Life In Pieces

Laatste aflevering
25:00
Life In Pieces
7 x

Seizoen 1, Aflevering 8 - Window Vanity Dress Grace

Wanneer Colleen bruidsjurken gaat passen, moet ze Joans rake opmerkingen kunnen verdragen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Greg verliest zijn geduld wanneer Jen niet wakker kan blijven na hun romantische avond. Clementine voelt zich niet langer welkom bij de Hughes-fa...

Seizoen 1
30:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Swim Survivor Zen Talk

6 x
John besluit om auditie te doen voor een televisieprogramma. Tim is jaloers op hem en probeert zijn inzending te ondermijnen. Colleen bekent aan Matt dat ze niet kan zwemmen, wanneer hij op huwelijksreis zou willen gaan naar Hawaï. Jen heeft een plan om meer spelletjes op haar gsm te kunnen spelen. Heather geeft voorlichti...
25:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Boxing Opinion Spider Beard

21 x
John probeert Samantha te overtuigen om haar balletles te laten vallen en in de plaats daarvan te gaan boksen, maar haar moeder is daar niet mee opgezet. Jen wil koste wat het kost een tweede opinie wanneer Tim haar vertelt dat ze een amandeloperatie nodig heeft. Joan laat Matt schrikken door overal spinnen te verbergen. G...
25:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Steps Dinner Professor Lesbian

3 x
Joan volgt lessen creatief schrijven bij professor Sinclair Wilde. Wanneer hij vol lof is over haar werk, denkt John al snel dat hij een oogje op haar heeft. Tyler en Clementine nodigen Matt en Colleen uit voor een etentje. Jen probeert Larks eerste stapjes geheim te houden voor Greg, terwijl hij op zakenreis is. Colleen, ...
25:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Cheap Promotion Flying Birthday

21 x
Colleen leert Matt enkele trucjes waardoor hij meer kan besparen. Tim zoekt een manier om Heather te ontslaan. John probeert Sophia af te helpen van haar vliegangst door haar mee te nemen in een klein vliegtuig. Jen plant een klein verjaardagsfeestje voor Lark.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Eyebrow Anonymous Trapped Gem

21 x
Tim scheert per ongeluk een stuk van zijn wenkbrauw af vlak voor een belangrijke fotoshoot. Wanneer Gigi overlijdt, doet Greg een anonieme schenking van het geld dat ze hem naliet. John komt te weten hoe Gigi's leven in het verpleeghuis was.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Receptionist Pot Voting Cramp

7 x
Wanneer Greg weigert om te gaan stemmen voor de presidentsverkiezingen, omdat de wachtrijen te lang zijn, verzint hij een leugen voor Jen. Heather begint te werken in Tims kantoor, maar nu ze altijd bij elkaar zijn begint het averechts te werken. Tim geeft Joan een voorschrift voor haar slaapproblemen en Matt brengt Collee...
30:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Annulled Roommate Pill Shower

11 x
Heather en Tim roepen de hulp in van Clementines ouders, Mary-Lynn en Spencer, om Clementine en Tyler te overtuigen om hun onverwachte huwelijk af te blazen. Tommy trekt in bij Colleen, tot ergernis van haar huisgenoot Dougie. John en Joan komen in de problemen wanneer John een foute dosis van zijn medicatie inneemt. Jen e...
20:00

Seizoen 1, Aflevering 22 - CryTunes Divorce Tablet Ring

2 x
Greg investeert in zijn CryTunes-uitvinding om het project te doen slagen. Zijn enthousiasme is snel voorbij wanneer Jen onverwacht nieuws brengt. Iedereen in de familie is geschrokken wanneer John en Joan een oud geheim onthullen over hun huwelijk. Sophia neemt haar volle verantwoordelijkheid over Heather.
19:00

Seizoen 1, Aflevering 21 - Cinderella Fantasy Prom Dougie

19 x
Greg fantaseert over wat hij op het verjaardagskaartje voor zijn baas moet schrijven. Tyler gaat naar het schoolfeest en krijgt advies van zijn ouders en grootouders. Jen regelt voor Matt een blind date met haar collega Dougie.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - Prank Assistant Gum Puppy

4 x
Greg voelt zich bedreigd door de knappe, nieuwe assistent van Jen en probeert zich mannelijker te gedragen. Heather en Tim halen een grap uit met Tylers school. Joan laat Sophia kauwgom kauwen, hoewel Heather dat verboden heeft. De nieuwe puppy van John gaat op date met Colleens hond Princess.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - Pestilence War Famine Death

6 x
John en Joan maken ruzie met hun buren, Jerry en Pam, over wie hun jacuzzi mag gebruiken. Greg en Jen nodigen de ongedierteverdelger en zijn vrouw uit voor het avondeten.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - Sexting Mall Lemonade Heartbreak

7 x
John neemt een huisdier, maar de nieuwe aanwinst kan het niet zo goed vinden met Joan. Heather stuurt per ongeluk een sexy sms naar Tyler. Jen en Greg proberen Samantha te helpen om haar vriend terug voor zich te winnen. Heather en Jen troosten Colleen en Matt na hun breuk.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - Hair Recital Rainbow Mom

8 x
Wanneer John zich oud begint te voelen, probeert hij er jonger uit te zien, maar zijn familie vindt het maar niets. Heather is bang dat het pianoconcert van Sophia een grote ramp wordt. Jen, Greg en Lark gaan naar een speciaal verjaardagsfeestje. Matt ontmoet Colleens moeder voor de eerste keer.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - Tattoo Valentine Guitar Pregnant

3 x
Wanneer Tyler en Clementine naar een gitaarwinkel gaan, voelt Tyler zich ongemakkelijk bij de aantrekkelijke verkoper. Matts plan om Valentijnsdag te vieren met Colleen loopt niet zoals gepland. Greg en Jen hebben een discussie over een nieuwe baby.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Soccer Gigi TV Mikey

2 x
Joans neef Mikey komt langs, maar de rest van de familie heeft hem niet zo graag. Tyler gaat met Clementine op bezoek bij zijn overgrootmoeder. Greg en Jen vinden een oplossing voor hun slaapproblemen.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Will Trash Book Spa

2 x
Greg en Jen plannen een koppelmassage, maar het loopt niet zoals gepland. Tim, Heather en de kinderen houden een wedstrijd wie het minste afval kan verzamelen. Colleen vraagt Matt om de tekeningen te maken van haar kinderboek. Jen helpt Joan en John met hun testament.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Party Lobster Gym Sale

5 x
Greg doet mee aan Colleens gymles. Heather en Jen organiseren een geheime garageverkoop, maar ook Joan heeft een garageverkoop op poten gezet. Tyler en Samantha geven een feestje terwijl Heather en Tim een weekend weg zijn. De familie heeft zijn bedenkingen bij het eten van kreeft.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Bite Flight Wing-Man Bonnie

6 x
Heather en Tim vinden eindelijk een ander koppel waar het mee klikt. Greg staat erop dat hij en Jen aparte vluchten nemen voor het geval er iets gebeurt met het vliegtuig. Matt en John gaan op stap met Gary zodat hij vrouwen ontmoet. Bonnie, Matts ex-vrouw, verrast hem met een bezoekje.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - College Stealing Santa Caroling

3 x
Colleen gaat met John mee naar zijn vrienden van de luchtmacht voor hun jaarlijkse kersttraditie. Samantha sluipt weg met haar vrienden, maar ze wordt betrapt wanneer een foto van haar en een kleine kerstman online verschijnt. Tyler maakt zijn schoolplannen bekend.
Archief