Marvel's Agents Of S.H.I.E.L.D.

Afleveringen
39:00

Aflevering 4

4,0 6 x
Tijdens een missie wordt Coulson aangevallen door de enige persoon die hij kan vertrouwen: agent Melinda May. Ondertussen krijgt de rest van team te maken met een nare situatie. Het is aan Fitz om hen zo snel mogelijk te helpen.
41:00

Aflevering 3

4,0 8 x
Aflevering 3 van Marvel's Agents Of S.H.I.E.L.D. is uitgezonden op dinsdag 22 november 2016 om 17:40 uur en was te zien op Q2.
40:00

Aflevering 3

3,0 16 x
Simmons wordt gedwongen Hydra te helpen de gevaarlijke Donnie Gill, die de kracht heeft om alles om zich heen te bevriezen, te vatten. Coulson en zijn team proberen hen voor te zijn.
1:21:00

Aflevering 2

4,0 32 x
Coulson heeft bijna geen oplossingen meer voorhanden en plaatst zijn team in de vuurlinie. Op die manier probeert hij hen te redden, maar Generaal Talbot, Hydra en Creel staan klaar om aan te vallen. Ondertussen houdt een mysterieuze dokter enkele g...
41:00

Aflevering 1

4,0 34 x
Coulson en zijn team zijn gezochte vluchtelingen nadat S.H.I.E.L.D. ten val werd gebracht door Hydra. Ze hebben een tekort aan hulpmiddelen, maar dat houdt hen niet tegen om de wereld te beschermen tegen krachtige en ongeziene bedreigingen. Met de n...
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.