Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Karen Maakt Een Kledinglijn

2018
06:32

Aflevering 5

3,0 49 x
Karen is bijna klaar om haar kledingcollectie bij JBC op de wereld los te laten! Maar voor ze zich hieraan waagt, wil ze nog graag de ongezouten mening van haar goeie vriend en modegoeroe Jani Kazaltzis.
05:02

Aflevering 2

3,0 27 x
Wat is hot en wat not? Karen Damen is niet mee met de modetrends. Ze draagt gewoon waar ze zich goed in voelt. Voor haar collectie bij JBC wil ze haar licht opsteken bij iemand die hier volledig in thuis is. Ze spreekt af met fashionista Eline De Munck, om hopelijk heel wat tips op te doen.
05:20

Aflevering 1

4,0 59 x
Karen Damen kreeg van JBC het fantastische voorstel om een eigen collectie te ontwerpen. Ze is super enthousiast, maar weet niet goed waar te beginnen. Dan maar bij het begin: inspiratie opdoen in haar eigen kleerkast. Ze krijgt haar zus op bezoek om haar hierbij te helpen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.