Major Crimes

2018
40:00

A rose is a rose

3,0 0 x
Het team onderzoekt een dubbele moord die gelinkt is aan een reeks inbraken in de Hollywood Hills. Sanchez probeert zijn plaats terug te vinden binnen de divisie. Hij werd een tijdlang geschorst na het gebruik van buitensporig geweld. Raydor neemt een noodlottige beslissing in het leven van haar geadopteerde zoon Rusty.
40:00

Special master, part 2

Verlopen 4,0 47 x
De Major Crimes-afdeling zet alles in het werk om een seriemoordenaar te stoppen die het heeft gemunt op vrouwelijke sekswerkers.  Om een einde te stellen aan de reeks gruwelijke moordpartijen doet overste Sharon Raydor beroep op een consultant, Clarissa Fields.  Ondertussen komt Philip Stroh steeds dichter bij zijn ultiem...
40:00

Special master, part 1

Verlopen 4,0 21 x
Philip Stroh verschijnt weer ten tonele. Hij onderhandelt een nieuwe deal, in ruil voor informatie over 'toekomstige moorden'.  In een race tegen de klok moet de Major Crimes-unit de moord op drie vrouwen zien te voorkomen. Het team wil te allen prijze de bron van Strohs info achterhalen.
40:00

Leap of faith

Verlopen 4,0 19 x
De spanning is te snijden, want Flynn moet een man die zelfmoord wil plegen ervan overtuigen om niet van een brug te springen.  De zaak wordt helemaal ingewikkeld, want de man blijkt een seksueel delinquent en er ligt een lijk in de koffer van zijn auto.  Oude wonden worden opengereten: Rusty probeert zich uit de zaak-Stro...
40:00

Chain reaction

Verlopen 4,0 18 x
Een kerstman heeft een bank overvallen. Zijn arrestatie mislukt echter door een flashmob.  De Major Crimes-unit zoekt uit wat er zo vreselijk fout is kunnen lopen.  De kinderen van Sharon komen naar de stad tijdens hun vakantie. Buzz begint zijn opleiding als reserve-agent.
40:00

Trial by fire

Verlopen 3,0 17 x
Het gerecht begaat een flater wanneer een bendelid dat beschuldigd wordt van moord, op vrije voeten komt. De ex-man van Sharon, Jack Raydor, verdedigt de verdachte in een daaropvolgende moordzaak. Rusty waagt zijn kans: de man voor wie hij een boontje heeft komt langs op het bureau.
40:00

Acting out

Verlopen 4,0 15 x
Een comeback in Hollywood gaat niet zoals gepland wanneer een voormalig kindsterretje dood wordt teruggevonden in een gore achterbuurt. Zowel de regisseur als zijn manager staan op de lijst met hoofdverdachten. De dochter van Flynn komt op bezoek. De ware aard van de relatie tussen Sharon en Flynn komt aan het licht.
40:00

Party foul

Verlopen 4,0 12 x
Een heftig tienerfeestje loopt zwaar uit de hand wanneer twee aanwezigen worden aangevallen met een schaar. Het Major Crimes-team moet in de menigte op zoek naar de dader. Provenza ontmoet iemand die zijn leven zal veranderen.
40:00

Down the drain

Verlopen 3,0 25 x
Een adoptie met draagmoederschap verloopt problematisch. Iemand laat er zelfs het leven bij. De Major Crimes-unit maakt de handen vuil tijdens een zoektocht in het ondergrondse waternetwerk van Los Angeles. Sharon doet haar uiterste best om Rusty deel van de familie te maken. Hij worstelt ermee om zijn biologische moeder o...
40:00

Zoo story

Verlopen 4,0 11 x
De politie van Los Angeles komt in een netelige situatie terecht wanneer enkele meisjes vermist worden na een bezoek aan een nachtclub. De gemoederen raken verhit tussen de Major Crimes-divisie en de speciale eenheden. Fritz Howard verkeert nog steeds in slechte gezondheid en Rusty's moeder ligt nog steeds overhoop met de...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.