Man Stroke Woman

2017
27:00

Aflevering 5

3,0 4 x
Een jongen ontdekt dat zijn vriendin niet enkel slecht is in tennis, maar over geen enkele motorische vaardigheid beschikt.
27:00

Aflevering 4

3,0 4 x
Aflevering 4 (seizoen 1) van de komediereeks waarin bekende komieken verschillende sketches spelen over de verschillen tussen mannen en vrouwen.
27:00

Aflevering 3

3,0 6 x
Aflevering 3 (seizoen 1) van de komediereeks waarin bekende komieken verschillende sketches spelen over de verschillen tussen mannen en vrouwen.
27:00

Aflevering 2

3,0 7 x
Aflevering 2 (seizoen 1) van de komediereeks waarin bekende komieken verschillende sketches spelen over de verschillen tussen mannen en vrouwen.
27:00

Aflevering 1

3,0 4 x
Aflevering 1 (seizoen 1) van de komediereeks waarin bekende komieken verschillende sketches spelen over de verschillen tussen mannen en vrouwen.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.