Magnum

Magnum gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Magnum

Magnum moet voor Bridget uitzoeken waarom de Navy weigert dat ze de assen van haar vader boven Pearl Harbor uitstrooit.

Seizoen 3
Tenniskampioene Carrie Reardon krijgt doodsbedreigingen tijdens haar bezoek aan het eiland. Haar moeder Phyllis en haar trainer nemen de bedreigingen zeer ernstig.
Magnum en Higgins krijgen sympathie voor Earl, een gevallen catcher, die op zoek is naar zijn zoon die dertig jaar eerder verdwenen is.
Door een ongelukje tijdens een schermwedstrijd wordt Higgins beschuldigd van moord. Magnum probeert zijn onschuld te bewijzen.
Magnum zit gevangen in een droom over Hawaii in 1930. Hij ontmoet een aantal bekenden.
Magnum en Higgins veinzen een besmettelijke ziekte om zich te verbergen voor Keniaanse krijgers.
Magnum is totaal verrast wanneer hij verneemt dat de rijke playboy Wilson MacLeish, die stierf tijdens de explosie van zijn vliegtuig, hem zijn fortuin heeft geschonken.
Dr. Karen Harmon wordt ervan beschuldigd de dood van drie van haar patiënten te hebben veroorzaakt. Magnum beslist om haar, in naam van de vriendschap die ze hadden in Vietnam, te helpen en start een onderzoek in het ziekenhuis waar ze werkte.
Morgan Lyden, een gevaarlijke gangster, ontsnapt uit de zwaarbeveiligde gevangenis van Halawa en gijzelt T.C. en Higgins. Hij wil Magnum in een hinderlaag lokken en hem vermoorden omdat hij verantwoordelijk is voor zijn arrestatie.
Higgins helpt een Japanse verstekeling om haar verloofde te zoeken, maar Magnum gelooft haar niet.
Magnum wordt ingehuurd om op een veiling een alom gezocht en vervloekt stuk antiek te beschermen.
Terwijl Magnum en zijn vrienden hun vijand uit willen schakelen, heeft de Marine andere plannen.
Totaal overstuur klopt Sebastian Nuzo bij zijn oude vrienden TC en Magnum aan. Nuzo vreest voor zijn leven. Hij wordt immers achtervolgd door Yvan, een Russisch officier die tijdens de oorlog in Viëtnam voor Japan vocht. Mac neemt ontslag bij de marine.
Seizoen 2
45:00
In opdracht van marinebiologe Marion Hammond gaat Magnum op zoek naar haar vermiste vader, een ethnoloog wiens boot op het mysterieuze Nihoa-kanaal werd gevonden. Volgens de inboorlingen is het kanaal vervloekt. Magnum laat zich hierdoor niet afschrikken en merkt al vlug dat het wel degelijk levende mensen zijn met bepaald...
Tot ieders verrassing krijgt Magnum plotseling het zwarte schaap van de familie Higgins over de vloer, halfbroer Elmo Ziller. Elmo's dochter smeekt Magnum uit te zoeken wie haar vader naar het leven staat. Is het Elmo's eigen vrouw Marcella, die op zijn geld uit is?
Viëtnamveteraan Taylor Hurst geeft Magnum opdracht om op zoek te gaan naar zijn verdwenen vriendin Linda Greer. Al snel ontdekt Magnum dat het de man niet om Linda te doen is, maar om haar nieuwe minnaar Kam Chung, die hij verantwoordelijk acht voor de dood van zijn kameraad Ed in Viëtnam. Kam Chung is ondertussen echter e...
Cowboy Billy Joe maakt zich zorgen omdat hij zijn zus al lange tijd niet meer heeft gehoord. Hij vraagt Magnum om haar te zoeken. Die ontdekt dat de jonge vrouw niet echt veel succes kende als beginnende zangeres en dat ze uiteindelijk in de prostitutie belandde. Wanneer Billy Joe's zus dood wordt teruggevonden, leidt het ...
Magnum moet tijdens een pokeravond op een jacht de veiligheid van de professionele speelster Jeannie Lowry verzekeren. Aan boord merkt de detective dat er meer aan de hand is dan enkel een pokeravond. Plotseling zit hij midden in een spionagezaak.
Magnum laat zich verleiden om mee te werken als stuntman in een film met zijn favoriete actrice Olivia Ross. Tijdens een schietscène loopt het echter mis. In plaats van losse flodders is de gebruikte revolver met echte kogels geladen. Hierdoor komt Olivia's echtgenoot en tegenspeler om het leven. Olivia laat zich graag tro...
Magnum heeft een ongeluk met de Ferrari van Robin Masters, waardoor hij aan geheugenverlies lijdt. Vervelend, want hij had net iets belangrijks ontdekt terwijl hij in opdracht van Wendy Gilbert op zoek ging naar haar verdwenen jongere zus. Kort daarna wordt het lijk van de vermiste jonge vrouw gevonden, met naast haar Magn...
Archief