Minority Report

2018
40:00

Aflevering 10

3,0 10 x
Vega, Dash, Arthur en Agatha moeten samenwerken om een chemische aanval van de terroristische groepering Memento Mori te verijdelen. Ze beginnen met het ondervragen van dokter Gray, die hen misschien meer informatie kan geven over hen. Ondertussen is Blomfeld vastberaden om de helderzienden te vinden, maar Blake twijfelt of hij ze wel moet verraden.
39:00

Aflevering 9

3,0 11 x
Aflevering 9 van Minority Report is uitgezonden op zaterdag 7 april 2018 om 17:52 uur en was te zien op Q2.
39:00

Aflevering 9

4,0 7 x
Wanneer blijkt dat de militaire inlichtingendienst, onder leiding van Blomfeld, Dash, Arthur en Agatha op het spoor zijn, houdt Blake belangrijke informatie achter. Arthur besluit om het heft in eigen hand te nemen om zichzelf, zijn broer en zijn zus te redden. Ondertussen krijgt Dash een visioen over een politieke moord. Maar wat heeft de misdaad met het persoonlijke leven van Vega te maken?
41:00

Aflevering 8

4,0 10 x
Dash en Vega krijgen te maken met het wantrouwen van de bevolking van Southside wanneer ze daar bij het ontrafelen van een visioen terechtkomen. Ondertussen worden de vermoedens van Blake over het duo Dash en Vega sterker, waardoor er grote beslissingen gemaakt moeten worden. Henry van de inlichtingendienst onderzoekt een terroristendreiging.
39:00

Aflevering 7

3,0 10 x
Arthur en Dash werken samen om een jong meisje met een slechte gezondheid te helpen waarvan zij denken dat ze het volgende slachtoffer is dat ze zien in hun nieuwe visioen. Hoewel de moderne technologie haar kan helpen, schuwt de gemeenschap waarin het meisje woont het gebruik van die moderne technieken. Wanneer ook Vega en Agatha zich op de zaak storten, moet iedereen met elkaar samenwerken om het tot een goed einde te brengen.
39:00

Aflevering 6

3,0 7 x
Dash en Vega zijn net te laat om een moord te kunnen voorkomen. Dash voelt zich schuldig en probeert op eigen houtje de moord verder te onderzoeken, maar dat loopt niet zoals gepland. Vega heeft het gevoel dat er iets niet klopt en voelt zich verplicht om Arthurs hulp in te roepen. Ondertussen worden er enkele persoonlijke details uit het verleden van Agatha, Arthur en Dash onthuld
41:00

Aflevering 5

4,0 10 x
Wanneer Dash beseft dat Vega het doelwit is in zijn laatste visioen, bundelen ze de krachten met iemand die enkele jaren geleden een belangrijke rol speelde in de moord op Vega's vader. In zijn visioen ziet Dash een vreemd logo dat wel eens een aanwijzing zou kunnen zijn. Arthur duikt dieper in zijn herinneringen en die van zijn broer en zus om antwoorden te vinden.
39:00

Aflevering 4

3,0 10 x
Aflevering 4 van Minority Report is uitgezonden op zaterdag 3 maart 2018 om 18:07 uur en was te zien op Q2.
39:00

Aflevering 4

4,0 8 x
Dash begint zijn eerste dag als Vega's partner, maar ze moeten nog een manier vinden om werk en privé gescheiden te kunnen houden. Dash gaat undercover om een vrouw op te pakken die ervan verdacht wordt wraak te willen nemen op de moordenaars van haar zus. Wanneer Agatha een special visioen krijgt, wil Arthur dat Dash het geheim houdt voor Vega. Arthur vertrouwt Vega niet en denkt dat ze hen zal verraden. Ondertussen begint Agatha haar eigen plannen in gang te zetten.
40:00

Aflevering 3

4,0 11 x
Vega wil dat Dash analist wordt voor Hawk-Eye, een nieuw politieprogramma dat verdacht gedrag in kaart moet brengen. Ze roept hiervoor de hulp in van Akeela, maar Dash staat niet te springen om de job aan te nemen. Ondertussen vragen Dash en Vega zich af wat Arthur van plan is. Wanneer Dash Blake voor de eerste keer ontmoet, vraagt hij hem een vreemde gunst.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.