Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Life In Pieces

2019
19:00

Aflevering 10

3,0 12 x
Greg is nog steeds kwaad dat een ongelukje een competitief spelletje tafeltennis, dat Matt en hij enkele jaren geleden waren gestart, heeft beïnvloed. Ze besluiten om het de wedstrijd af te maken. Heather twijfelt aan zichzelf nadat ze Tim onder druk heeft gezet om een vasectomie te doen. Jen is nerveus om terug aan het we...
19:00

Aflevering 9

3,0 11 x
Het is Thanksgiving, maar niemand vindt het bloemkoolgerecht van Colleen lekker. Greg en Jen willen de peter van Lark kiezen. Samantha sluipt stiekem in een maisveld met haar vriend.
19:00

Aflevering 8

4,0 13 x
Wanneer Jen en Greg op zoek gaan naar een oppas voor Lark, vinden ze het moeilijk om iemand te vertrouwen. Tim, Matt en Greg gaan kamperen. Heather denkt dat Matt oorbellen heeft gekocht voor Colleen met haar geld. John maakt een houten pop voor Lark, maar de familie beleeft er meer plezier mee.
19:00

Aflevering 7

3,0 9 x
Wanneer Jen in haar vinger snijdt en Greg haar naar het ziekenhuis brengt, hebben ze voor het eerst in maanden terug een momentje voor hun twee. John gaat met Samantha en Sophia naar een speciaal restaurant. Heather geeft Tim een sexy verjaardagscadeau.
19:00

Aflevering 6

3,0 11 x
Matt en Colleen betrappen Chad, die Colleens puppy Princess probeert te ontvoeren. Chad maakt van de gelegenheid gebruik om zijn nieuwe vennootschap aan hen voor te stellen. Jen en Greg proberen voor het eerst sinds de baby terug intiem te zijn. Tim verpest Samantha's verjaardagsfeestje.
19:00

Aflevering 5

4,0 13 x
Tim en Heather maken het ongemakkelijk voor Tyler wanneer hij zijn nieuwe vriendin wil voorstellen aan de familie. Ondertussen worden Matt en Colleen kussend op het werk betrapt door hun vervelende collega Will. John koopt achter de rug van Sophia's ouders een mobiel voor haar.
19:00

Aflevering 4

4,5 15 x
Greg komt op voor Jen wanneer Joan haar kwaliteiten als moeder in vraag stelt. Chad staat erop om een laatste keer te gaan eten met Colleens oma voordat ze naar de gevangenis moet. Ondertussen verslaat Tim John tijdens een golfwedstrijdje.
19:00

Aflevering 3

3,0 15 x
Wanneer Matt Colleen uitnodigt voor een familiebrunch, geeft hij haar tips om een band te kunnen opbouwen met zijn familie. John, Matt en Greg proberen hun mannelijkheid te bewijzen door een boom om te hakken in Gregs tuin. Tim reageert anders dan verwacht op espresso en Greg krijgt problemen met de politie.
20:00

Aflevering 2

4,0 7 x
Nadat Matt zijn ouders Joan en John betrapt tijdens een intiem moment, probeert Joan een groepstherapie te organiseren. Jen neemt twee borstvoedingsconsulenten aan. Matt en Colleen hebben geen geslaagde date en Heather en Tim verhuizen. Ze krijgen hulp van een verhuisbedrijf dat ex-gedetineerden aanneemt.
Binnenkort terug te kijken
25:00

29 januari 2020

Verwacht op
Seizoen 1 - Sexting Mall Lemonade Heartbreak John neemt een huisdier, maar de nieuwe aanwinst kan het niet zo goed vinden met Joan. Heather stuurt per ongeluk een sexy bericht naar Tyler. Jen en Greg proberen Samantha te helpen om haar vriend terug voor zich te winnen. Heather en Jen troosten Colleen en Matt na hun breuk.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.