Meer Vrouw Op Straat

Meer Vrouw Op Straat herbekijken

April 2020

Aflevering 8 (Seizoen 1)

3,0 31 x
Sofie Lemaire maakt de resultaten bekend van een jaar lang ijveren voor 'Meer vrouw op straat' in heel Vlaanderen, en stelt nog een aantal bijzondere vrouwen voor op basis van uw suggesties. Portretten van Ingrid Daubechies, Helene Dutrieu, Netta Duchateau. Bekijk aflevering 8 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 7 (Seizoen 1)

3,0 32 x
Sofie Lemaire stelt in Brugge een eregalerij van bijzondere vrouwen samen, op basis van uw suggesties. Portretten van Levina Teerlinc, Jeanne De Beir, Yvonne 'Vonne van de spionkop' Lahousse en Eleonora Verbeke. En een gesprek met de auteurs achter het boek 'Wondere Wijvenwereld'. Bekijk aflevering 7 van seizoen 1 met VRT ...

Aflevering 6 (Seizoen 1)

4,0 30 x
Sofie Lemaire stelt in Leuven een eregalerij van bijzondere vrouwen samen, op basis van uw suggesties. Portretten van Jeanne Devos, Jeanne Dormaels, Jeanne Cardijn, Augusta Chiwy en Renée Van Mechelen. Bekijk aflevering 6 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Maart 2020

Aflevering 5 (Seizoen 1)

4,0 69 x
Sofie Lemaire stelt in Gent een eregalerij van bijzondere vrouwen samen, op basis van uw suggesties. Portretten van Antoinette Vandeputte, Elsa Guysens, Louisa D'Havé en Marguerite Deriemaker-Legot. Bekijk aflevering 5 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 4 (Seizoen 1)

4,0 20 x
Sofie Lemaire stelt in Mechelen een eregalerij van bijzondere vrouwen samen, op basis van uw suggesties. Portretten van Adele Colson, Alice Nahon, de middeleeuwse Josyne Van Beethoven en de joodse kunstenares Irene Spicker. Bekijk aflevering 4 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 3 (Seizoen 1)

2,5 48 x
Sofie Lemaire stelt in Oostende een eregalerij van bijzondere vrouwen samen, op basis van uw suggesties. Portretten van Lucy Monti, Delfine Persoon, Alexandra David-Néel en het verhaal van het meisje dat wilde gaan varen, Liliane Saudemont. Bekijk aflevering 3 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 2 (Seizoen 1)

4,0 38 x
Sofie Lemaire stelt in Brussel een eregalerij van bijzondere vrouwen samen, op basis van uw suggesties. Portretten van Chantal Akerman, Andrée De Jongh, Marie Moke, en het onwaarschijnlijke verhaal van wielerkampioen Elvira - later Willy - De Bruyn. Bekijk aflevering 2 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Antwerpen

3,0 42 x
Sofie Lemaire stelt in Antwerpen een eregalerij van bijzondere vrouwen samen, op basis van uw suggesties. Portretten van Jeanne Brabants, Clara Peeters, La Esterella, Paula Marckx, Nicole Van Goethem, en een beklijvend eerbetoon aan Mala Zimetbaum.
Archief