Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Lego Masters USA

Lego Masters USA herbekijken

Seizoen 1
50:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 8 - Mini Golf Masters

4,0 6 x
Het thema van de volgende opdracht is minigolf. De duo's moeten een hole ontwerpen en bouwen, inclusief obstakels en het bouwwerk moet bovendien ook een verhaal vertellen.
1:21:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - Holiday Special III : Holiday Bricktacular

4,0 22 x
In de finale van de feestelijke specials strijden de celebrity's voor de prijzenpot van 20.000 dollar, te schenken aan een goed doel van hun keuze, de titel van 'LEGO MASTERS'-kampioen én de meest feestelijke trofee ooit. Maar eerst zullen ze het hoofd moeten bieden aan twee pittige opdrachten. Wie overtuigt juryleden Amy ...
40:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Celebrity Holiday Bricktacular: Sleigh It!

4,0 13 x
In dit tweede deel van de feestspecials krijgen de duo's de opdracht om een gloednieuwe slee voor de Kerstman te bouwen. En daarbij is het niet alleen belangrijk dat ze er goed uitziet, de slee moet uiteraard ook een stapel cadeautjes kunnen dragen.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Celebrity Holiday Bricktacular: Sleigh It!

3,0 25 x
Celebrityspecial waarin Robin Thicke, Finesse Mitchell, Leslie Jordan en Cheryl Hines de uitdaging aangaan om samen met terugkerende deelnemers aerodynamische sneeuwscooters te bouwen. Brickmasters van dienst zijn Amy Corbett en Jamie Berard.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Cliffhanger!

4,5 36 x
In de laatste ronde voor de grote finale moeten de resterende vier duo's aan de slag om een kasteel te bouwen dat zover mogelijk over een klif uitsteekt. Wie overtuigt de jury en plaatst zich voor de finale?
40:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Flip My Block

3,0 16 x
Voor deze opdracht moeten de resterende duo's hun verbouwskills bovenhalen en een onaantrekkelijke woning omtoveren tot hun droomhuis.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Land & Sea

3,0 11 x
Deze ronde bestaat wederom uit twee opdrachten. Voor de eerste worden de vijf resterende duo's opgesplitst. Terwijl de ene helft een landdier moet bouwen, krijgen de anderen de zee als thema. Voor de tweede opdracht moeten ze hun creaties vervolgens samenvoegen tot één dier.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Puppet Masters

4,0 13 x
De duo's krijgen de opdracht om een marionet te bouwen, waarna ze samen met een ander team een show moeten opvoeren. Wie slaagt erin om de jury omver te blazen met hun vakmanschap?
40:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Master Build - Day & Night

3,0 10 x
Voor de finaleopdracht krijgen de drie resterende duo's 24 uur de tijd om een constructie te bouwen die zowel een dag- als een nachtlook heeft. Wie blijft de zenuwen de baas en kroont zich tot 'beste LEGO-bouwers' van dit tweede seizoen?
39:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Bricking Wind

4,0 7 x
Voor de volgende opdracht moeten de duo's een wereld creëren waarin een windmolen centraal staat. Deze moet bovendien bestand zijn tegen windstoten van bijna 100 km/u.
Archief