Marvel's Agent Carter

Juni 2018
38:00

Aflevering 2

3,0 4 x
Wanneer Starks dodelijkste wapen in vijandelijke handen belandt, is Agent Peggy Carter de enige aangewezen persoon om het wapen op te sporen en een ramp te voorkomen. Maar slaagt ze daar in, voordat haar geheime operatie wordt ontdekt door haar baas Dooley en Agent Thompson?
40:00

Aflevering 1

4,0 5 x
Oude bekende Howard Stark wordt door de Strategic Scientific Research (SSR) onterecht beschuldigd voor het verhandelen van dodelijke wapens. Hij schakelt de intussen gedegradeerde SSR-agente Peggy Carter - de enige persoon die hij nog kan vertrouwen - in om uit te zoeken wie hiervoor verantwoordelijk is en zijn naam te zuiveren. Stark geeft zijn butler Edwin Jarvis de opdracht Peggy te helpen bij haar geheime onderzoek. Voor haar staat er erg veel op het spel: wanneer ze betrapt wordt, dreigt z...
November 2016
39:00

Aflevering 10

4,0 21 x
Wilkes wordt net op tijd gered door Carter en Stark. Ondertussen vindt Thompson een geheime sleutel en een belastend dossier over Carter. Manfredi maakt zich steeds meer zorgen over het gedrag van Frost. Hij besluit contact op te nemen met zijn jeugdvriend Howard Stark om samen met hem en de anderen een plan te bedenken om Frost tegen te houden.
Oktober 2016
39:00

Aflevering 9

4,0 56 x
Carter en Jarvis ontsnappen aan Manfredi's mannen. Ondertussen bouwt Manfredi een nieuw lab voor Frost zodat ze alle Nul Materie van Wilkes zelf in handen kan krijgen. Thompson probeert Masters en Frost tegen elkaar op te zetten.
40:00

Aflevering 8

4,0 49 x
In een poging om Wilkes vrij te krijgen, geven Carter en Sousa vals uranium aan Frost. Ondertussen heeft Wilkes geleerd om zijn nieuwe krachten onder controle te houden en keert zich plots tegen Carter en Sousa. In het ziekenhuis vecht Sousa's vrouw Ana voor haar leven nadat ze neergeschoten werd door Frost.
40:00

Aflevering 7

4,0 41 x
Frost neemt samen met Manfredi de leiding over de Raad. Terwijl Frost de gevangengenomen Underwood ondervraagt, geeft ze Masters de opdracht om het uranium van de gesaboteerde atoombommen te vinden. Om hem hierbij te helpen, gaat Masters bij Sousa op bezoek. Ondertussen bedenkt Frost een plan om Wilkes te vangen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.