Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Meet & Friet

Meet & Friet herbekijken

Seizoen 1
07:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Loic Van Impe

3,0 9 x
Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. Tv-chef Loic Van Impe kwam dankzij Jeroen voor het eerst in zijn favoriete frituur want normaal leveren ze zijn frieten aan huis.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Dina Tersago

3,0 10 x
Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. En als het van Dina Tersago afhangt eet ze elke dag frieten van de frituur.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Michael Van Peel

4,0 11 x
Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. Comedian Michael Van Peel zweert trouw aan Maria van frituur n1 in Antwerpen.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Nicolas Caeyers

3,0 10 x
Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. Nicolas Caeyers keert voor de beste frieten terug naar zijn hometown Opwijk.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Jacques Vermeire

4,0 8 x
Tijdens 'Week van de Friet' ontmoet comedian Jeroen Verdick verschillende BV's in hun favoriete frituur. Samen met Jacques Vermeire Een plek waar ze ongegeneerd zichzelf zijn en bestellen waar ze zin in hebben. Zo krijgt Jeroen inzicht in het hoofd en de maag van de BV in kwestie. Samen brengen ze een ode aan onze national...
Archief