Marvel's Agent Of S.H.I.E.L.D.

November 2019
50:00

Seizoen 3 - 17. The Team

3,0 3 x
Agent Daisy Johnson dient een beroep te doen op de Secret Warriors voor een speciale inwijdingsmissie. En S.H.I.E.L.D. leert meer over de krachten van Hive, waardoor de agenten iedereen die ze vertrouwen in vraag beginnen te stellen.
Oktober 2019
50:00

Seizoen 3 - 16. Paradise Lost

4,0 3 x
S.H.I.E.L.D. verzamelt met man en macht informatie over een gevaarlijke nieuwe vijand. Een beschamend geheim uit het verleden van Malick komt aan het licht. Hoe gaat hij daar mee om, wetende dat Hydra daardoor op losse schroeven komt te staan?
50:00

Seizoen 3 - 15. Spacetime

4,0 7 x
S.H.I.E.L.D.-directeur Phil Coulson begint aan een geheime dodelijke missie om de wereld tegen nieuwe vormen van onheil te beschermen. Hij en zijn team nemen het onder meer op tegen HYDRA en rebellerende Inhumans.
50:00

Seizoen 3 - 14. Watchdogs

4,0 3 x
Wanneer de radicale Watchdogs-groep van plan is om de Inhumans te elimineren, snelt Agent Mack samen met zijn broer de doelwitten ter hulp. Ondertussen vindt Simmons een krachtige chemische stof.
50:00

Seizoen 3 - 13. Parting Shot

3,0 4 x
Bobbi en Hunter raken allebei verwikkeld in een moordcomplot, nadat ze Malick tot in Rusland gevolgd zijn. Terwijl S.H.I.E.L.D. er alles aan doet om de levens te redden die er op het spel staan, verandert het team voorgoed.
50:00

Seizoen 3 - 12. The Inside Man

4,0 4 x
Coulson en Generaal Talbot worden gedwongen om samen te werken tijdens een wetenschappelijk congres over Inhumans, waar Malick een spion zou hebben. Terwijl het S.H.I.E.L.D.-team dichterbij de waarheid komt, duikt er een onverwachte verrader op.
50:00

Seizoen 3 - 11. Bouncing Back

4,0 9 x
De zelfverzekerde Coulson doet er alles aan om Gideon Malick te grazen te nemen en Hydra voorgoed uit te schakelen. Daisy en het team komen in aanraking met nog meer Inhumans, die over ongeziene krachten beschikken. Al snel moeten ze uitmaken of het vrienden of vijanden van S.H.I.E.L.D. zijn.
September 2019
50:00

Seizoen 3 - 10. Maveth

4,0 7 x
Een gevecht tussen Hydra en S.H.I.E.L.D. zorgt ervoor dat het leven van Coulson op zijn kop wordt gezet. Fitz en Coulson nemen uiteindelijk een groot risico, terwijl Daisy en haar team van Inhumans knokken om Hydra op afstand te houden.
50:00

Seizoen 3 - 9. Closure

4,0 7 x
De wraakplannen van Grant Ward dwingen het S.H.I.E.L.D.-team tot een knieval. Coulson bewijst dat hij alles wil doen om het conflict voorgoed te beëindigen.
50:00

Seizoen 3 - 8. Many Heads, One Tale

4,0 7 x
Het S.H.I.E.L.D.-team ontdekt de waarheid achter het ATCU. En de plannen van Grant Ward om S.H.I.E.L.D. te vernietigen nemen een zeer verrassende wending.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.