Killer By The Lake

Killer By The Lake gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Killer By The Lake

Drie jaar na hun eerste ontmoeting leven Lise en Clovis gelukkig getrouwd in Annecy met hun zoontje Tom. Alles lijkt rozengeur en maneschijn tot er een seriemoordenaar angst begint te zaaien.

Maart 2020
Lise en Clovis treffen een derde lijk aan in Annecy. De vrouw verkeert in een verre staat van ontbinding en werd volgens hetzelfde ritueel vermoord.
Marthe wordt dood aangetroffen in haar huis. Ze is al het vierde slachtoffer van de seriemoordenaar. Lise stelt aan Marianne voor om bij haar in te trekken.
Nadat de eerste operatie mislukte zetten de politie en rijkswacht een nieuwe val op voor de moordenaar. Ze gebruiken daarvoor Marina, één van de agenten uit het team van Clovis, als lokaas.
De seriemoordenaar heeft twee nieuwe slachtoffers gemaakt: Monica en Yacine, een collega van Clovis. Lise wil antwoorden van Clovis. Wie is Mathilde, de vrouw die beweert met hme samen te wonen?
Het uur van de waarheid is aangebroken voor Clovis. Hij vertrouwt Lise een groot geheim toe. Ondertussen speurt Diane Varella, de nieuwe commandant, naar een interne mol.
Terwijl Clovis wordt verhoord door commandant Varella, trachten Lise en haar team alle puzzelstukken in elkaar te passen om aan te tonen dat hij onschuldig is.
Buurvrouw Laure ontdekt verontrustende zaken over haar man en eist een verklaring. Lise, Clovis en hun teams vernemen dat Varella is verdwenen en vermoeden dat ze werd ontvoerd door de seriemoordenaar
Archief