Kleine helden

Afleveringen
47:34

Aflevering 8: Myanmar

3,0 48 x
Kyaw Thu regelt begrafenissende armen, Kyaw Thaung bevrijdt moderne slaven en Thwet Thwet Win en haar zus Phuy Phuy verdedigen boeren tegen mijnbedrijven.
19:37:50

Aflevering 7: Israël en Gaza

Verlopen 3,0 67 x
Hassan Zeyada helpt de jeugd van Gaza, Yehuda Saul verzamelt getuigenissen van ex-soldaten en Robi Damelin brengt ouders bij elkaar die hun kinderen verloren.
45:49

Aflevering 6: Italië

3,0 90 x
Ignazio Cutrò Pino Maniaci en priester Maurizio Patriciello vechten elk op hun manier tegen de maffia in Italië.
47:18

Aflevering 5: Verenigde Staten

3,0 38 x
Ericka Alston heeft een dagcentrum voor straatkinderen, Michael Brown Sr zet zich in voor de jeugd van Ferguson en Pat Russo leidt een boksschool.
47:33

Aflevering 3: Kenia

3,0 43 x
Paula Kahumbu, Josphine Ekiru en Richard Bonham hebben een positief alternatief gevonden voor stroperij. Iedereen wint: De stropers, de Kenianen én de wereld.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.