Meet & Friet

Seizoen 1
07:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Loic Van Impe

28 x
Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. Tv-chef Loic Van Impe kwam dankzij Jeroen voor het eerst in zijn favoriete frituur want normaal leveren ze zijn frieten aan huis.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Dina Tersago

25 x
Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. En als het van Dina Tersago afhangt eet ze elke dag frieten van de frituur.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Michael Van Peel

29 x
Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. Comedian Michael Van Peel zweert trouw aan Maria van frituur n1 in Antwerpen.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Nicolas Caeyers

27 x
Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. Nicolas Caeyers keert voor de beste frieten terug naar zijn hometown Opwijk.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Jacques Vermeire

26 x
Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. Samen met Jacques Vermeire Een plek waar ze ongegeneerd zichzelf zijn en bestellen waar ze zin in hebben. Zo krijgt Jeroen inzicht in het hoofd en de maag van de BV in kwestie. Samen brengen ze een ode aan onze national...
Archief