Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Magnífica 70

Magnífica 70 herbekijken

Maart 2020

Seizoen 1 - 1. In Boca do Lixo

4,0 13 x
De getrouwde ambtenaar bij de filmkeuring Vicente valt voor actrice Dora, die in een softporno film speelt. Hij biedt producent Manolo hulp aan om de film in de zalen te krijgen. Ondertussen beraamd Dora een plan om het productiehuis te beroven.

Seizoen 1 - 10. Censorship

3,0 8 x
Manolo waarschuwt Dora voor Larsens plan. Door de film te bannen uit de zalen hoopt Vicente de diefstal te voorkomen en Dora's leven te redden. Isabel breekt met haar vader.

Seizoen 1 - 11. The Premiere

4,0 18 x
Isabel vertelt Vicente dat haar vader haar zus misbruikte. Haar moeder vindt een filmrol in een kluis bij de generaal. Dora en Manolo vechten voor het productiehuis terwijl de film op een groot feest in première gaat.

Seizoen 1 - 12. Profit Sharing

3,0 12 x
Manolo, Dora en de investeerders keren zich tegen Larsen en eisen dat hij het bedrijf aan hen overdraagt. Larsen is echter gewapend en laat zich niet zomaar doen. Isabel overweegt om haar vaders hartmedicatie door vitaminen te vervangen.

Seizoen 1 - 13. The Magnificent

3,0 10 x
Op zijn verjaardagsfeest staat de generaal een nare verrassing te wachten als de valse film vertoond wordt. Alle investeerders laten Magnifica vallen.

Seizoen 1 - 2. The Screenplay

3,0 7 x
De eerste poging van Dora en haar broer Dario om het productiehuis te beroven mislukt. Vicente pitcht Manolo een idee voor een nieuwe film, gebaseerd op de ene keer dat hij de avances van zijn schoonzus moest afslaan.

Seizoen 1 - 3. The Production

4,0 17 x
Dora probeert Dario te overtuigen om af te zien van de overval. De vrouw van Vicente raakt achterdochtig omdat hij laat moet werken en volgt hem naar de hoerenbuurt. De vaste regisseur van productiehuis Magnifica wordt ontslagen en vervangen door Vicente.

Seizoen 1 - 5. The First Day

3,0 10 x
Isabel confronteert Vicente met het filmscript en laat zich opnemen in een controversiële kliniek. De shoot voor Vicentes film begint, maar zijn gebrek aan ervaring en zelfvertrouwen als regisseur werkt iedereen op de heupen.

Seizoen 1 - 6. The Last Day

3,0 19 x
Larsen, de eigenaar van Magnifica, eist dat een kus tussen Helena en Dora toegevoegd wordt aan de film. Vicente weigert echter de scène te regisseren. Helena vertelt Dario dat volgens haar Dora en Vicente verliefd zijn.

Seizoen 1 - 7. The End of the Movie

3,0 25 x
Dora biecht aan Vicente op dat haar huwelijk met Manolo niets voorstelt. Ze is een crimineel die enkel uit is op de winst van de film. Een moord brengt de politie naar de gebouwen van het productiehuis.
Archief