Models In Paris

2019
42:00

Seizoen 1 - 4. Aflevering 4

4,0 23 x
Silke heeft vandaag een shoot voor Vogue en Kelly heeft een pikante shoot voor een Japans lingeriemerk. Famke zet haar zoektocht naar modellenbureaus even op pauze want haar grote liefde Tim is in Parijs.
42:00

Seizoen 1 - 3. Aflevering 3

4,0 8 x
In deze aflevering start model Famke haar zoektocht naar een Franse agency terwijl Beaudine een fotoshoot heeft voor Splendid. En net nadat alle modellen geïnstalleerd zijn in hun modellenappartement, staat er ineens een nieuw high-fashion model voor de deur.
42:00

Seizoen 1 - 2. Aflevering 2

4,0 8 x
Silke en Beaudine worden geboekt voor dezelfde modellenopdracht. De beste vriendin van Michelle, Kelly, komt ook aan in het modellenappartement. Maar wie slaapt nu waar?
42:00

Seizoen 1 - 1. Aflevering 1

4,0 23 x
De modellen nemen hun intrek in het modellenappartement in de Franse hoofdstad. Voor Michelle is er niet veel tijd om uit te pakken, want ze heeft meteen een lingerieshoot in hartje Parijs.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.