Mind Games

December 2016
40:00

Aflevering 13

4,0 16 x
Clark weet niet of hij het team moet verlaten om een job aan de universiteit aan te nemen. Zijn onderbewuste geeft hem aanwijzingen over hoe hij Sam kan redden. Tijdens het proces twijfelt Ross of Clarks werkmethode wel ethisch verantwoord is. Sam doet ondertussen haar uiterste best om haar relatie met het team opnieuw op te bouwen.
40:00

Aflevering 12

4,0 20 x
Ross vraagt Clarks hulp om Sam uit de corruptie te redden, maar Clark heeft andere dingen aan zijn hoofd. Clarks ongebruikelijke reactie maakt Ross achterdochtig. Maar Sam houdt zelf ook heel wat achter over de fraudezaak.
40:00

Aflevering 11

4,0 20 x
Een dochter wil een date vinden voor haar vader die weduwnaar is en schakelt het team hiervoor in. Aanvankelijk zien ze het niet zitten om als datingbureau ingeschakeld te worden. Toch laten ze zich leiden door hun emoties en bijten ze zich vast in de zaak. Sam heeft het moeilijk het verraad van een oude boezemvriend achter zich te laten en zoekt troost.
40:00

Aflevering 10

4,0 18 x
Sam ontdekt dat ze achtervolgd wordt, en Ross springt voor haar in de bres. Ondertussen moet het team een nerveuze bruid te hulp schieten. Het team werkt een ongewone methode uit, die de twijfels van de bruid zal doen verdwijnen. Ze testen hun methode eerst bij Sam, maar dat leidt tot onverwachte resultaten.
November 2016
39:00

Aflevering 9

3,0 17 x
De nieuwe klant van het team is bezorgd over haar echtgenoot, een professionele vechter die al vijf jaar niet meer gewonnen heeft. Ze hoopt haar man te overtuigen zijn carrière op te geven omdat ze vreest dat zijn volgende gevecht niet goed zal aflopen. Clark vreest dat het psychologisch effect groot gaat zijn wanneer hij gedwongen wordt zijn droom op te geven. Sam probeert Ross ondertussen af te leiden.
40:00

Aflevering 8

3,0 36 x
Clark is uitgelaten wanneer hij ontdekt dat een van zijn favoriete drummers zijn hulp nodig heeft. De opdracht blijkt echter moeilijker dan verwacht, wanneer blijkt dat diens bandleden niet meer met elkaar willen praten. Ondertussen komt Sams oude gedrag weer naar boven en wordt Ross achterdochtig.
39:00

Aflevering 7

3,0 39 x
Het team moet een koppel helpen die een baby adopteerde. De biologische moeder twijfelt plots aan haar beslissing en wil de adoptie tegenhouden. Niet alleen dreigt het koppel hun zoon te verliezen, ze vrezen ook voor de veiligheid van het kind. De moeder is namelijk een tiener met een drugs- en diefstalverleden. Daarbovenop heeft het team slechts één dag om de zitting voor te bereiden.
Oktober 2016
40:00

Aflevering 5

3,0 40 x
Het team is ingehuurd door Jim McKenna, een onderzoeker die wil aankaarten dat zijn werkgever gevaarlijke genetisch gemanipuleerde bloemkolen maakt. McKenna verloor door het proces zijn job en hoopt dat Clark en Ross zijn collega's kunnen overtuigen om informatie te lekken dat zijn gelijk aantoont. Ondertussen krijgt Clark een inzinking en doet Ross er alles aan hem zo snel mogelijk terug op de zaak te krijgen.
39:00

Aflevering 4

3,0 28 x
Een pas verkozen congreslid stemt tegen een voorstel ondanks zijn verkiezingsbelofte. Zijn koerswijziging raakt vooral zijn jongste zoon, die de broers Ross en Clark inhuurt om zijn vader terug van gedachten te doen veranderen. Door deze opdracht besluit Clark aan zijn eigen vader-zoonrelatie te werken.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.