Major Crimes

September 2019
40:00

Hostage of fortune

4,0 2 x
Nadat er nieuwe informatie is opgedoken, wordt een oude ontvoeringszaak heropend.  Raydor en haar Major Criimes-team moeten daarvoor samenwerken met een mogelijk corrupte FBI-agent.  Rusty boekt een grote doorbraak in de zaak rond Alice Herrera.
41:00

Targets of opportunity

3,0 1 x
Wanneer een officier betrokken is bij een schietpartij, moet het Major Crimes-team samenwerken met Fritz Howard, het hoofd van de speciale eenheden van de politie van Los Angeles, om deze complexe zaak tot een goed einde te brengen.
40:00

Personal effects

4,0 2 x
Wanneer de Major Crimes-unit een hoop beenderen vindt, stoten de speurders al snel op een web van vreemde connecties in het verleden van het slachtoffer. Rusty zet zijn onderzoek in de zaak rond Alice voort en schakelt daarbij de hulp in van een vriend. En hij helpt Provenza om een grote stap vooruit te zetten.

Snitch

3,0 1 x
Het team van de Major Crimes onderzoekt een vreemde schietpartij in de onderwereld.  Inspecteur Amy Sykes moet noodgedwongen de identiteit verhullen van een getuige die de moordenaar kan identificeren.  Rusty heeft het moeilijk met nieuwe informatie in de zaak rond Alice.  En Flynn wil zijn verhouding met Raydor een trapje...
41:00

Turn down

4,0 2 x
Tijdens zijn eerste patrouille als reserveofficier ontdekt Buzz Watson een lichaam in het bad van een hotelkamer.  Daardoor dreigt niet enkel een huwelijk in het water te vallen, maar ook het plan van Flynn en Provenza om een uitje te hebben met het team tijdens de nationale feestdag.
40:00

Open line

4,0 3 x
De Major Crimes-unit probeert de moord uit te klaren op een supermodel dat nauwe banden had met een zelfingenomen sterfotograaf met bindingsangst. Raydor en Rusty bezorgen Taylor kopzorgen nu ze zijn gedagvaard in de moordzaak op Alice.
40:00

Sorry I missed you

3,0 7 x
Een wilde achtervolging eindigt met een lijk in een autokoffer. Het team moet de link zien te vinden tussen een sterrenchef, een kinderpsychiater van middelbare leeftijd en zijn tweede, veel jongere vrouw, en een failliete advocaat die het hele onderzoek serieus op de helling dreigt te zetten. Rusty probeert de identiteit ...
40:00

A rose is a rose

3,0 5 x
Het team onderzoekt een dubbele moord die gelinkt is aan een reeks inbraken in de Hollywood Hills. Sanchez probeert zijn plaats terug te vinden binnen de divisie. Hij werd een tijdlang geschorst na het gebruik van buitensporig geweld. Raydor neemt een noodlottige beslissing in het leven van haar geadopteerde zoon Rusty.
Oktober 2018

Hindsight, part 5

Verlopen 3,7 61 x
De zeven moorden worden aan elkaar gelinkt nu de jongere broer van eerwaarde Price bekentenissen aflegt. Het aantal verdachten wordt teruggebracht tot drie.  Mark Hickman komt eindelijk met de waarheid over zijn verleden. Sharon Raydor maakt handig gebruik van een uiterst onbetrouwbare getuige. Provenza en Patrice lossen h...
40:00

Hindsight, part 4

Verlopen 3,0 39 x
Er duikt steeds meer informatie op over slachtoffers uit het verleden en hoe de recente moorden aan hen gelinkt kunnen worden. Cooper en Amy Sykes komen midden in een onverwacht vuurgevecht terecht. Sharon forceert eindelijk een doorbraak in de zaak tegen eerwaarde Price, zijn advocaat en Marck Hickman.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.