Million Dollar Matchmaker

November 2019
42:00

Seizoen 1 - 6. The Dumped DJ and Shallow Hal

4,0 0 x
Een oppervlakkige modeontwerper, die zich maar niet wil settelen, en een DJ met vertrouwenskwesties zoeken Patti's hulp om de ware liefde te vinden.
42:00

Seizoen 1 - 7. The Ice Queen and the Playboy Chef

4,0 0 x
Patti probeert het hart van een echte ijskoniging terug te ontdooien door haar te koppelen aan enkele interessante matches. En Patti helpt een man die een evenwicht moet vinden tussen relaties en zijn werk.
42:00

Seizoen 1 - 5. The Pop Star and American Psycho

3,0 1 x
Patti helpt een popster die klaar is voor wat actie in haar liefdesleven, maar misschien niet de juiste motieven heeft. En een perfectionist kan de perfecte match maar niet vinden.
Oktober 2019
42:00

Seizoen 1 - 4. Farrah Abraham and the Obsessed Dad

3,0 2 x
Teen Mom-ster Farrah Abraham is op zoek naar liefde en klopt aan bij Patti. Een overbezorgde vader heeft dringend nood aan wat passie in zijn leven, Patti probeert een geschikte partner voor hem te vinden.
42:00

Seizoen 1 - 3. Loosey Goosey and Mr. Forever 21

3,0 7 x
Anna Lisa is een feestbeest en flirt erop los. Ze moet op liefdesgebied dus dringend volwassen worden. Kan Patti haar doen inzien dat ze niet mag sollen met de liefde? En Tony, een vriend van Patti die op veel te jonge meisjes valt, heeft dringend hulp nodig voor hij helemaal alleen eindigt.
42:00

Seizoen 1 - 2. The Princess and the Man Boy

4,0 3 x
Een prinses komt aankloppen bij datingexperte Patti om haar ware liefde te vinden, maar daarvoor moet ze haar koninklijk verleden achter zich kunnen laten en naar de toekomst kunnen kijken. Een stand-upcomedian gebruikt zijn humor om intimiteit in relaties te mijden. Kan Patti ervoor zorgen dat hij zich wel volledig durft ...
42:00

Seizoen 1 - 1. The Ken Doll and the Cliff Diver

4,0 8 x
Miljonairs van vroeger en nu zijn hopeloos op zoek naar de liefde. Ze gaan met hun relatieproblemen naar Petti Strangers Millionaire Club voor een laatste kans op liefde. In de eerste aflevering ontmoet Patti Justin, een levensechte Ken, en Claudia, een vrouw met al drie scheidingen op haar conto. Kan Patti hun slechte dat...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.