Lands of the Monsoon

Afleveringen
51:56

Transformatie

Verlopen 3,0 38 x
De menselijke vraag naar natuurbronnen is steeds groter en dus verhoogt de druk op deze gevoelige regio. De grote vraag is dus wat de toekomst in petto heeft.
50:15

Een overvloed aan eilanden

Verlopen 3,0 32 x
Duizenden tropische eilandjes liggen midden in het moesson-systeem, tussen Australië en het Aziatische vasteland. Het zijn zeer bijzondere plekjes geworden.
50:24

Droogte

Verlopen 3,0 33 x
Hoe gaat de natuur om met de droogte? We beginnen in Noord-India en dalen af tot in Borneo en de noordelijke kusten van Australië.
51:19

Brenger en verwoester

Verlopen 3,0 39 x
Van de noordelijke Australische kusten tot de toppen van de Himalaya. In deze aflevering krijgen we een kijk op hoe de moessonwind in deze regio tot stand komt.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.