Million Dollar Matchmaker

Million Dollar Matchmaker herbekijken

2019

Seizoen 1 - 10. The Doormat and the Lazy Lion

4,0 44 x
Patti stuurt twee van haar moeilijkste klanten op date: voormalig Baywatch-babe Angelica Bridges en Scorpions-bandlid Ralph Rieckermann. Angelica moet volgens Patti dominanter leren worden in haar relaties en Ralph moet weerstaan aan zijn one night stands met groupies om zijn soulmate te kunnen vinden.

Seizoen 1 - 8. The Crying Virgin and the Gullible

3,0 41 x
De emotionele Ashley moet haar hart opnieuw leren openstellen en Dakota, een goedgelovige kunstenares, moet haar ogen leren openen voor slechte mannen en relaties sneller durven beëindigen.

Seizoen 1 - 9. The Immature Bridesmaid and the Ex from the Block

3,0 37 x
De succesvolle zakenvrouw Robin Kassner wil voor een derde keer gekoppeld worden door Patti. Luistert ze dit keer wel naar Patti's raad om verder te kijken dan het uiterlijk en wordt het derde keer goede keer? En Jennifer Lopez' ex-man wil zich aan ook aan een nieuwe, serieuze relatie wagen, maar daarvoor moet hij zijn pla...

Seizoen 1 - 7. The Ice Queen and the Playboy Chef

4,0 26 x
Patti probeert het hart van een echte ijskoniging terug te ontdooien door haar te koppelen aan enkele interessante matches. En Patti helpt een man die een evenwicht moet vinden tussen relaties en zijn werk.

Seizoen 1 - 6. The Dumped DJ and Shallow Hal

4,0 28 x
Een oppervlakkige modeontwerper, die zich maar niet wil settelen, en een DJ met vertrouwenskwesties zoeken Patti's hulp om de ware liefde te vinden.

Seizoen 1 - 5. The Pop Star and American Psycho

3,0 33 x
Patti helpt een popster die klaar is voor wat actie in haar liefdesleven, maar misschien niet de juiste motieven heeft. En een perfectionist kan de perfecte match maar niet vinden.

Seizoen 1 - 4. Farrah Abraham and the Obsessed Dad

3,0 31 x
Teen Mom-ster Farrah Abraham is op zoek naar liefde en klopt aan bij Patti. Een overbezorgde vader heeft dringend nood aan wat passie in zijn leven, Patti probeert een geschikte partner voor hem te vinden.

Seizoen 1 - 3. Loosey Goosey and Mr. Forever 21

3,0 28 x
Anna Lisa is een feestbeest en flirt erop los. Ze moet op liefdesgebied dus dringend volwassen worden. Kan Patti haar doen inzien dat ze niet mag sollen met de liefde? En Tony, een vriend van Patti die op veel te jonge meisjes valt, heeft dringend hulp nodig voor hij helemaal alleen eindigt.

Seizoen 1 - 2. The Princess and the Man Boy

4,0 23 x
Een prinses komt aankloppen bij datingexperte Patti om haar ware liefde te vinden, maar daarvoor moet ze haar koninklijk verleden achter zich kunnen laten en naar de toekomst kunnen kijken. Een stand-upcomedian gebruikt zijn humor om intimiteit in relaties te mijden. Kan Patti ervoor zorgen dat hij zich wel volledig durft ...

Seizoen 1 - 1. The Ken Doll and the Cliff Diver

4,0 33 x
Miljonairs van vroeger en nu zijn hopeloos op zoek naar de liefde. Ze gaan met hun relatieproblemen naar Petti Strangers Millionaire Club voor een laatste kans op liefde. In de eerste aflevering ontmoet Patti Justin, een levensechte Ken, en Claudia, een vrouw met al drie scheidingen op haar conto. Kan Patti hun slechte dat...
Archief