Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Life In Pieces

2021
19:00

21. Cinderella Fantasy Prom Dougie

4,0 1 x
Greg fantaseert over wat hij op het verjaardagskaartje voor zijn baas moet schrijven. Tyler gaat naar het schoolfeest en krijgt advies van zijn ouders en grootouders. Jen regelt voor Matt een blind date met haar collega Dougie.
25:00

7. Nanny Tent Earrings Cheeto

4,0 12 x
Wanneer Jen in haar vinger snijdt en Greg haar naar het ziekenhuis brengt, hebben ze voor het eerst in maanden terug een momentje voor hun twee. John gaat met Samantha en Sophia naar een speciaal restaurant. Heather geeft Tim een sexy verjaardagscadeau.
30:00

8. Godparent Turkey Corn Farts

4,0 3 x
Wanneer Jen en Greg op zoek gaan naar een oppas voor Lark, vinden ze het moeilijk om iemand te vertrouwen. Tim, Matt en Greg gaan kamperen. Heather denkt dat Matt oorbellen heeft gekocht voor Colleen met haar geld. John maakt een houten pop voor Lark, maar de familie beleeft er meer plezier mee.
25:00

5. Babe Secret Phone Germs

3,0 4 x
Tim en Heather maken het ongemakkelijk voor Tyler wanneer hij zijn nieuwe vriendin wil voorstellen aan de familie. Ondertussen worden Matt en Colleen kussend op het werk betrapt door hun vervelende collega Will. John koopt achter de rug van Sophia's ouders een gsm voor haar.
25:00

6. Ponzi Sex Paris Bounce

4,0 5 x
Matt en Colleen betrappen Chad, die Colleens puppy Princess probeert te ontvoeren. Chad maakt van de gelegenheid gebruik om zijn nieuwe vennootschap aan hen voor te stellen. Jen en Greg proberen voor het eerst sinds de baby terug intiem te zijn. Tim verpest Samantha's verjaardagsfeestje.
25:00

3. Sleepy Email Brunch Tree

3,0 6 x
Wanneer Matt Colleen uitnodigt voor een familiebrunch, geeft hij haar tips om een band te kunnen opbouwen met zijn familie. John, Matt en Greg proberen hun mannelijkheid te bewijzen door een boom om te hakken in Gregs tuin. Tim reageert anders dan verwacht op espresso en Greg krijgt problemen met de politie.
30:00

4. Prison Baby Picking Golf

4,0 2 x
Greg wordt gefeliciteerd nadat hij tegen Joan ingaat vanwege haar twijfels over Jens moederkwaliteiten. Chad wil nog één keer eten bij Colleens oma voor hij naar de cel moet en Matt en Greg willen voorkomen dat Tim John verslaat met golfen.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Interruptus Date Breast Movin'

4,0 6 x
Nadat Matt zijn ouders Joan en John betrapt tijdens een intiem moment, probeert Joan een groepstherapie te organiseren. Jen neemt twee borstvoedingsconsulenten aan. Matt en Colleen hebben geen geslaagde date en Heather en Tim verhuizen. Ze krijgen hulp van een verhuisbedrijf dat ex-gedetineerden aanwerft.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Pilot

4,0 3 x
Matt heeft zijn grote liefde gevonden bij zijn collega Colleen. Zijn jongste broer Greg en diens vrouw Jen zijn overdonderd door de geboorte van hun eerste kind. Heather, de oudste in het rijtje, en haar man Tim twijfelen om hun gezin opnieuw uit te breiden. Joan en John staan altijd op de eerste rij om alles van hun kinde...
Afleveringen 2020
20:00

Seizoen 3 - 14. Parents Ancestry Coupon Chaperone

4,0 20 x
Jens ouders komen op bezoek. Jen en Greg bedenken een plan om hun verblijf zo draaglijk mogelijk te maken. Wanneer Tim en Heather meegaan naar Samantha's dansavond, loopt Heather een oude liefde tegen het lijf. Colleen ruilt haar vele kortingsbonnen in die Matt haar de afgelopen jaren heeft gegeven.
Archief