Marvel's Agents Of S.H.I.E.L.D.

Afleveringen
39:00

Aflevering 19

4,0 12 x
Coulson wil met zijn team in de basis van List infiltreren, en zo Peterson en Lincoln bevrijden. Raina krijgt een visioen dat Skye Lincolns leven redt. Ze overtuigen Gordon om Skye naar S.H.I.E.L.D. te brengen zonder Jiaying er iets van te vertellen.
40:00

Aflevering 18

3,0 8 x
Aflevering 18 van Marvel's Agents Of S.H.I.E.L.D. is uitgezonden op dinsdag 7 maart 2017 om 0:23 uur en was te zien op Q2.
40:00

Aflevering 18

4,0 8 x
Coulson, Hunter, Fitz en Peterson nemen Ward en Palamas gevangen en stellen een samenwerking voor om in Hydra te kunnen infiltreren. Jiaying wil Cal wegsturen uit Afterlife, maar Skye vreest dat Cal daardoor onschuldigen zal kwetsen en gaat met hem ...
40:00

Aflevering 17

3,0 4 x
Aflevering 17 van Marvel's Agents Of S.H.I.E.L.D. is uitgezonden op dinsdag 28 februari 2017 om 0:10 uur en was te zien op Q2.
40:00

Aflevering 17

3,0 3 x
Nu Melinda May aan het hoofd staat van Coulsons basis, ontdekt ze dat hij in het geheim een andere basis heeft gebouwd. Ze voelt dat ze moet kiezen tussen Coulson en Gonzales. Skye traint met Jiaying en ontdekt meer over haar verleden.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.