Les Revenants

Afleveringen
1:04:49

8/8)

Verlopen 4,3 246 x
Intrigerende Franse dramareeks over de mysterieuze terugkeer naar een Frans bergdorpje van een aantal mensen die jaren geleden zijn gestorven. Het vervolg...
56:23

Etienne (7/8)

Verlopen 3,0 93 x
Jérôme is bij zijn vrouw en dochters in het Domein, maar de teruggekeerden weerhouden hem ervan weer weg te gaan. De militairen doen het waterpeil dalen.
51:47

Esther (6/8)

Verlopen 3,0 65 x
Sandrine heeft haar dochter Audrey overgedragen aan de mannen van Pierre, die haar in de kelder houden. Adèle en Simon zijn gevlucht naar de kerk.
51:57

Mme Costa

Verlopen 3,0 71 x
Mme Costa van Les Revenants is uitgezonden op maandag 5 september 2016 om 23:15 uur en was te zien op Canvas.
51:57

Mme Costa (5/8)

Verlopen 4,3 85 x
Jérôme en Berg nemen Audrey in bescherming, die ontsnapt is uit het Domein. Jérôme besluit Audrey's moeder, Sandrine, in te lichten.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.