Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Life In Pieces

Maart 2020
20:00

Seizoen 3 - 14. Parents Ancestry Coupon Chaperone

4,0 15 x
Jens ouders komen op bezoek. Jen en Greg bedenken een plan om hun verblijf zo draaglijk mogelijk te maken. Wanneer Tim en Heather meegaan naar Samantha's dansavond, loopt Heather een oude liefde tegen het lijf. Colleen ruilt haar vele kortingsbonnen in die Matt haar de afgelopen jaren heeft gegeven.
20:00

Seizoen 3 - 13. Therapy Cheating Shoes Movie

4,0 5 x
Matt brengt Greg naar een sollicitatiegesprek. Onderweg maken ze enkele bizarre dingen mee, waardoor Greg te laat dreigt te komen. Met de hulp van John luistert Tyler een therapiesessie tussen Clementine en Joan af om te weten te komen of ze nog gevoelens voor hem heeft. Tim overtuigt Samantha om in zijn plaats naar zijn v...
20:00

Seizoen 3 - 12. Toilet Shaving Stuck Fertility

3,0 5 x
Greg en Jen worden door hun gekke buren uitgenodigd op een feestje. Greg verzint een excuus zodat ze er niet heen moeten gaan. Matt en Colleen beseffen dat ze iets moeten opgeven om nog een kind te kunnen krijgen. John en Joan krijgen per ongeluk een Japans luxetoilet toegestuurd, dat Tim eigenlijk voor zichzelf had bestel...
20:00

Seizoen 3 - 11. Goose Friends Auction Fog

4,0 9 x
Jen zingt bij de band van Tyler, maar brengt hem in verlegenheid. John en Greg besluiten om samen bier te brouwen. Matt doneert een van zijn schilderijen aan een veiling voor Tims liefdadigheidsinstelling.
20:00

Seizoen 3 - 10. Emergency Interview Driving Lunch

3,0 10 x
Matt moet zich haasten naar de vruchtbaarheidskliniek, maar zijn familieleden zorgen ervoor dat hij er misschien niet op tijd geraakt.
25:00

Seizoen 3 - 9. Reading Egg Nurse Neighbor

3,0 6 x
Sophia vraagt Matt en Colleen of ze kinderen willen. Jen en Gregs nieuwe buren zijn niet zo aardig. Heather moeit zich met Tims sollicitatieproces op het kantoor. De hele familie verrast Joan tijdens haar lezing.
25:00

Seizoen 3 - 8. The Twelve Shorts of Christmas

4,0 3 x
De kerstsfeer is voelbaar, maar iedereen van de Short-familie ervaart dat op een andere manier.
25:00

Seizoen 3 - 7. Thirty-Five Teacher Escape Lottery

4,0 6 x
Jen en Greg huren Clementine in als parttime nanny voor Lark. Wanneer ze samen uit eten gaan, denkt de serveerster dat Jen Larks oma is. Tylers nieuwe vriendin blijkt een leerkracht van Sophia te zijn.
25:00

Seizoen 3 - 6. Waffle Permission Kidless Boyfriend

4,0 6 x
Wanneer Heather een hippe vriendin probeert te zijn voor Tyler, wordt het ongemakkelijk. Jen en Greg brengen hun eerste nacht samen door zonder Lark. Matt en Colleen hebben spijt dat ze hun huwelijkscadeaus hebben ingeruild voor geld wanneer ze ontdekken wat John en Joan hebben verstopt in hun geschenk. Tim houdt Samantha ...
25:00

Seizoen 3 - 5. Meal Potty Cart Middle

3,0 5 x
Tim en Heather vieren hun jubileum in een chic restaurant en zijn vastberaden elk hapje van het dure 20-gangendiner op te eten. Jen en Greg proberen Lark zo snel mogelijk zindelijk te krijgen voor haar eerste schooldag. Tyler wordt jaloers op de aandacht die Clementine krijgt op haar werk.
Archief