Models In Paris

Models In Paris herbekijken

Seizoen 1

Aflevering 8

3,0 77 x
De modellen lopen mee met de grootste shows van de Fashionweek in Parijs. Helaas is er weinig tijd om deze overwinning te vieren want de koffers moeten worden gepakt en het is tijd om afscheid te nemen.

Aflevering 7

4,0 9 x
De jonge Famke harkt haar allereerste betaalde klus binnen. En de meiden gaan kijken bij een coutureshow van highfashionmodellen Lucinda en Silke.

Aflevering 6

4,6 7 x
Lucinda en Famke gaan langs de dokter, waar zij horen of ze wel op het gezonde gewicht zitten en door mogen met hun carrière als model. Ondertussen stapelen de irritaties in het huis zich langzaam op. Bij een onschuldige wijnproeverij barst de bom.

Aflevering 5

4,0 22 x
Parijs wordt getroffen door een hittegolf. Afkoelen is er helaas niet bij: Lucinda en Kelly hebben vandaag een shoot voor een campagne van ski-kleding. En ook Famke heeft werk, ze heeft haar allereerste test-shoot.

Aflevering 4

4,0 13 x
Silke heeft vandaag een shoot voor Vogue en Kelly heeft een pikante shoot voor een Japans lingeriemerk. Famke zet haar zoektocht naar modellenbureaus even op pauze want haar grote liefde Tim is in Parijs.

Aflevering 3

4,0 9 x
Model Famke start haar zoektocht naar een Frans modellenbureau terwijl Beaudine een fotoshoot heeft voor Splendid. En net nadat alle modellen geïnstalleerd zijn in hun modellenappartement, staat er ineens een nieuw high-fashion model voor de deur.

Aflevering 2

4,0 6 x
Silke en Beaudine worden geboekt voor dezelfde modellenopdracht. Kelly, de beste vriendin van Michelle, komt ook aan in het modellenappartement. Maar wie slaapt nu waar?

Aflevering 1

4,0 131 x
De modellen nemen hun intrek in het modellenappartement in de Franse hoofdstad. Voor Michelle is er niet veel tijd om uit te pakken, want ze heeft meteen een lingerieshoot in hartje Parijs.
Archief