Kleine Roy

Kleine Roy herbekijken

2020

Aflevering 28 (Seizoen 1)

4,0 19 x
Fictiereeks over de avonturen van de vijfjarige Roy O'Brien, een enthousiaste, nieuwsgierige en speelse kleine jongen. Roy is net als andere kinderen van zijn leeftijd, alleen ... hij is een cartoon! Bekijk aflevering 28 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 21 (Seizoen 1)

3,0 10 x
Fictiereeks over de avonturen van de vijfjarige Roy O'Brien, een enthousiaste, nieuwsgierige en speelse kleine jongen. Roy is net als andere kinderen van zijn leeftijd, alleen ... hij is een cartoon! Bekijk aflevering 21 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 20 (Seizoen 1)

3,0 8 x
Fictiereeks over de avonturen van de vijfjarige Roy O'Brien, een enthousiaste, nieuwsgierige en speelse kleine jongen. Roy is net als andere kinderen van zijn leeftijd, alleen ... hij is een cartoon! Bekijk aflevering 20 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 19 (Seizoen 1)

4,0 8 x
Fictiereeks over de avonturen van de vijfjarige Roy O'Brien, een enthousiaste, nieuwsgierige en speelse kleine jongen. Roy is net als andere kinderen van zijn leeftijd, alleen ... hij is een cartoon! Bekijk aflevering 19 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 10 (Seizoen 1)

3,0 13 x
Fictiereeks over de avonturen van de vijfjarige Roy O'Brien, een enthousiaste, nieuwsgierige en speelse kleine jongen. Roy is net als andere kinderen van zijn leeftijd, alleen ... hij is een cartoon! Bekijk aflevering 10 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 8 (Seizoen 1)

3,0 9 x
Fictiereeks over de avonturen van de vijfjarige Roy O'Brien, een enthousiaste, nieuwsgierige en speelse kleine jongen. Roy is net als andere kinderen van zijn leeftijd, alleen ... hij is een cartoon! Bekijk aflevering 8 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 9 (Seizoen 1)

3,0 11 x
Fictiereeks over de avonturen van de vijfjarige Roy O'Brien, een enthousiaste, nieuwsgierige en speelse kleine jongen. Roy is net als andere kinderen van zijn leeftijd, alleen ... hij is een cartoon! Bekijk aflevering 9 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Opstaan!

4,0 17 x
Fictiereeks over de avonturen van de vijfjarige Roy O'Brien, een enthousiaste, nieuwsgierige en speelse kleine jongen. Roy is net als andere kinderen van zijn leeftijd, alleen ... hij is een cartoon!

We gaan rocken

4,0 16 x
Fictiereeks over de avonturen van de vijfjarige Roy O'Brien, een enthousiaste, nieuwsgierige en speelse kleine jongen. Roy is net als andere kinderen van zijn leeftijd, alleen ... hij is een cartoon!

Aflevering 6 (Seizoen 1)

3,0 8 x
Fictiereeks over de avonturen van de vijfjarige Roy O'Brien, een enthousiaste, nieuwsgierige en speelse kleine jongen. Roy is net als andere kinderen van zijn leeftijd, alleen ... hij is een cartoon! Bekijk aflevering 6 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief