Moment Of Truth

Laatste aflevering
Moment Of Truth
Verlopen 12 x

Seizoen 1, Aflevering 10 - Roberto Martínez Is Brazilië Te Slim Af

Bruno Metsu legt de Franse tekortkomingen bloot, Roberto Martínez is Brazilië te slim af, Vicente del Bosque behoudt de Spaanse kalmte, en een tegenstrijdige aanpak blijkt beslissend te zijn voor Argentinië.

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 9 - Luis Zapata Zoekt Troost Voor El Salvador

Verlopen 16 x
Japan brengt de VS in shock, een tiener leidt de Franse frontlinie, Eusebio inspireert een Portugese comeback, en Luis Zapata zoekt troost voor El Salvador.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Braziliaanse Harten Worden Gebroken Op Eigen Bodem

Verlopen 6 x
De 'Vogelman' van Colombia, Schotlands Argentijnse odyssee, Zuid-Koreaanse feesten, en Braziliaanse harten die worden gebroken op eigen bodem.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Diego Maradona Verbijstert België

Verlopen 5 x
Robin van Persie verbluft Spanje, Fabio Cannavaro zet Duitsland buitenspel, Diego Maradona verbijstert België, en er wordt een prachtig Braziliaans teamdoelpunt gescoord in Mexico.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Bebeto Viert Zijn Vaderschap

Verlopen 11 x
Roger Milla doet het publiek genieten, Siphiwe Tshabalala doet Zuid-Afrika stralen, Bebeto viert zijn vaderschap, en Brandi Chastain en Marco Tardelli bezegelen de wereldbekeroverwinning.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Megan Rapinoe Wil Niet Ontvangen Worden In Het Witte Huis.

Verlopen 11 x
Andrés Iniesta draagt zijn hart op z'n shirt, Paul Pogba roept z'n teamgenoten bijeen, Megan Rapinoe wil niet naar de Amerikaanse president, en Salvatore Schillaci staat in de schijnwerpers.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Christiane Endler Pakt Haar Land Flink Aan

Verlopen 12 x
Franco Baresi en Roger Boucquet trotseren blessures, Christiane Endler pakt haar land flink aan, en de waarheid achter de vrijetrapchaos bij de match tussen Brazilië en Zaïre.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Wat Is Het Beste Van De Majestueuze Maradona, Messi En Marta?

Verlopen 12 x
'Het Vogeltje' van Brazilië, het moment van Cruijff, de majestueuze Maradona, Messi en Marta, de briljante Beckenbauer, een masterclass van Zidane en de misser van Pele.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Luis Suárez Is De Kwelduivel Van Afrika

Verlopen 23 x
Luis Suárez is de kwelduivel van Afrika. Michael Owen brengt Argentinië in verwarring. Claudio Gentile verstikt Diego Maradona, vier jaar voor de beruchte 'Hand van God'.

Seizoen 1, Aflevering 1 - De Wk-Finale Van 1998 Had Helemaal Anders Kunnen Verlopen

Verlopen 14 x
David Beckham krijgt te maken met felle reacties. Paulo Rossi protesteert tegen een matchfixingschandaal. Hope Solo wordt buitenspel gezet door de VS. Ronaldo vecht voor zijn leven.
Archief