Life In Pieces

Januari 2018
19:00

Aflevering 6

4,0 5 x
John probeert Samantha te overtuigen om haar balletles te laten vallen en in de plaats te gaan boksen. Wanneer haar moeder Heather erachter komt, krijgt Johns plan onverwachte gevolgen. Jen wil koste wat het kost een tweede opinie wanneer Tim haar vertelt dat ze een amandeloperatie nodig heeft. Joan laat Matt schrikken door overal spinnen te verbergen. Greg laat een baard groeien, tot ergernis van Jen.
20:00

Aflevering 5

3,0 5 x
Joan volgt lessen creatief schrijven bij Professor Sinclair Wilde. Wanneer hij vol lof is over haar werk, denkt John al snel dat hij een oogje op haar heeft. Tyler en Clementine nodigen Matt en Colleen uit voor een etentje. Jen probeert Larks eerste stapjes geheim te houden voor Greg, terwijl hij op zakenreis is. Colleen, Heather en Jen plannen een vrouwenavond voor Dougie.
20:00

Aflevering 4

3,0 5 x
Colleen leert Matt enkele trucjes waardoor hij meer kan besparen. Tim zoekt een manier om Heather te ontslaan als receptioniste van zijn kantoor. John probeert Sophia af te helpen van haar vliegangst door haar mee te nemen in een klein vliegtuig. Jen plant een klein verjaardagsfeestje voor Lark, maar daar brengt de familie al snel verandering in.
19:00

Aflevering 3

3,0 7 x
Tim scheert per ongeluk een groot stuk van zijn wenkbrauw af, net voor een belangrijke fotosessie. Hij snelt naar Jen en Colleen, in de hoop dat ze hem kunnen helpen. Na het overlijden van Gigi schenkt Greg het geld, dat hij van haar heeft gekregen, anoniem aan een goed doel. Ondertussen ontdekt John hoe het leven van Gigi eruit zag in het zorgcentrum en herdenkt Joan haar moeder op een vreemde manier.
20:00

Aflevering 2

4,0 3 x
Wanneer Greg weigert om te gaan stemmen voor de presidentsverkiezingen, omdat de wachtrijen te lang zijn, verzint hij een leugen voor Jen. Heather begint te werken in Tims kantoor, maar nu ze altijd bij elkaar zijn begint het averechts te werken. Tim geeft Joan een voorschrift voor haar slaapproblemen en Matt brengt Colleen naar het ziekenhuis wanneer ze klaagt over maagkrampen.
20:00

Aflevering 1

4,0 5 x
Heather en Tim roepen de hulp in van Clementine's ouders, Mary-Lynn en Spencer, om Clementine en Tyler te overtuigen om hun onverwachte huwelijk af te blazen. Tommy trekt in bij Colleen, tot ergernis van haar huisgenoot Dougie. John en Joan komen in de problemen wanneer John een foute dosis van zijn medicatie inneemt. Ondertussen houden Jen en Greg iets achter voor de familie.
December 2017
19:00

Aflevering 22

3,0 4 x
Greg investeert in zijn CryTunes-uitvinding om het groot te maken. Zijn enthousiasme is snel voorbij wanneer Jen onverwacht nieuws brengt. Iedereen in de familie is geschrokken wanneer John en Joan een oud geheim onthullen over hun huwelijk. Sophia neemt haar volle verantwoordelijkheid over Heather.
19:00

Aflevering 21

3,0 6 x
De druk om een geweldige verjaardagswens op het kaartje van zijn baas te schrijven, bezorgt Greg enkele fantasierijke dagdromen. Wanneer Matt de Netflix-programma's van Colleen ziet op zijn rekening, is hij ervan overtuigd dat ze een andere man gevonden heeft.
19:00

Aflevering 20

3,0 6 x
Greg voelt zich bedreigd door de knappe assistent van Jen en probeert zijn mannelijkheid te tonen. Heather en Tim halen een grap uit op Tylers school. Joan geeft Sophia stiekem een kauwgom, ook al mag het niet van Heather. De nieuwe puppy van John gaat op date met Colleens hond Princess.
19:00

Aflevering 19

4,0 5 x
John en Joan zijn het oneens met de buren, Jerry en Pam, over wie de jacuzzi krijgt wanneer de nieuwe eigendomsgrenzen worden vastgelegd. Greg en Jen nodigen hun verdelger en zijn vrouw uit voor een etentje. Matt en Colleen doen een poging om vrienden te zijn. Tim is bang om een kleine ingreep te doen bij John.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.