Life In Pieces

April 2018
19:00

Aflevering 22

4,0 5 x
Greg investeert in zijn CryTunes-uitvinding om het groot te maken. Zijn enthousiasme is snel voorbij wanneer Jen onverwacht nieuws brengt. Iedereen in de familie is geschrokken wanneer John en Joan een oud geheim onthullen over hun huwelijk. Sophia neemt haar volle verantwoordelijkheid over Heather.
19:00

Aflevering 21

3,0 4 x
De druk om een geweldige verjaardagswens op het kaartje van zijn baas te schrijven, bezorgt Greg enkele fantasierijke dagdromen. Wanneer Matt de Netflix-programma's van Colleen ziet op zijn rekening, is hij ervan overtuigd dat ze een andere man gevonden heeft.
19:00

Aflevering 20

3,0 3 x
Greg voelt zich bedreigd door de knappe assistent van Jen en probeert zijn mannelijkheid te tonen. Heather en Tim halen een grap uit op Tylers school. Joan geeft Sophia stiekem een kauwgom, ook al mag het niet van Heather. De nieuwe puppy van John gaat op date met Colleens hond Princess.
19:00

Aflevering 19

4,0 5 x
John en Joan zijn het oneens met de buren, Jerry en Pam, over wie de jacuzzi krijgt wanneer de nieuwe eigendomsgrenzen worden vastgelegd. Greg en Jen nodigen hun verdelger en zijn vrouw uit voor een etentje. Matt en Colleen doen een poging om vrienden te zijn. Tim is bang om een kleine ingreep te doen bij John.
19:00

Aflevering 18

3,0 7 x
John neemt een huisdier, maar de nieuwe aanwinst kan het niet zo goed vinden met Joan. Heather stuurt per ongeluk een sexy bericht naar Tyler. Jen en Greg proberen Samantha te helpen om haar vriend terug voor zich te winnen. Heather en Jen troosten Colleen en Matt na hun breuk.
19:00

Aflevering 17

3,0 7 x
John probeert jonger te lijken, maar dat valt niet in goede aarde bij de familie. Heather maakt zich zorgen dat Sophia's pianoconcert een ramp zal zijn. Jen, Greg en Lark gaan naar een speciaal verjaardagsfeestje. Matt ontmoet Colleens moeder voor de eerste keer.
19:00

Aflevering 16

4,0 7 x
Wanneer Tyler en Clementine naar een gitaarwinkel gaan, voelt Tyler zich ongemakkelijk bij de aantrekkelijke verkoper. Matts plan om Valentijn te vieren met Colleen loopt niet zoals gepland. Greg en Jen hebben een discussie over een nieuwe baby.
19:00

Aflevering 15

4,0 5 x
Joans neef Mikey komt langs, maar de familieleden hebben hem niet zo graag. Tyler gaat met Celementine op bezoek bij haar overgrootmoeder. Greg en Jen vinden een oplossing voor hun slaapproblemen.
19:00

Aflevering 14

3,0 10 x
Greg en Jen plannen een koppelmassage, maar het loopt niet zoals gepland. Tim, Heather en de kinderen houden een wedstrijd wie het minste afval kan verzamelen. Colleen vraagt Matt om de tekeningen te maken van haar kinderboek. Jen helpt Joan en John met hun testament.
19:00

Aflevering 13

3,0 7 x
Greg doet mee aan Colleens gymles. Heather en Jen organiseren een geheime garageverkoop, maar ook Joan heeft een garageverkoop op poten gezet. Tyler en Samantha geven een feestje terwijl Heather en Tim een weekend weg zijn. De familie heeft zijn bedenkingen bij het eten van kreeft.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.