Marvel's Agents Of S.H.I.E.L.D.

2019
50:00

Seizoen 3 - 18. The Singularity

4,0 4 x
Het S.H.I.E.L.D.-team dunt verder uit, terwijl Hive onafgebroken Inhumans aantrekt. Maar er is een sprankeltje hoop, wanneer agenten Fitz en Simmons een spoor volgen dat misschien voor eens en altijd de waanzinnige Inhumans kan stoppen.
40:00

Aflevering 11

4,5 78 x
Coulson en zijn team moeten omgaan met de gevolgen van hun strijd tegen Hydra. Hydra bereidt nieuwe plannen voor met Bakshi als leider.
40:00

Aflevering 10

3,0 27 x
Ward brengt Skye naar haar vader, die haar over haar afkomst vertelt. Het team van Coulson staat tegenover een Hydra-team in de buitenaardse stad.
Afleveringen 2018
40:00

Aflevering 9

3,0 12 x
Coulson en Morse starten hun zoektocht naar de verborgen stad onder San Juan. Ondertussen helpen May, Skye en Hunter agenten Sam en Billy om Raina te redden van Hydra.
40:00

Aflevering 8

3,0 13 x
Coulson en zijn team staan tegenover Hydra wanneer ze een oud geheim over Whitehall willen ontrafelen. Ondertussen vertrekt Ward naar zijn broer om hem de daden uit zijn verleden te laten opbiechten.
40:00

Aflevering 7

4,0 19 x
Sinds het T.A.H.I.T.I.-experiment kan Coulson niet stoppen met buitenaardse symbolen te kerven. Wanneer hij dezelfde symbolen ontdekt op een vermoorde oud-agente, zet hij alles op alles om te dader te vinden. Ondertussen zoekt de rest van het team Ward.
39:00

Aflevering 6

3,0 21 x
Hydra vermomt zich als S.H.I.E.L.D. bij een aanval op de Verenigde Naties. De wereld keert S.H.I.E.L.D. de rug toe en een onverwachte vijand leidt een aanval op hen. Skye en Coulson moeten zo snel mogelijk te weten zien te komen welke Ward-broer de waarheid spreekt.
40:00

Aflevering 5

4,0 16 x
Coulson en zijn team moeten het opnemen tegen de knappe, maar dodelijke Bobbi Morse, Hoofd Veiligheid bij Hydra. Ondertussen dwingt Skye's vader Raina om hem en Skye weer samen te brengen. Raina besluit om Coulson te bedreigen met de overdracht van Symmons aan Hydra.
39:00

Aflevering 4

3,0 21 x
Tijdens een missie wordt Coulson aangevallen door de enige persoon die hij kan vertrouwen: agent Melinda May. Ondertussen krijgt de rest van team te maken met een nare situatie. Het is aan Fitz om hen zo snel mogelijk te helpen.
40:00

Aflevering 3

3,0 27 x
Simmons wordt gedwongen Hydra te helpen de gevaarlijke Donnie Gill, die de kracht heeft om alles om zich heen te bevriezen, te vatten. Coulson en zijn team proberen hen voor te zijn.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.