Mijn Job Is Top

Laatste aflevering
Mijn Job Is Top
45 x

Aflevering 10 (Seizoen 1)

Ella Deben (11 jaar) uit Humbeek en Manon Tytgat (11 jaar) uit Nazareth gaan op stoomcursus bij de bekende kok Jeroen De Pauw. Ze leren met een chefmes werken, tomaten emonderen en een kaaskoekje maken. Bekijk aflevering 10 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

April 2020

Aflevering 9 (Seizoen 1)

35 x
Yuri Wolfs (10 jaar) uit Neeroeteren en Thomas Aelbers (10 jaar) uit Deurne-Diest gaan op stoomcursus bij stuntman Stijn Van den Steen. Ze leren schijnvechten, door de lucht zweven en van een grote hoogte vallen. Bekijk aflevering 9 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 8 (Seizoen 1)

55 x
An-Sofie Heytens (12) uit Brugge en Joni Dehert (12) uit Bierbeek gaan op stoomcursus bij bloembindster Stefanie Meulmeester. Ze leren een boeket binden met de korenschooftechniek, creatief zijn met bladeren en een boeket inpakken. Bekijk aflevering 8 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 7 (Seizoen 1)

17 x
Jordan Thijs (11) uit Bocholt en Serge van der Meijs (11) uit Brasschaat gaan op stoomcursus bij Merho, de bekende tekenaar van de stripreeks Kiekeboe. Ze leren hoofden en een figuurtje in beweging tekenen en ze mogen hun eigen stripfiguur ontwerpen. Bekijk aflevering 7 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 6 (Seizoen 1)

20 x
Liesbeth Goossens (11) uit Heist o/d Berg en Nikolas Van Den Boer (10) uit Geel gaan in Safaripark de Beekse Bergen op stoomcursus bij dierenarts Sjaak Kaandorp. Ze leren er olifanten trainen met een target, de poten van een olifant verzorgen en een olifant wassen. Bekijk aflevering 6 van seizoen 1 met VRT NU via de site o...

Aflevering 5 (Seizoen 1)

39 x
Lotte Simon (12) uit Humbeek en Justine Vermeire (11) uit Sint-Martens-Latem gaan in The Chocoloate Line in Antwerpen op stoomcursus bij de bekende chocolatier Dominque Persoone. Ze leren chocolade tempereren, mouleren en chocoladefiguurtjes maken. Bekijk aflevering 5 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 4 (Seizoen 1)

26 x
Elias De Greef (11) uit Zwijndrecht en Julie Grauls (11) uit Everberg gaan op stoomcursus bij taartenbakker en cakedesigner Maya Van Linthout uit Antwerpen. Ze leren een taart snijden en maskeren, suikerpasta kneden en rollen, en figuurtjes boetseren. Bekijk aflevering 4 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 3 (Seizoen 1)

13 x
Jerom Geerts (10) uit Herent en Keaton Upton (11) uit Tervuren gaan op stoomcursus bij graffitikunstenaar Koen Deweerdt uit Lennik. Ze leren werken met de spuitbus, een graffitiletter ontwerpen en die dan ook inkleuren. Bekijk aflevering 3 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 2 (Seizoen 1)

17 x
Ellen Robaert (11) uit Humbeek en Celine Vanden Meerschaut (10) uit Lochristi gaan in Brussel op stoomcursus bij de bekende kapper Platel Platel. Ze leren wassen, knippen en touperen. Bekijk aflevering 2 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 1 (Seizoen 1)

14 x
Vincent Leroi (11) uit Heusden-Zolder en Lore Penne (11) uit Aartselaar gaan op stoomcursus bij cocktailartiest Dries Botty van Josephine's in Antwerpen. Ze leren jongleren met flessen, een cocktail in laagjes maken en een glas garneren. Bekijk aflevering 1 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief