Madam Secretary

Madam Secretary herbekijken

Seizoen 6
41:18

Seizoen 6, Aflevering 10

Verlopen 3,0 2 x
Elizabeth geeft het startsein voor een nieuw historisch politiek initiatief, terwijl Flo Avery toekijkt. Tegenstander van het initiatief is senator Amy Ross uit Ohio. De McCords overwinnen plotselinge obstakels om een spectaculair familiefeest.
41:15

Seizoen 6, Aflevering 9

Verlopen 4,0 0 x
Elizabeth wordt geconfronteerd met een crisis wanneer een militair conflict in internationale wateren op de rand van een nucleaire confrontatie afloopt. Nu de dreiging van een onmiddellijke afzetting opdoemt, maken Elizabeth en Henry een lijst.
41:17

Seizoen 6, Aflevering 8

Verlopen 4,0 3 x
Een Amerikaanse tech-CEO wordt in het buitenland vermist. Elizabeth moet zich op ingewikkeld diplomatiek terrein begeven om hem terug te krijgen, zonder een regionaal conflict te veroorzaken. De zaken worden persoonlijk als Stevie en Henry getuigen.
41:11

Seizoen 6, Aflevering 6

Verlopen 4,0 2 x
Een deepfake-video wekt de indruk dat Elizabeth en Henry een buitenlandse hoogwaardigheidsbekleder bespotten. Ze proberen hem ervan te overtuigen zich niet terug te trekken uit een handelsovereenkomst. Stevie neemt afscheid van een dierbaar persoon.
41:12

Seizoen 6, Aflevering 7

Verlopen 4,0 3 x
Wanneer het brein achter een grote hack in een ander land wordt opgespoord, moet Elizabeth beslissen of ze hem wel of niet terug wil halen. Jason krijgt te maken met kritiek nadat hij zijn schoolkrant confronteert met de berichtgeving over Elizabeth.
41:12

Seizoen 6, Aflevering 5

Verlopen 3,0 1 x
Wanneer blijkt dat Daisy betrokken is bij het lekken van gehackte informatie tijdens de presidentiële campagne, moet Elizabeth beslissen wat ze moet geloven. Henry en Elizabeth ontvangen voormalig president Dalton na zijn interview met Bob Schieffer.
41:14

Seizoen 6, Aflevering 4

Verlopen 3,0 1 x
Henry strijdt samen met een marineveteraan voor wetgeving die betere geestelijke gezondheidszorg biedt aan veteranen. Hij stuit echter op verrassende weerstand van vice-president Carlos Morejon. Senator Hanson ondervraagt Daisy over haar verleden.
41:15

Seizoen 6, Aflevering 3

Verlopen 3,0 7 x
Elizabeth moet beslissen hoever ze wil gaan om het brein achter de VN-gasaanval voor het gerecht te brengen. Blake wordt ondervraagd door senator Hanson over mogelijke fraude van campagnefinanciering.
41:11

Seizoen 6, Aflevering 2

Verlopen 4,0 0 x
Elizabeth wordt geconfronteerd met toenemende protesten over stijgende brandstofkosten. Mike B. wordt ondervraagd over de vraag of de McCord-campagne met Iran heeft samengespannen om de verkiezingen te beïnvloeden.
41:18

Seizoen 6, Aflevering 1

Verlopen 4,5 3 x
Elizabeth moet een ongegrond onderzoek naar haar verleden afweren, omdat het het eerste belangrijke wetsvoorstel van haar presidentschap dreigt te saboteren. Henry ligt onder vuur, nadat zijn verschijning bij een avondprogramma zorgt voor wantrouwen.
Archief