Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Miss Moon

Miss Moon herbekijken

April 2019

Alle hens aan dek!

Verlopen 4,0 19 x
Jules speelt piraat in bad en daar kent Moony natuurlijk alles van. Ze tovert zijn octopus om in een echt groot onderwatermonster! Zo'n spelletje blijft niet leuk, want de octopus gaat er vandoor met Moony's toverstaf. Dat klinkt als een missie voor kapitein Jules!

Gestolen foto

Verlopen 3,0 15 x
Om de kinderen te verrassen staat mama plots incognito aan de deur! Niemand mag weten dat ze er is, zeker de paparazzi niet. Wanneer er plots toch een fotograaf opduikt, brengt dat de barones op een geweldig idee. Ze wil een foto van Moony maken terwijl ze tovert!

Liefdesvampier

Verlopen 3,0 11 x
Lola onderbreekt het spel van Jules en meneer Puf omdat ze tv wil kijken. Haar favoriete serie, 'Liefdesvampier', begint! Lola vindt dat Howard heel erg op de vampier in de serie lijkt en het valt haar op dat hij ook vaak een zonnebril draagt. Waarschijnlijk is Howard een vampier! Zou Moony hem kunnen redden en weer een me...

Papa, waar ben je?

Verlopen 4,0 17 x
De barones wil papa spreken over haar hondjes, maar die heeft nu even helemaal geen tijd. Hij wou dat hij kon verdwijnen als de barones in de buurt was en Moony neemt dat natuurlijk letterlijk op. Ze tovert papa weg!

De allerbeste kinderjuf

Verlopen 4,0 15 x
In het park loopt een zekere juf Bunch op te scheppen dat ze de beste kinderjuf van de stad is. Omdat Miss Moon per ongeluk op de bank van de beste kinderjuf gaat zitten, daagt Bunch haar uit voor een duel. Als Moony wint wordt zij de beste, maar als ze verliest mag ze nooit meer in het park komen met de drie kinderen!

De taartenbakwedstrijd

Verlopen 4,0 14 x
Animatiereeks over de avonturen van 3 kinderen die een tovenares als kindermeisje krijgen.

Lola wordt een aap

Verlopen 4,0 22 x
Papa probeert het aapje Kenia uit haar verblijf in de dierentuin te lokken, maar ze wil blijkbaar niet weg. Kenia weigert naar hem toe te komen. Lola weet de oplossing: als miss Moon haar verandert in een aap, kan ze met Kenia praten!

Ruim je kamer op!

Verlopen 3,0 16 x
Lola's kamer is een echte puinhoop en vanavond komt mama weer thuis. Natuurlijk wil Miss Moon graag een magisch handje helpen, maar dat mag niet van papa! Lola moet volgens hem maar leren zelf haar kamer schoon te houden. Daar heeft ze natuurlijk helemaal geen zin in.

De schuimpjesboom

Verlopen 4,0 10 x
Animatiereeks over de avonturen van 3 kinderen die een tovenares als kindermeisje krijgen.

Een namaak moeder

Verlopen 3,0 18 x
Animatiereeks over de avonturen van 3 kinderen die een tovenares als kindermeisje krijgen.
Archief