Masha en de beer

April 2019
07:00

Danskriebels

Verlopen 3,0 2 x
Het varken is een echt swingbeest! Hij gaat met z'n radio op pad om andere dieren dansles te geven, maar niemand is geïnteresseerd. Gelukkig zijn er twee kleine wezentjes in het bos met heel veel energie en coole dansmoves.
07:00

Puzzelen

Verlopen 3,0 7 x
Vandaag wil Beer graag een mooie puzzel maken, maar hij is bang dat Masha hem zal komen storen en de puzzel zal stukmaken. Er zit maar één ding op... Hij moet zich met z'n puzzel verstoppen!
06:00

Eénmaal per jaar

Verlopen 3,0 5 x
Hoera, Beer is vandaag jarig! Wanneer Masha ziet dat hij een feestje geeft, beseft ze dat ze vergeten is een cadeautje mee te nemen.  Gelukkig weet ze nog wél dat zij binnenkort ook jarig is en dat mag Beer zeker niet vergeten!
06:00

Superheld

Verlopen 4,0 5 x
Een stripboek brengt Masha op een fantastisch idee. Samen met haar poppen, teddyberen en speelgoedtrein speelt ze Super Masha! Natuurlijk kan ze ook een superheld zijn buiten haar kleine kamertje.
07:00

En... actie!

Verlopen 3,0 3 x
Door een zware sneeuwstorm kan Masha vandaag niet buiten spelen. Ze verveelt zich te pletter en zelfs de tv werkt niet. Gelukkig bestaat er ook nog een manier om zélf voor een leuke film te zorgen en daar wil Beer graag bij helpen.
07:00

Petje af

Verlopen 4,0 7 x
Beer heeft een termiet in huis die alles opeet! Hij zet z'n goochelkoffer even veilig buiten, maar daarin begint Masha natuurlijk te neuzen.  Ze vindt een magische hoed waarmee ze veel trucjes kan uithalen!
07:00

Verpletterende schoonheid

Verlopen 4,0 3 x
Cowboy Masha zet het hele bos weer op stelten! Gelukkig heeft de berin wel een idee om Masha rustig te krijgen.  Met een magazine en een spiegel ontdekt Masha hoe ze zichzelf kan optutten!
07:00

De griezelnacht

Verlopen 4,0 4 x
Wanneer het eindelijk tijd is voor Masha om naar huis te gaan, begint het plots hevig te onweren. Dan moet ze maar bij Beer blijven slapen!  Voor het bedtijd is mag Masha nog even tv kijken, maar dan ziet ze plots een hele enge film. Nu is ze te bang om te slapen!
06:00

De kluts kwijt

Verlopen 4,0 2 x
Omdat het konijn niet gelooft wat hij allemaal kan, wil Beer zijn speciale circustrucjes laten zien.  Helaas is hij wat te enthousiast en valt hij keihard op z'n kop!  Wanneer hij wakker wordt, doet Beer opeens heel vreemd. Hij loopt wild rond, springt op zijn bed en draagt een roze kapje!
07:00

Goeie reis

Verlopen 3,0 6 x
Masha vindt het niet leuk dat alle dieren zich voor haar verstoppen, zelfs Beer! Hij maakt zich klaar om op vakantie te gaan en wil nu echt niet gestoord worden door Masha. Beer hoopt in alle rust op reis te vertrekken, maar dat is natuurlijk niet zo makkelijk.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.