Lilyhammer

Afleveringen
42:46

Loose ends (8/8)

Verlopen 3,0 97 x
Frank staat Tommy niet toe om zich in een buurgemeente te vestigen, maar Tommy is ook nu niet van plan om Franks orders op te volgen.
44:36

The funeral (7/8)

Verlopen 3,0 38 x
Tommy is weg bij de Flamingo en begint als dj in een nachtclub in Hafjell.
44:43

Minstrel boy (6/8)

Verlopen 3,0 35 x
Frank is opgetogen met een sterke maffioso in de groep. Roar en Alex worden gedwongen om een grote partij drugs naar Noorwegen te smokkelen.
44:56

Tommy (5/8)

Verlopen 3,0 42 x
Frank vindt de tijd rijp om een eigen wijn op de markt te brengen. Roar komt zwaar in de problemen in Rio. Jan worstelt met zichzelf.
44:13

The mind is like a monkey (4/8)

Verlopen 3,0 71 x
Lillehammer maakt zich op voor de 20ste verjaardag van de Olympische Winterspelen. Roar heeft heimwee naar Rio.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.