Mini Ninjas

Mini Ninjas herbekijken

2017

Mini Ninja's

Verlopen 4,0 77 x
Nakata leent aan de meester zijn bonsais uit, zodat de kinderen 'de weg van de bonsai' kunnen leren. Dat betekent dat ze verantwoordelijkheidszin krijgen, maar niet alle ninja's vinden die verantwoordelijkheid zo leuk. Hiro wil veel liever trainen!

De sabel van Yamabushi

Verlopen 4,0 39 x
De meester ziet in een visioen dat de sabel die hij lange geleden van Yamabushi heeft gekregen en nu in het bezit is van Ashida, buiten de muren van het fort is en dus veilig kan teruggehaald worden. Een arend leidt de mini ninjas naar de plek waar de sabel zich bevindt.

Mini mini ninja

Verlopen 3,0 84 x
De mini ninjas krijgen les om meesters in de gevechtskunst of een echte ninjas te worden.

De sneeuwigheid

Verlopen 3,0 33 x
Shoko heeft enkele samoerai naar het centrale meer gestuurd. Haar grootvader Ashida wil alle kleinere meren en rivieren uitdrogen, zodat alle dieren naar het grote meer moeten om te drinken. Daar kunnen de samoerai hen dan makkelijk vangen en zo krijgt hij alle dieren snel in handen! Helaas heeft zijn plan alweer grote gev...

Sagami wordt wakker

Verlopen 3,0 29 x
Tijdens een tocht door het bos ergert Ashida zich dood aan alle groene natuur. Shoko moet ervoor zorgen dat het allemaal verdwijnt! Gelukkig komen de mini-ninja's haar net op tijd tegen en blijkbaar vecht de natuur zelf ook terug.

De magische fluit

Verlopen 4,0 37 x
In het bos komen de mini ninja's plots Shoko tegen en die steelt de magische fluit van Suzume. Ashida weet natuurlijk wat hij kan met die sterke magie. Met de fluit kan Shoko de mini ninja's betoveren en aansturen als robots!

Twee in één

Verlopen 4,0 36 x
Wanneer Ashida een slang in een samoerai wil veranderen, wordt hij afgeleid door een grote spin. Plots staat er een samoerai voor hem die als een spinnetje over de muren kan kruipen! Shoko stuurt de mislukte samoerai weg en al snel vinden de mini ninja's hem, maar het halve spinnetje blijkt een heel vreemd ding te zijn.

Johutsu Kuji

Verlopen 4,0 25 x
Animatiereeks die zich afspeelt in een school voor de opleiding van kinderen die ninja willen worden.

Parelkracht

Verlopen 4,0 28 x
De ketting van Ashida is in stukjes op de grond gevallen en één van de parels is weggerold. Per toeval vindt Kunoichi ze in de rivier, maar de parel is op magische wijze verbonden met Ashida en stuurt slechte krachten door. Al snel raakt Kunoichi helemaal in de ban van de magie en neemt de parel haar mee op avontuur.

Shoko en de geesten

Verlopen 4,0 40 x
Shoko en de geesten van Mini Ninjas is uitgezonden op maandag 27 november 2017 om 8:39 uur en was te zien op Ketnet.
Archief