Kick Buttowski: Durfal Met Lef

Kick Buttowski: Durfal Met Lef gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Kick Buttowski: Durfal Met Lef
Verlopen

Aflevering 23 (seizoen 2) van de animatiereeks over Kick Buttowski die ervan droomt om een wereldberoemde stuntman te worden.

Januari 2018
Verlopen
Aflevering 20 (seizoen 2) van de animatiereeks over Kick Buttowski die ervan droomt om een wereldberoemde stuntman te worden.
Verlopen
Aflevering 19 (seizoen 2) van de animatiereeks over Kick Buttowski die ervan droomt om een wereldberoemde stuntman te worden.
Verlopen
Aflevering 18 (seizoen 2) van de animatiereeks over Kick Buttowski die ervan droomt om een wereldberoemde stuntman te worden.
Verlopen
Aflevering 17 (seizoen 2) van de animatiereeks over Kick Buttowski die ervan droomt om een wereldberoemde stuntman te worden.
Verlopen
Aflevering 14 (seizoen 2) van de animatiereeks over Kick Buttowski die ervan droomt om een wereldberoemde stuntman te worden.
Verlopen
Aflevering 13 (seizoen 2) van de animatiereeks over Kick Buttowski die ervan droomt om een wereldberoemde stuntman te worden.
Verlopen
Aflevering 11 (seizoen 2) van de animatiereeks over Kick Buttowski die ervan droomt om een wereldberoemde stuntman te worden.
Verlopen
Aflevering 10 (seizoen 2) van de animatiereeks over Kick Buttowski die ervan droomt om een wereldberoemde stuntman te worden.
Verlopen
Aflevering 8 (seizoen 2) van de animatiereeks over Kick Buttowski die ervan droomt om een wereldberoemde stuntman te worden.
Augustus 2017
Verlopen
Kick belooft om een avond in de complete wildernis te slapen.
Verlopen
Kick zorgt ervoor dat de bus zich vast rijdt in de sneeuw.
Verlopen
Kick is er niet mee opgezet dat zijn speelplein wordt overgenomen door Brad.
Verlopen
Terwijl Kick zijn opa helpt de garage op te ruimen, ontdekt hij dat zijn opa vroeger een militaire spion was. In een flashback komt hij meer te weten over het verleden van zijn opa.
Verlopen
Kicks vader probeert de afstandsbediening van de tv af te pakken van Kick.
Juli 2017
Verlopen
Kick en Gunther ontdekken een verlaten pretpark, maar niets is wat het lijkt...
Verlopen
Kick moet kiezen tussen Billy Stumps en Gunther.
Verlopen
Kick en Gunther wagen zich aan een bijzondere weddenschap.
Verlopen
Kick en Gunther zijn op zoek naar hun nieuwe vrienden.
Verlopen
Kick en Gunther geloven dat er in een energiedrank een gouden sleutel verstopt ligt waarmee Kick een monsterlijke stunt kan doen met zijn idool, stuntman Billy Stumps.
Archief