Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Lego Masters USA

Seizoen 1
40:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Puppet Masters

4,0 3 x
De duo's krijgen de opdracht om een marionet te bouwen, waarna ze samen met een ander team een show moeten opvoeren. Wie slaagt erin om de jury omver te blazen met hun vakmanschap?
40:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Make and Shake

3,0 1 x
Voor de volgende opdracht moeten de duo's een gebouw creëren dat bestand is tegen een aardbeving. Het duo van wie de creatie de hoogste 'brickster scale' bereikt, wint de uitdaging.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Bricking Wind

4,0 2 x
Voor de volgende opdracht moeten de duo's een wereld creëren waarin een windmolen centraal staat. Deze moet bovendien bestand zijn tegen windstoten van bijna 100 km/u.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Hero Shot!

4,0 1 x
De teams mogen elk één minifig uitkiezen waarvoor ze vervolgens een explosieve stuntscène moeten bedenken. Afhankelijk van hun keuze zullen ze zich moeten behelpen met water, slijm, glitter of gekleurd stof om de ultieme actiesfeer te creëren.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Demolition Derby

3,0 5 x
De duo's krijgen een LEGO-versie van een Lamborghini te zien, waarna deze wordt vernietigd. Hun eerste opdracht bestaat er vervolgens in om de wagen zo goed mogelijk na te bouwen. Het winnende duo mag nadien 30 seconden later starten bij de Demolition Derby.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Lego Day Parade

3,0 4 x
Voor de eerste opdracht van dit nieuwe seizoen moeten de duo's aan de slag om een praalwagen met minstens één bewegend onderdeel te maken die vervolgens deel zal uitmaken van de allereerste LEGO Day Parade.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - One Floating Brick

4,0 5 x
De duo's krijgen de opdracht om een zwevende constructie te maken, vertrekkende van één enkel LEGO Technic-onderdeeltje. De creaties moeten wel een verhaal vertellen en er moet met oog voor detail gebouwd worden. Het winnende duo sleept een gouden blokje in de wacht en bijgevolg dus ook immuniteit voor de volgende ronde.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Hats Incredible!

3,0 8 x
Voor deze opdracht moeten de teams een hoed ontwerpen die ook echt gedragen kan worden. Een van hen zal de creatie vervolgens moeten showen op de catwalk.
Archief