Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Magnum

Seizoen 1
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - Beauty Knows No Pain

4,5 6 x
Barbara Terranova is in Hawaï op zoek naar haar verloofde Roger, die een tijdje geleden verdween. Hoewel ze krap bij kas zit, kan ze Magnum overtuigen haar te helpen.
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - J. 'Digger' Doyle

3,0 7 x
Robin Masters heeft een nogal ophefmakend boek geschreven. Blijkbaar wil een van de betrokkenen niet dat het werk wordt gepubliceerd. Wanneer hij verschillende doodsbedreigingen krijgt, schakelt Robin veiligheidsagenten J. 'Digger' Doyle en David in. Ondertussen wordt Higgins gekidnapt.
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - The Black Orchid

4,0 11 x
De rijke Louise DeBolt Jackson en haar zus Christy hebben er een handje van weg om mensen voor de gek te houden. Ze spelen het liefst gevaarlijke spelletjes. Ook Magnum ontkomt er niet aan.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Don't Say Goodbye

4,0 12 x
Agatha Kimballe, een blinde, rijke dame voor wie Magnum ooit al werkte, doet opnieuw een beroep op zijn diensten wanneer haar kleindochter Amy in moeilijkheden raakt.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - Adelaide

3,0 8 x
Adelaide Malone vraagt Magnum de schrijver van een reeks dreigbrieven op te sporen. Hij is in zijn nopjes met de opdracht omdat mevrouw Malone een zeer knappe, vriendelijke jonge vrouw is. Maar dan verneemt hij dat de bedreigde een paard is.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - All Roads Lead to Floyd

3,0 5 x
Cindy Lewellen heeft maar één postkaart die haar vader haar tien jaar geleden stuurde, en toch is ze er zeker van dat Magnum hem voor haar zal vinden. Gek genoeg blijkt hij niet de enige te zijn die op zoek is naar Floyd.
1:00:00

Seizoen 1 - 12. Thicker Than Blood

4,0 3 x
Tijdens zijn diensttijd in Vietnam werd TC's leven door een zekere Joey gered. Vandaag wil Joey deserteren en hij roept de hulp van TC in. Wanneer TC hem met de helikopter gaat oppikken, beseft hij niet dat hij veel meer dan alleen zijn oude makker vervoert.
55:00

Seizoen 1 - 11. The Curse of the King Kamehameda Club

4,0 4 x
Een bejaarde man spreekt een vloek uit over de King Kamehameha Club en al wie daar regelmatig over de vloer komt. Niemand hecht er veel belang aan tot er onverklaarbare, maar tragische dingen gebeuren. Magnum wil de zaak grondig onderzoeken.
1:00:00

Seizoen 1 - 10. Lest Me forget

4,0 0 x
Magnum wordt ingehuurd door Robert Caine, een hoge functionaris van het Hof van Justitie. Hij moet proberen Diane Westmore te vinden, een prostituee die Caine als jonge marinesoldaat in Honolulu leerde kennen en met wie hij aan de vooravond van Pearl Harbour huwde. Uit elkaar gedreven door de Japanse aanval heeft Caine al ...
55:00

Seizoen 1 - 9. Missing in Action

4,0 3 x
Hoewel spion Eric Tobin al acht jaar vermist is, blijft zijn verloofde Laura Fraser ervan overtuigd dat hij nog in leven is. Zij is helderziende en krijgt regelmatig beelden door waaruit blijkt dat Eric in Hawaii is. Laura begint bij Rick als zangeres en maakt kennis met Magnum, die de knappe jonge vrouw graag met haar ops...
Archief