Keien van de Wetstraat

Afleveringen
26:48

Jean-Marie Dedecker en Jan Segers

3,0 85 x
Jean-Marie Dedecker, boegbeeld van Lijst Dedecker, en Jan Segers, politiek journalist van Het Laatste Nieuws, zijn de gasten van Keien van de Wetstraat.
25:43

Kris Peeters en Isabel Albers

3,0 32 x
Kris Peeters, vicepremier voor CD&V en Minister van Werk, en Isabel Albers, de hoofdredacteur van de krant De Tijd, zijn de gasten van Keien van de Wetstraat.
27:18

Jan Jambon en Bilal Benyaich

3,0 38 x
De minister van Binnenlandse Zaken, Jan Jambon, van de N-VA, en politicoloog Bilal Benyaich, van Itinera Instituut, zijn de gasten van Keien van de Wetstraat.
27:47

Hans Bonte en Patrick Dewael

3,0 34 x
De burgemeester van Vilvoorde, Hans Bonte, ook Kamerlid voor de Sp.a en Patrick Dewael,fractieleider van Open Vld in de Kamer, te gast in Keien van de Wetstraat
26:50

Gerolf Annemans en Hendrik Vos

4,0 61 x
Europees Parlementslid Gerolf Annemans, van Vlaams Belang, en Hendrik Vos, professor Europese Politiek aan de Gentse Universiteit in Keien van de Wetstraat.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.