Minority Report

2018
39:00

Aflevering 6

3,0 4 x
Dash en Vega zijn net te laat om een moord te kunnen voorkomen. Dash voelt zich schuldig en probeert op eigen houtje de moord verder te onderzoeken, maar dat loopt niet zoals gepland. Vega heeft het gevoel dat er iets niet klopt en voelt zich verplicht om Arthurs hulp in te roepen. Ondertussen worden er enkele persoonlijke details uit het verleden van Agatha, Arthur en Dash onthuld
41:00

Aflevering 5

4,0 6 x
Wanneer Dash beseft dat Vega het doelwit is in zijn laatste visioen, bundelen ze de krachten met iemand die enkele jaren geleden een belangrijke rol speelde in de moord op Vega's vader. In zijn visioen ziet Dash een vreemd logo dat wel eens een aanwijzing zou kunnen zijn. Arthur duikt dieper in zijn herinneringen en die van zijn broer en zus om antwoorden te vinden.
39:00

Aflevering 4

3,0 5 x
Aflevering 4 van Minority Report is uitgezonden op zaterdag 3 maart 2018 om 18:07 uur en was te zien op Q2.
39:00

Aflevering 4

4,0 4 x
Dash begint zijn eerste dag als Vega's partner, maar ze moeten nog een manier vinden om werk en privé gescheiden te kunnen houden. Dash gaat undercover om een vrouw op te pakken die ervan verdacht wordt wraak te willen nemen op de moordenaars van haar zus. Wanneer Agatha een special visioen krijgt, wil Arthur dat Dash het geheim houdt voor Vega. Arthur vertrouwt Vega niet en denkt dat ze hen zal verraden. Ondertussen begint Agatha haar eigen plannen in gang te zetten.
40:00

Aflevering 3

4,0 6 x
Vega wil dat Dash analist wordt voor Hawk-Eye, een nieuw politieprogramma dat verdacht gedrag in kaart moet brengen. Ze roept hiervoor de hulp in van Akeela, maar Dash staat niet te springen om de job aan te nemen. Ondertussen vragen Dash en Vega zich af wat Arthur van plan is. Wanneer Dash Blake voor de eerste keer ontmoet, vraagt hij hem een vreemde gunst.
41:00

Aflevering 2

4,0 8 x
Aflevering 2 van Minority Report is uitgezonden op zaterdag 17 februari 2018 om 17:58 uur en was te zien op Q2.
41:00

Aflevering 2

4,0 4 x
Dash krijgt een vaag visioen van een man die een vrouw vermoordt. Hij ziet een opvallend paar schoenen en een symbool dat niemand kent. Om de daad te kunnen voorkomen, bundelen Vega en Dash hun krachten om de moordenaar op te sporen. Ze trekken naar een hippe nachtclub, waar hij het potentiële slachtoffer denkt te herkennen tussen het volk. Ondertussen ontdekt Dash iets schokkends over zichzelf.
42:00

Aflevering 1

3,0 8 x
Dash probeert zijn unieke gave om moorden te zien voordat ze gebeuren geheim te houden voor de overheid. Wanneer hij een visioen krijgt van een vrouw die uit een raam wordt geduwd, zet hij zijn vrijheid op het spel door detective Lara Vega, die de zaak onderzoekt, tips te geven. Dash was namelijk net te laat om de moord te kunnen voorkomen. Vega wil Dash helpen om zijn gave voor het goede te gebruiken, maar ze moet haar nieuwe bron van informatie geheim houden voor haar collega's en familie, en...
Afleveringen 2017
39:00

10 juli 2017

4,0 23 x
10 juli 2017 van Minority Report is uitgezonden op maandag 10 juli 2017 om 22:16 uur en was te zien op Q2.
39:00

10 juli 2017

3,0 16 x
Vega, Dash, Arthur en Agatha moeten samenwerken om een chemische aanval van de terroristische groepering Memento Mori te verijdelen. Ze beginnen met het ondervragen van dokter Gray, die hen misschien meer informatie kan geven over hen. Ondertussen is Blomfeld vastberaden om de helderzienden te vinden, maar Blake twijfelt of hij ze wel moet verraden.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.