Literaire Meesters

Afleveringen
13:56

Saskia De Coster, een film van Griet Teck

4,0 40 x
Saskia De Coster is schrijfster, cineaste, columniste en beeldend kunstenaar. Ze werkt regelmatig samen met kunstenaars uit verschillende disciplines.
15:30

Maartje Wortel, een film van Astrid Bussink

4,0 34 x
Maartje Wortel laat zich al op jonge leeftijd opmerken met korte verhalen in literaire tijdschriften. In 2009 debuteerde ze met de bundel 'Dit is jouw huis'.
14:56

Ilja Leonard Pfeijffer, een film van Boudewijn Koole

3,5 22 x
Ilja Leonard Pfeijffer is classicus en schrijver van romans, verhalen, gedichten, columns, essays, kritieken. Hij schuwt bovendien de polemiek niet.
15:09

Elvis Peeters, een film van Eva Küpper

3,0 33 x
Elvis Peeters is het pseudoniem van Jos Verlooy waarmee hij als schrijver, zanger/performer, toneelschrijver en scenarist naar buiten komt.
14:27

Annelies Verbeke, een film van Simone de Vries

2,0 38 x
Annelies Verbeke is schrijfster en performer. Haar werk wordt in vele talen vertaald en won diverse prijzen.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.