Make It Pop

Make It Pop herbekijken

Juli 2020

Seizoen 1, Aflevering 14 (De vloek van Reality)

4,3 191 x
Sun Hi vervloekt de musical en meneer Stark als ze zijn tv programma afneemt. Corki laat Jared moeite voor haar doen. Caleb en Jodi proberen iets geheim te houden.

Seizoen 1, Aflevering 17 (Eieren)

4,0 54 x
Voor een ouderschapsproject moeten de kinderen een ei verzorgen. Relaties worden getest en er ontstaat een meiden tegen de jongens strijd.

Seizoen 1, Aflevering 18 (Liefde en Strafwerk)

4,0 25 x
De kinderen krijgen strafwerk, twee dagen voor de première. Valerie maakt een nieuwe versie van de musical. Stark arriveert op Broadway.

Seizoen 1, Aflevering 19 (Dromen)

3,0 12 x
De meiden moeten de show zien los te weken bij Valerie en de Spirit Squad. Sun Hi probeert meneer Stark ervan te overtuigen dat hij moet helpen met de musical.

Seizoen 1, Aflevering 20 (Hart, Moed, Hersens)

3,0 24 x
De musical loopt gevaar wanneer Corki podiumangst krijgt.

Seizoen 1, Aflevering 12 (Kleding truck)

4,0 35 x
Jodi gaat naar een pop-up winkel van haar idool. Corki probeert haar vader te misleiden zodat hij niks weet van de groep. Jared probeert meneer Stark ervan te overtuigen dat hij de hoofdrol moet krijgen in de schoolmusical.

Seizoen 1, Aflevering 13 (Vernieuwde talentshow)

3,0 37 x
Corki en de show leiden onder de leiding van Jared. Sun Hi moet meneer Stark helpen omdat hij geobsedeerd raakt door zijn online fans. Caleb en Jodi proberen met hun werk Jared te overtuigen.

Seizoen 1, Aflevering 15 (Trol)

4,0 27 x
Nadat ze een slechte online recensie over XO-IQ heeft gelezen, raakt Sun Hi geobsedeerd om de trol te vinden die het geschreven heeft. Jodie en Caleb worden closer tijdens de musical repetities. Jared krijgt de leiding over de show.

Seizoen 1, Aflevering 16 (De mentor)

4,0 28 x
Om haar gemiddelde op te halen krijgt Jodi een mentor toegewezen: het is Valerie! Jared vraagt hulp aan Corkie om van Valerie een betere actrice te maken. Sun Hi's plan om meneer Stark te treiteren en zo een rol te krijgen, loopt verkeerd.

Seizoen 1, Aflevering 7 (De Situatie)

4,0 49 x
De jongens en meiden worden gedwongen om hun verdieping te delen omdat er giftige stoffen zijn aangetroffen op de jongensafdeling. Jared houdt Sun Hi tegen die haar mobieltje wil terug vinden. Jared achtervolgt The Masked Girl.
Archief