Koffie Met Jan

Koffie Met Jan gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Koffie Met Jan

Jan praat met Thibaut Courtois over voetbal maar vooral ook over het leven. Wie is de mens achter deze Rode Duivel? Kom erachter in 'Koffie met Jan'.

Seizoen 1
16:00
Jan Mulder gaat op de koffie met Jan Vertonghen. Ze praten niet enkel over voetbal. Wat drijft deze Rode Duivel? Kom erachter in deze zesde aflevering van 'Koffie met Jan'.
22:00
Jan Mulder gaat op de koffie met Toby Alderweireld. Ze praten niet enkel over voetbal. Wat drijft deze Rode Duivel? Kom erachter in deze vierde aflevering van 'Koffie met Jan'.
19:00
Twee koppen koffie meer is er niet nodig voor een gezellige babbel met Kevin De Bruyne. Wie is de mens achter deze Rode Duivel? Kom erachter in 'Koffie met Jan'.
17:00
Jan Mulder gaat op de koffie met Youri Tielemans. Ze praten niet enkel over voetbal. Wat drijft deze Rode Duivel? Kom erachter in deze tweede aflevering van 'Koffie met Jan'.
16:00
Jan praat met Romelu Lukaku over voetbal maar vooral ook over het leven. Wie is de mens achter deze Rode Duivel? Kom erachter in 'Koffie met Jan'.
Archief