Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Magnum

Seizoen 3
55:00

Seizoen 3, Aflevering 17 - I Do?

3,0 0 x
De voorzitter van een familiebedrijf vraagt Magnum om een onderzoek te doen naar de eerlijkheid van zijn neef.
55:00

Seizoen 3, Aflevering 16 - Birdman of Budapest

4,0 0 x
De vroegere lerares Engels van Robin Masters komt naar het domein om er een boek te schrijven over vogels en ornitologen.
Seizoen 2
55:00

Seizoen 2, Aflevering 15 - Italian Ice

3,0 0 x
Magnum reist naar Sicilië, waar hij de jonge Katrina uit de klauwen van de gewetenloze Marquese DeComo moet redden. Hij slaagt in zijn opdracht, maar dat bekomt hem niet bepaald goed. Katrina is gewend te krijgen wat ze wil, en toevallig wil ze Magnum.
55:00

Seizoen 2, Aflevering 14 - Try to Remember

4,0 0 x
Magnum heeft een ongeluk met de Ferrari van Robin Masters, waardoor hij aan geheugenverlies lijdt. Vervelend, want hij had net iets belangrijks ontdekt terwijl hij in opdracht van Wendy Gilbert op zoek ging naar haar verdwenen jongere zus. Kort daarna wordt het lijk van de vermiste jonge vrouw gevonden, met naast haar Magn...
Seizoen 3
50:00

Seizoen 3, Aflevering 15 - Basket Case

4,0 0 x
Magnum en T.C. zijn beide peter van een basketballploeg. De 13-jarige Teresa komt in Hawaii aan om de ploeg van Magnum te versterken.
Seizoen 2
55:00

Seizoen 2, Aflevering 13 - Computer Date

3,0 0 x
Magnum gaat op zoek naar een spion die computerinformatie verkoopt van een groot bedrijf. De directeur van het bedrijf vertelt Magnum dat hij zijn vrouw ervan verdenkt een verhouding te hebben en vraagt of hij haar wil schaduwen. Magnum is niet blij wanneer hij de vrouw betrapt tijdens een etentje met een van zijn beste vr...
Seizoen 3
55:00

Seizoen 3, Aflevering 14 - The Arrow That Is Not Aimed

4,0 0 x
Magnum en een Ninja, een Samoerai en een oud zelfmoordpact. En dat alles vanwege een antiek bord!
Seizoen 2
55:00

Seizoen 2, Aflevering 12 - The Jororo Kill

4,0 1 x
Kate Sullivan, een voormalige oorlogsjournaliste en vriendin van Magnum, krijgt informatie doorgespeeld over de voormalige MI6-agent David Bannister. Die zou een aanslag plannen op de premier van een een klein eilandstaatje. Omdat de man zich op Hawaï zou bevinden, vraagt Kate aan Magnum om hem op te sporen. Bannister is e...
Seizoen 3
55:00

Seizoen 3, Aflevering 13 - ... Of Sound Mind

3,0 0 x
Magnum is totaal verrast als hij verneemt dat de rijke playboy Wilson MacLeish, die stierf in de explosie van zijn vliegtuig, hem zijn fortuin heeft geschonken.
55:00

Seizoen 3, Aflevering 12 - Heal Thyself

4,0 0 x
Dr. Karen Harmon wordt ervan beschuldigd de dood van drie van haar patiënten te hebben veroorzaakt. Magnum beslist om haar, in naam van de vriendschap die ze hadden in Vietnam, te helpen en start een onderzoek in het ziekenhuis waar ze werkte.
Archief