Kaatjes Tralalaatjes

Augustus 2019
08:00

Ruimtewezens

3,0 2 x
Kamiel en Kaatje vluchten voor ruimtewezens Frits en Frats. Ze spreken af om elkaar zeker niet uit het oog te verliezen... Maar natuurlijk krijgen de ruimtemannetjes Kamiel toch te pakken! Kunnen Kaatje en Viktor hem weer bevrijden?
09:00

Alleen spelen

3,0 0 x
Kamiel wil graag tennissen, maar dat kan je natuurlijk niet alleen. Kaatje is al een spelletje aan het spelen met Viktor dus ze heeft geen tijd. Frits en Frats willen Kamiel wel helpen door het spelletje van Kaatje te saboteren!
09:00

Het potlood

4,0 0 x
Kaatje wil Viktor verrassen met een mooie tekening van een aap, maar al haar potloden breken in twee. Frits en Frats weten de oplossing. Ze worden potlooddokters!
09:00

De sneeuwmachine

4,0 0 x
Kaatje en Kamiel zijn helemaal klaar om te gaan skiën, maar... Het is superwarm buiten! Gelukkig bedenkt Viktor zich opeens dat hij nog ergens een oude uitvinding heeft staan waarmee hij het weer kan veranderen. Daarmee kan hij zeker ook sneeuw maken!
09:00

De koekjespolitie

3,0 0 x
Er staat een grote hoop koekjesdozen op het plein. Kaatje, Kamiel en Viktor willen weten welk koekje het allerlekkerste is. Dus moeten ze een koekjesproefwedstrijd houden! Eén probleem... De koekjespolitie, Frits en Frats, zegt dat het verboden is om koekjes te eten!
Juli 2019
08:00

De kwis

3,0 0 x
Kaatje organiseert vandaag een kwis, maar ze heeft geen prijs voor de winnaar! Gelukkig heeft ze daar snel een slimme oplossing voor. Kaatje maakt de vragen gewoon zo moeilijk, dat niemand het juiste antwoord kan weten. Zo zal er ook geen winnaar zijn!
10:00

Spionnen

4,0 2 x
Kamiel maakt een verrassing voor Kaatje. Ze wil absoluut weten wat het is, dus schakelt ze spionnen Frits en Frats in. Omdat het allemaal nog veel te lang duurt naar de zin van Kaatje, moet ook Viktor voor haar gaan spioneren. Die heeft wel een idee voor een uitvinding!
Juni 2019
08:00

Kaatjes dagboek

4,0 0 x
Vuilnismannen Frits en Frats hebben per ongeluk Kaatje's dagboek meegenomen met het oud papier! Dat hadden ze verzameld voor een nieuwe uitvinding van Viktor. Kaatje weet natuurlijk van niets en zoekt haar verloren dagboek. Ze is bang dat iemand al haar geheimen zal lezen!
09:00

De snor

4,0 0 x
Kaatje en Viktor willen wel eens weten wie van hen het sterkste is. Viktor kan met gemak een zwaar gewicht opheffen, maar als Kaatje dat probeert, lukt het niet! Ze zoekt een trucje om sterk en stoer te worden. Kamiel heeft wel een idee. Stoere mannen hebben volgens hem altijd een snor!
08:00

Cowboy Kaatje

3,0 0 x
De Kaatjes-cowboy-boefjes-bende wil een grote kist vol met chocolademunten stelen van sheriffs Viktor en Kamiel. Kaatje, Frits en Frats bedenken allerlei listige plannetjes om het lekkere geld te stelen. Want als de sheriffs hen pakken, dan vliegen ze in de gevangenis!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.