prinses Frats

3,0 1 x
Frits en Frats gaan een sprookjesshow opvoeren voor Kamiel, Viktor en Kaatje. Ze gaan 'Doornroosje' spelen: Frits is de prins en Frats de prinses. Maar Frats wil helemaal niet gekust worden! Hoe moet het sprookje dan aflopen?
09:00

Vuil eendje

3,0 0 x
Kaatje wil een schilderij maken van eendje, maar ze vindt de juiste gele verf niet. Terwijl ze aan het zoeken is probeert Viktor het schilderij af te maken, maar hierbij komt eendje onder de verfvlekken te zitten. Kamiel en Viktor proberen wanhopig om eendje terug vlekkeloos te krijgen, maar het wordt alleen maar erger als...
09:00

Koningin Kaatje

3,0 0 x
Kaatje speelt vandaag dat ze koningin is en nodigt iedereen uit voor een groot koninklijk feest. Een echte koningin knapt natuurlijk zelf geen klusjes op, dus Viktor, Kamiel, Frits en Frats moeten het hele feest organiseren. Door alle commentaar en eisen van Kaatje zijn ze het feest al snel beu!
09:00

De limonadedief

4,0 1 x
Alle limonade is op! Niemand weet wie alles heeft opgedronken, dus Frits en Frats gaan als echte detectives op zoek naar de dief.
09:00

Gips

3,0 0 x
Viktor laat tijdens het klussen per ongeluk zijn hamer op de teen van Kamiel vallen! Dat doet natuurlijk verschrikkelijk veel pijn. Viktor gaat naar Kaatje om een pleister te vragen, maar Frits en Frats hebben een veel beter idee. Kamiel moet in het gips!
09:00

Dansen

3,0 0 x
Kaatje wil heel graag met haar vrienden dansen, maar Kamiel en Viktor hebben een probleem... Ze kunnen niet dansen! Daar weten Frits en Frats wel een oplossing voor. Ze worden supercoole dansleraars en zullen Kamiel en Viktor een dansje aanleren!
08:00

Draak Kamiel

4,0 1 x
Frits en Frats geven een grote riddershow. Ze zoeken alleen nog een draak om te vangen! Omdat Kamiel wel een beetje op een draak lijkt, achtervolgen ze hem. Kamiel roept snel de hulp in van Kaatje en Viktor!
08:00

Piraten

4,0 0 x
In deze Kaatjes Tralalaatjes spelen Frits en Frats dat ze piraten zijn. Ook Kamiel mag meespelen. Hij wordt spelerderwijs ontvoerd door de piraten in de hoop dat hij vertelt waar de schat verborgen ligt.  Kamiel roept Kaatje ter hulp. Als ze ziet dat ze het moet opnemen tegen piraten, snelt ze naar Viktor om mee in te scha...
08:00

Kaatjes dagboek

4,0 1 x
Vuilnismannen Frits en Frats hebben per ongeluk Kaatje's dagboek meegenomen met het oud papier! Dat hadden ze verzameld voor een nieuwe uitvinding van Viktor. Kaatje weet natuurlijk van niets en zoekt haar verloren dagboek. Ze is bang dat iemand al haar geheimen zal lezen!
08:00

De snor

4,0 1 x
Kaatje en Viktor willen wel eens weten wie van hen het sterkste is. Viktor kan met gemak een zwaar gewicht opheffen, maar als Kaatje dat probeert, lukt het niet! Ze zoekt een trucje om sterk en stoer te worden. Kamiel heeft wel een idee. Stoere mannen hebben volgens hem altijd een snor!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.