Marvel's Agents Of S.H.I.E.L.D.

November 2018
40:00

Aflevering 22

3,0 0 x
Nu het S.H.I.E.L.D.-team de allerlaatste details van het meesterplan van Hive te weten gekomen is, wordt de eindstrijd bitterder dan ooit. De agenten realiseren zich dat één van hen zal moeten sterven om het plan te kunnen stoppen.
40:00

Aflevering 2

3,0 2 x
Coulson heeft bijna geen oplossingen meer voorhanden en plaatst zijn team in de vuurlinie. Op die manier probeert hij hen te redden, maar Generaal Talbot, Hydra en Creel staan klaar om aan te vallen. Ondertussen houdt een mysterieuze dokter enkele gevaarlijke geheimen achter, die één of meer leden van het kernteam kunnen v...
40:00

Aflevering 21

4,0 7 x
Het komt tot een bombastische confrontatie tussen S.H.I.E.L.D. en Hive. Nu het plan van Hive eindelijk bekend is geraakt, moet het team alles op alles zetten. Wie blijft er leven? En wie zal sterven?
40:00

Aflevering 1

4,0 7 x
Coulson en zijn team zijn gezochte vluchtelingen nadat S.H.I.E.L.D. ten val werd gebracht door Hydra. Ze hebben een tekort aan hulpmiddelen, maar dat houdt hen niet tegen om de wereld te beschermen tegen krachtige en ongeziene bedreigingen. Met de nieuwe teamleden weten ze echter niet of S.H.I.E.L.D. ooit nog te vertrouwen...
40:00

Aflevering 20

3,0 7 x
In de nasleep van de gebeurtenissen uit 'Captain America: Civil War' staat het S.H.I.E.L.D.-team onder druk om zijn betrokkenheid bij de Inhumans te onthullen. De agenten worden verder tot het uiterste gedreven door de immer sterker wordende Hive.
Oktober 2018
38:00

Aflevering 19

4,0 4 x
Coulson en zijn team haasten zich om het op te nemen tegen Hive. Ze strijden om de controle over de Inhumans. Dat is absoluut nodig, nu het dodelijke plan waarmee hun vijand het menselijk ras wil uitroeien bekend is geworden.
40:00

Aflevering 18

3,0 10 x
Het S.H.I.E.L.D.-team dunt verder uit, terwijl Hive onafgebroken Inhumans aantrekt. Maar er is een sprankeltje hoop, wanneer agenten Fitz en Simmons een spoor volgen dat misschien voor eens en altijd de waanzinnige Inhumans kan stoppen.
40:00

Aflevering 17

4,0 9 x
Agent Daisy Johnson dient een beroep te doen op de Secret Warriors voor een speciale inwijdingsmissie. En S.H.I.E.L.D. leert meer over de krachten van Hive, waardoor de agenten iedereen die ze vertrouwen in vraag beginnen te stellen.
40:00

Aflevering 16

4,0 6 x
S.H.I.E.L.D. verzamelt met man en macht informatie over een gevaarlijke nieuwe vijand. Een beschamend geheim uit het verleden van Malick komt aan het licht. Hoe gaat hij daar mee om, wetende dat Hydra daardoor op losse schroeven komt te staan?
September 2018
40:00

Aflevering 15

4,0 5 x
S.H.I.E.L.D.-directeur Phil Coulson begint aan een geheime dodelijke missie om de wereld tegen nieuwe vormen van onheil te beschermen. Hij en zijn team nemen het onder meer op tegen HYDRA en rebellerende Inhumans.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.