Mij Overkomt Het Niet

2018
36:00

Cédric

Verlopen 4,4 143 x
De vrolijke tiener Cédric komt om het leven nadat hij met z'n brommertje op een auto botst. Het begin van een bijzonder zware periode voor zijn familie en vrienden. Maar ook de man die het ongeluk veroorzaakte, weet met zijn schuldgevoel geen blijf. Zit je met vragen na het zien van deze aflevering? Bij Tele-Onthaal kan je...
31:00

Luc

Verlopen 3,0 91 x
Tijdens het nieuwjaarsvuurwerk slaan de paarden van slager Luc en zijn echtgenote Dominique op hol. In de daaropvolgende chaos komt de 20-jarige Eva om het leven. Het leven van haar vader Geert verandert voorgoed tijdens die nieuwjaarsnacht, en ook voor Luc en Dominique is niets meer hetzelfde.
36:00

Guido

Verlopen 4,0 62 x
Op een donkere winteravond rijdt Guido voetganger Mark aan. Terwijl Mark voor zijn leven vecht, probeert Guido te begrijpen wat er is misgelopen. Om zijn schuldgevoel een plaats te geven, zoekt hij toenadering tot Mark en richt hij een lotgenotengroep op.
41:00

Kristof

Verlopen 4,5 210 x
Kristof, een zelfstandige zonnepanelenlegger, neemt voor de eerste keer een stagiair aan. Samuel is een jongen van 17 waarmee het meteen klikt. Maar tijdens een inhaaldag van de stage valt Samuel door een dak en de jongen belandt in een coma. Vanaf dan ziet Kristofs leven er helemaal anders uit.
35:00

Yvan

Verlopen 4,8 156 x
Op 11 september 2012 rijdt vrachtwagenchauffeur Yvan de 56-jarige Mieke dood. Hij had haar niet gezien. En dan verandert alles. Voor Miekes moeder, die een jaar eerder al een zoon verloor in het verkeer. Maar ook voor Yvan, die plots een dode op zijn geweten heeft en nooit meer de baan op wil.
40:00

Melissa

Verlopen 4,0 320 x
Melissa is een jonge moeder van twee. Op de eerste dag van de zomervakantie is ze alleen thuis met haar driejarig dochtertje Merel. Die ontsnapt even aan haar moeders aandacht en verdrinkt in de tuinvijver.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.