Kiekenkotkwis

Kiekenkotkwis herbekijken

November 2021

Michel Van Den Brande

4,5 30 x
De bekendste stellingbouwer van het land: Michel Van den Brande. Waarom sturen vrouwen naaktfoto's? Eet hij graag een patatje? En wat is zijn mening over het marrakesh pact?

Jennifer Heylen

3,0 47 x
Recht van de jury in De Slimste Mens Ter Wereld naar de Kiekenkotkwis! Gaat Jennifer weer huilen? Wil ze nieuwsanker worden? En hoe doe je alsof een berichtje ontvangt?
Oktober 2021

Lize Feryn

3,0 21 x
Lize Feryn blijkt een gênant verleden te hebben! Daar krijgt ze nu eindelijk enkele pittige vragen over. Was ze echt een trendsetter? Is ze een comedienne? En wat weet ze nu echt over kale poezen?

Nicolas Caeyers

4,0 22 x
Het Kiekenkot is klaar voor Nicolas Caeyers, maar is Nicolas Caeyers ook klaar voor het Kiekenkot? Jeff en Pieterjan hebben alleszins hun best gedaan om het hem niet gemakkelijk te maken.

Elodie Gabias

4,0 75 x
Elodie krijgt niet alleen de volle lading in het Kiekenkot, ook wordt ze geconfronteerd met haar acteer- en datingverleden.

Seizoen 2, Aflevering 3

4,0 55 x
K3 komt nog één keer samen in het kiekenkot van Supercontent. Wie blijft droog en wie krijgt een lading drek over zich: Klaasje, Hanne of Marthe?
September 2021

Celine Van Ouytsel

3,0 6 x
De volgende aan de beurt is voormalig miss België Celine Van Ouytsel. Supercontent duikt in haar vlogs, beelden van haar verkiezing en een vreemd tandartspraktijk spotje.

Bockie De Repper

3,0 17 x
Bockie bijt de spits af. Wordt hij gecanceld? Lust hij onze natuurwijn? En wat komt Sven van De Mol vertellen?
Archief