Life In Pieces

Juni 2018
20:00

Aflevering 22

3,0 4 x
Tim en Heather plannen een verrassingsfeestje voor Samantha's verjaardag. De avond loopt echter anders dan gepland wanneer Samantha niet alleen thuiskomt. Matt en Colleen komen in een beschamende situatie terecht met hun draagmoeder. John en Joan leren Spaans voor hun volgende avontuur. Jen en Greg moeten iets geheim houden voor de familie.
19:00

Aflevering 21

3,0 4 x
Jen en Greg krijgen verrassend nieuws te horen. Sophia wil een tweede paar oorbellen, maar dat is niet naar de zin van Heather en Tim. Colleen en Matt maken een video waarin ze iedereen bedanken voor de huwelijkscadeaus. John neemt een job als model aan. Zijn enthousiasme is echter al snel over wanneer John ontdekt dat zijn foto gebruikt wordt om een product voor ouderen te promoten.
19:00

Aflevering 20

3,0 3 x
Heather vraagt aan Tyler en Tim om lingerie voor Samantha te gaan kopen. Joan wil dat Jen een recept doorgeeft voor het kookboek van de familie, waardoor Jen genoodzaakt is om een recept te stelen van haar favoriete restaurant. Tijdens het oppassen zorgt John ervoor dat Samantha en Sophia verslaafd geraken aan gokken. Colleen en Matt discussiëren over de ongezonde levensstijl van hun draagmoeder.
20:00

Aflevering 19

4,0 5 x
Het verleden van de Short-familie wordt uit de doeken gedaan. Zo ontmoet Tim voor het eerst de familie van Heather, kopen Jen en Greg hun droomhuis, wordt Matt op een zijspoor gezet wanneer hij Colleen ziet wachten op haar blinddate en heeft John zijn laatste vlucht voor hij op pensioen gaat.
19:00

Aflevering 18

4,0 5 x
Jen krijgt een schilderij aangeboden in ruil voor de betaling van een nieuwe artiest. Ze is door het dolle heen, maar dat verandert wanneer ze het schilderij voor het eerst ziet. Sophia overtuigt Matt en Colleen om haar idee voor een kinderboek te gebruiken. Tyler en Clementine adverteren hun kleine huis als een huureigendom. John en Joan vallen ten prooi aan een IRS-oplichter.
20:00

Aflevering 17

3,0 4 x
Jen en Greg doen er alles aan om de perfecte oppasser te vinden voor Lark. John en Joan gaan kijken voor een nieuwe matras. Heather komt meer te weten over Samantha's vriendje. Matt is er zeker van dat hij een verleden heeft met Colleens zus.
20:00

Aflevering 16

3,0 4 x
Heather wil dat Sophia haar knuffelberen wegdoet. Om haar moeder van gedachten te doen veranderen, voert Sophia een musicalstuk op met haar knuffels. Colleen past op Lark. Wanneer Jen thuiskomt, treft ze Lark in Colleens vroegere missverkiezingskleed aan. Joans fiets is gestolen. Om haar fiets terug te vinden, vraagt Joan hulp aan Matt, Greg en Tim. Tyler en Clementine krijgen hulp van John om iets zelfgemaakts te verkopen op de landbouwmarkt.
20:00

Aflevering 15

3,0 5 x
Sophia beseft dat ze niet langer het schattigste kind in de Short-familie is en besluit er iets aan te doen. Joan doet Jen een ketting cadeau, maar ze beseft plots dat ze de ketting al aan Heather had gegeven voor haar zestiende verjaardag. Greg probeert in een goed daglicht te staan bij zijn nieuwe, jonge medewerkers. Colleen en Tim creëren een band wanneer hij haar helpt bij het beheren van haar hormooninjecties voor haar In-vitrofertilisatie.
19:00

Aflevering 14

4,0 3 x
Jens ouders komen op bezoek. Jen en Greg bedenken een plan om het zo draaglijk mogelijk te maken. Wanneer Tim en Heather meegaan naar Samantha's dansles, loopt Heather een oude liefde tegen het lijf. Colleen ruilt haar vele kortingsbonnen in die Matt haar de afgelopen jaren heeft gegeven. Sophia komt iets verontrustend te weten wanneer ze de stamboom van haar familie onderzoekt.
20:00

Aflevering 13

4,0 4 x
Matt brengt Greg naar een sollicitatiegesprek. Onderweg komen ze in enkele bizarre situaties terecht waardoor Greg te laat dreigt te komen op zijn gesprek. Met de hulp van John luistert Tyler een therapiesessie tussen Clementine en Joan af om te weten te komen of ze nog gevoelens voor hem heeft. Tim overtuigt Samantha om in zijn plaats naar zijn verkeersles te gaan. Jen probeert Colleen en Tim te overtuigen om mee te doen aan haar boycot.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.