L'Homme au Harpon

Afleveringen
30:27

8. La sentence

Verlopen 3,0 34 x
Intussen is Jeremy verhuisd. Papy heeft nauwelijks geld om brood te kopen. In het justitiepaleis wacht Alain op het verdict van de rechtbank.
27:26

7. L'avocate et le procureur du roi

Verlopen 3,0 27 x
Nu is het de beurt aan de gevangenisdirectie, de procureur des konings en de advocate. Zij betreden de arena. De persoonlijkheid van Alain wordt ontleed.
27:32

6. Un acte barbare

Verlopen 3,0 36 x
Het is zover: Alain moet voor de rechtbank verschijnen. Hij moet de rechters ervan overtuigen dat hij vrij kan komen, zich verdedigen en spijt betonen.
30:00

5. La victime vous salue bien!

Verlopen 3,0 35 x
De datum van de strafuitvoeringsrechtbank nadert, maar Alain staat nog nergens. Hij vindt geen nieuw verblijfsadres. Zou Papy willen verhuizen?
27:23

4. La victime et les corbeaux

Verlopen 3,0 35 x
Alain moet een examen afleggen en is gestresseerd. Thuis zit Papy in een depressieve bui. Tot zijn verbazing ziet Alain zijn slachtoffer in zijn straat.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.