Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Madam Secretary

Madam Secretary herbekijken

Seizoen 5
41:13

Seizoen 5, Aflevering 19

Verlopen 4,5 11 x
Terwijl Elizabeth zich voorbereidt om haar kandidatuur voor het presidentschap bekend te maken, krijgt ze te maken met de gevolgen van een nieuwsartikel waarin wordt beweerd dat ze een affaire had met president Dalton tijdens haar CIA-dagen.
41:09

Seizoen 5, Aflevering 18

Verlopen 4,0 6 x
Een NAVO-bondgenoot pleegt een door de staat gesponsorde moordaanslag op een van zijn eigen burgers, die ook in de VS woont en een oude vriend van Elizabeth is. Alison begint te daten met de zoon van een van Elizabeths politieke rivalen.
41:04

Seizoen 5, Aflevering 17

Verlopen 3,0 5 x
Terwijl Elizabeth op retraite is en nadenkt over haar presidentiële campagne, probeert haar personeel een internationale overeenkomst te sluiten om burgers te beschermen die zijn ontheemd als gevolg van de opwarming van de aarde.
41:06

Seizoen 5, Aflevering 16

Verlopen 3,0 4 x
Wanneer een supertyfoon een klein eiland in de Stille Oceaan bedreigt, probeert Elizabeth de bevolking te verplaatsen voordat de storm aan land gaat. Henry houdt een toespraak voor een evangelische groep over klimaatverandering.
41:05

Seizoen 5, Aflevering 15

Verlopen 4,0 4 x
Elizabeth bezoekt het Midden-Oosten om een deal af te ronden over het thuisbrengen van Amerikaanse troepen. Het leven van een vrouw wordt bedreigd door geruchten over een romance met een van Elizabeths stafleden.
40:55

Seizoen 5, Aflevering 14

Verlopen 4,0 2 x
Wanneer Amerikaanse missionarissen worden gegijzeld, moet Dalton zijn verontrustende verleden onder ogen zien. Ondertussen neemt Stevie de sociale media van Russell over en helpt Henry zijn nichtje zich klaar te maken voor uitzending.
41:11

Seizoen 5, Aflevering 13

Verlopen 3,0 2 x
Elizabeth probeert erachter te komen wat er is misgegaan wanneer Syrische kinderen worden gedood door een in Amerika gemaakte bom en Russell krijgt ruzie met een demonstrant.
41:20

Seizoen 5, Aflevering 12

Verlopen 3,0 4 x
Elizabeth moet een deal met een militaire aannemer redden door straaljagers aan Taiwan te leveren. Maar ze riskeert het ontketenen van een oorlog met China in het proces. Daisy raakt gefrustreerd met Matt.
41:08

Seizoen 5, Aflevering 11

Verlopen 4,0 3 x
Elizabeth en een Amerikaanse gouverneur botsen over het nieuwe beleid van de staat om illegale immigranten te scheiden van hun kinderen. Op hetzelfde moment zijn Henry en Elizabeth van plan om hun trouwgeloften te vernieuwen.
41:11

Seizoen 5, Aflevering 10

Verlopen 3,0 7 x
Elizabeth neemt het op tegen een Amerikaanse gouverneur over het nieuwe beleid van de staat om ongeautoriseerde immigranten van hun kinderen te scheiden. Ook besluit ze haar huwelijksgeloften met Henry te hernieuwen.
Archief