Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Killer By The Lake

Januari 2020
50:00

Seizoen 1 - 1. Aflevering 1

4,5 4 x
Politiecommandant Lise en rijkswachtcommendant Clovis leven samen met hun jong zoontje Tom in Annecy. Alles lijkt rozengeur en maneschijn, tot er een seriemoordenaar angst begint te zaaien.
50:00

Seizoen 1 - 2. Aflevering 2

3,0 1 x
Lise en Clovis treffen een derde lijk aan in Annecy. De vrouw verkeert in een verre staat van ontbinding en werd volgens hetzelfde ritueel vermoord.
50:00

Seizoen 1 - 3. Aflevering 3

4,0 0 x
Het lijk van Marthe word aangetroffen bij haar thuis. Ze is al het vierde slachtoffer van de seriemoordenaar. Lise stelt aan Marianne voor om bij haar te komen wonen.
50:00

Seizoen 1 - 4. Aflevering 4

4,0 0 x
Nadat de eerste operatie mislukte zetten de politie en rijkswacht een nieuwe val op voor de moordenaar met Marina, één van de agenten uit het team van Clovis, als lokaas.
50:00

Seizoen 1 - 5. Aflevering 5

3,5 0 x
De seriemoordenaar heeft twee nieuwe slachtoffers gemaakt: Monica en Yacine, een collega van Clovis. Lise is op zoek naar antwoorden. Wie is Mathilde, de vrouw die beweert met Clovis samen te leven?
50:00

Seizoen 1 - 6. Aflevering 6

3,0 0 x
Het is het uur van de waarheid. Clovis vertrouwt een zwaar geheim toe aan Lise. Ondertussen speurt Diane Varella, de nieuwe commandant, naar een interne mol.
50:00

Seizoen 1 - 7. Aflevering 7

4,5 0 x
Terwijl Clovis wordt verhoord door commandant Varella op het politiekantoor, trachten Lise en haar team alle puzzelstukken in elkaar te passen om hem vrij te spreken.
50:00

Seizoen 1 - 8. Aflevering 8

2,5 0 x
Buurvrouw Laure ontdekt verontrustende aanwijzingen over haar man en eist een verklaring. Lise, Clovis en hun teams vermoeden dat Varella is ontvoerd door de seriemoordenaar.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.