Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Life In Pieces

April 2021
30:00

4. Prison Baby Picking Golf

4,0 1 x
Greg wordt gefeliciteerd nadat hij tegen Joan ingaat vanwege haar twijfels over Jens moederkwaliteiten. Chad wil nog één keer eten bij Colleens oma voor hij naar de cel moet en Matt en Greg willen voorkomen dat Tim John verslaat met golfen.
25:00

3. Sleepy Email Brunch Tree

3,0 1 x
Wanneer Matt Colleen uitnodigt voor een familiebrunch, geeft hij haar tips om een band te kunnen opbouwen met zijn familie. John, Matt en Greg proberen hun mannelijkheid te bewijzen door een boom om te hakken in Gregs tuin. Tim reageert anders dan verwacht op espresso en Greg krijgt problemen met de politie.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Interruptus Date Breast Movin'

4,0 1 x
Nadat Matt zijn ouders Joan en John betrapt tijdens een intiem moment, probeert Joan een groepstherapie te organiseren. Jen neemt twee borstvoedingsconsulenten aan. Matt en Colleen hebben geen geslaagde date en Heather en Tim verhuizen. Ze krijgen hulp van een verhuisbedrijf dat ex-gedetineerden aanwerft.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Pilot

4,0 0 x
Matt heeft zijn grote liefde gevonden bij zijn collega Colleen. Zijn jongste broer Greg en diens vrouw Jen zijn overdonderd door de geboorte van hun eerste kind. Heather, de oudste in het rijtje, en haar man Tim twijfelen om hun gezin opnieuw uit te breiden. Joan en John staan altijd op de eerste rij om alles van hun kinde...
Maart 2020
20:00

Seizoen 3 - 14. Parents Ancestry Coupon Chaperone

4,0 16 x
Jens ouders komen op bezoek. Jen en Greg bedenken een plan om hun verblijf zo draaglijk mogelijk te maken. Wanneer Tim en Heather meegaan naar Samantha's dansavond, loopt Heather een oude liefde tegen het lijf. Colleen ruilt haar vele kortingsbonnen in die Matt haar de afgelopen jaren heeft gegeven.
20:00

Seizoen 3 - 13. Therapy Cheating Shoes Movie

4,0 6 x
Matt brengt Greg naar een sollicitatiegesprek. Onderweg maken ze enkele bizarre dingen mee, waardoor Greg te laat dreigt te komen. Met de hulp van John luistert Tyler een therapiesessie tussen Clementine en Joan af om te weten te komen of ze nog gevoelens voor hem heeft. Tim overtuigt Samantha om in zijn plaats naar zijn v...
20:00

Seizoen 3 - 12. Toilet Shaving Stuck Fertility

3,0 5 x
Greg en Jen worden door hun gekke buren uitgenodigd op een feestje. Greg verzint een excuus zodat ze er niet heen moeten gaan. Matt en Colleen beseffen dat ze iets moeten opgeven om nog een kind te kunnen krijgen. John en Joan krijgen per ongeluk een Japans luxetoilet toegestuurd, dat Tim eigenlijk voor zichzelf had bestel...
20:00

Seizoen 3 - 11. Goose Friends Auction Fog

4,0 10 x
Jen zingt bij de band van Tyler, maar brengt hem in verlegenheid. John en Greg besluiten om samen bier te brouwen. Matt doneert een van zijn schilderijen aan een veiling voor Tims liefdadigheidsinstelling.
20:00

Seizoen 3 - 10. Emergency Interview Driving Lunch

3,0 11 x
Matt moet zich haasten naar de vruchtbaarheidskliniek, maar zijn familieleden zorgen ervoor dat hij er misschien niet op tijd geraakt.
25:00

Seizoen 3 - 9. Reading Egg Nurse Neighbor

3,0 6 x
Sophia vraagt Matt en Colleen of ze kinderen willen. Jen en Gregs nieuwe buren zijn niet zo aardig. Heather moeit zich met Tims sollicitatieproces op het kantoor. De hele familie verrast Joan tijdens haar lezing.
Archief