Koningin Elisabethwedstrijd: Het Mooiste Van De Wedstrijd

Koningin Elisabethwedstrijd: Het Mooiste Van De Wedstrijd gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Koningin Elisabethwedstrijd: Het Mooiste Van De Wedstrijd

Pierre-Alain Volondat (Frankrijk, winnaar piano 1983): 2e Pianoconcerto van Franz Liszt, 4 Ballades van Johannes Brahms, en als plichtwerk 4e Pianoconcerto van Frédéric Devreese. Bekijk aflevering 11 van seizoen Het mooiste van de Wedstrijd met VRT NU via de site of app.

Juni 2020
Nikolaj Znaider (Denemarken, winnaar viool 1997): Vioolconcerto van Sibelius, Vioolsonate van Claude Debussy, en als plichtwerk Raptus van Hendrik Hofmeyr. Bekijk aflevering 12 van seizoen Het mooiste van de Wedstrijd met VRT NU via de site of app.
Anna Vinnitskaya (Rusland, winnares piano 2007): 2e Pianoconcerto van Sergei Prokofiev, 13e Pianosonate van Ludwig van Beethoven, en als plichtwerk La Luna y la Muerte van Miguel Gálvez-Taroncher. Bekijk aflevering 10 van seizoen Het mooiste van de Wedstrijd met VRT NU via de site of app.
Marie-Nicole Lemieux (Canada, winnares zang 2000): oa 'Ich bin der Welt abhanden gekommen' van Gustav Mahler, 'Au cimetière' en 'L'île inconnue' van Hector Berlioz, en 'Ombra felice ! - Io ti lascio, e questo addio' van Wolfgang Amadeus Mozart. Bekijk aflevering 9 van seizoen Het mooiste van de Wedstrijd met VRT NU via de ...
Vadim Repin (Rusland, winnaar viool 1989): Vioolconcerto van Tsjaikovski, 3e Vioolsonate van Johannes Brahms, en als plichtwerk Fantasia Rondino Con Tema Reale van André Laporte. Bekijk aflevering 7 van seizoen Het mooiste van de Wedstrijd met VRT NU via de site of app.
Luká Vondráek (Tsjechië, winnaar piano 2016): 3e Pianoconcerto van Sergei Rachmaninov, en als plichtwerk A Butterfly's Dream van Claude Ledoux. Bekijk aflevering 8 van seizoen Het mooiste van de Wedstrijd met VRT NU via de site of app.
Yuzuko Horigome (Japan, winnares viool 1980): Vioolconcerto van Jean Sibelius, 1e Vioolsonate van Johannes Brahms, en als plichtwerk 1e Vioolconcerto van Frederik van Rossum. Bekijk aflevering 5 van seizoen Het mooiste van de Wedstrijd met VRT NU via de site of app.
Thomas Blondelle (België, 2e laureaat zang 2011): oa 'Dies Bildnis ist bezaubernd schön' uit 'Die Zauberflöte' van Wolfgang Amadeus Mozart, 'Revelge' van Gustav Mahler en 'Thou shalt break them' uit Messiah' van Georg Friedrich Händel. Bekijk aflevering 6 van seizoen Het mooiste van de Wedstrijd met VRT NU via de site of a...
Andrei Nikolsky (Rusland, winnaar piano 1987): 3e Pianoconcerto van Sergei Rachmaninov, Barcarolle op.60 van Frédéric Chopin, en als plichtwerk Rotations van Piet Swerts. Bekijk aflevering 3 van seizoen Het mooiste van de Wedstrijd met VRT NU via de site of app.
Jodie Devos (België, 2e laureaat zang 2014): oa 'Vorrei spiegarvi, oh Dio' van Wolfgang Amadeus Mozart, 'Amor' van Richard Strauss, en 'Glitter and be gay' uit 'Candide' van Leonard Bernstein. Bekijk aflevering 4 van seizoen Het mooiste van de Wedstrijd met VRT NU via de site of app.
Eliane Rodrigues (Brazilië, 5e laureaat piano 1983): 4e Pianoconcerto van Ludwig van Beethoven, Valses nobles et sentimentales van Maurice Ravel, en als plichtwerk 4e Pianoconcerto van Frédéric Devreese. Bekijk aflevering 1 van seizoen Het mooiste van de Wedstrijd met VRT NU via de site of app.
Yossif Ivanov (België, 2e laureaat viool 2005): 1e Vioolconcerto van Dmitri Sjostakovitsj, 3e Vioolsonate van Johannes Brahms, en als plichtwerk Obscuro etiamtum lumine van Javier Torres Maldonado Bekijk aflevering 2 van seizoen Het mooiste van de Wedstrijd met VRT NU via de site of app.
Archief