maatschappij

Afleveringen
43:36

Exit Sabena

3,0 13 x
Op 7 november 2001 wordt Sabena failliet verklaard. Deze documentaire kijkt terug op de groei, de glorie en het verval van de Belgische luchtvaartmaatschappij.
44:12

De mijnramp in Marcinelle

Verlopen 3,0 20 x
70 jaar geleden werd het Belgo-Italiaanse migratieakkoord ondertekend. De mijnramp in Marcinelle, waar 136 Italianen stierven, maakte hier een bruusk einde aan.
50:03

Arrivederci Italia: Mannen voor kolen

Verlopen 3,0 29 x
Voor de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog heeft België extra mankracht nodig. Die zoekt ze in Italië. Maar welke toekomst vinden de Italianen in ons land?
53:55

Arrivederci Italia: Vrouwen in ballingschap

Verlopen 3,0 13 x
Wanneer Italiaanse mannen voor een toekomst in de Belgische mijnen kiezen volgen Italiaanse echtgenotes om zich in ons land als mijnwerkersfamilie te vestigen.

Regisseur Mark zoekt getuigen

3,0 30 x
Voor een documentaire over de gebeurtenissen van 22 maart zoekt de Vranckx-redactie getuigen en opnames.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.