Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Moment Of Truth

Moment Of Truth herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 8 - Braziliaanse Harten Worden Gebroken Op Eigen Bodem

4,0 4 x
De 'Vogelman' van Colombia, Schotlands Argentijnse odyssee, Zuid-Koreaanse feesten, en Braziliaanse harten die worden gebroken op eigen bodem.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Diego Maradona Verbijstert België

3,0 4 x
Robin van Persie verbluft Spanje, Fabio Cannavaro zet Duitsland buitenspel, Diego Maradona verbijstert België, en er wordt een prachtig Braziliaans teamdoelpunt gescoord in Mexico.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Bebeto Viert Zijn Vaderschap

3,0 3 x
Roger Milla doet het publiek genieten, Siphiwe Tshabalala doet Zuid-Afrika stralen, Bebeto viert zijn vaderschap, en Brandi Chastain en Marco Tardelli bezegelen de wereldbekeroverwinning.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Megan Rapinoe Wil Niet Ontvangen Worden In Het Witte Huis.

4,0 3 x
Andrés Iniesta draagt zijn hart op z'n shirt, Paul Pogba roept z'n teamgenoten bijeen, Megan Rapinoe wil niet naar de Amerikaanse president, en Salvatore Schillaci staat in de schijnwerpers.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Christiane Endler Pakt Haar Land Flink Aan

3,0 1 x
Franco Baresi en Roger Boucquet trotseren blessures, Christiane Endler pakt haar land flink aan, en de waarheid achter de vrijetrapchaos bij de match tussen Brazilië en Zaïre.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Wat Is Het Beste Van De Majestueuze Maradona, Messi En Marta?

4,0 2 x
'Het Vogeltje' van Brazilië, het moment van Cruijff, de majestueuze Maradona, Messi en Marta, de briljante Beckenbauer, een masterclass van Zidane en de misser van Pele.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Luis Suárez Is De Kwelduivel Van Afrika

4,5 8 x
Luis Suárez is de kwelduivel van Afrika. Michael Owen brengt Argentinië in verwarring. Claudio Gentile verstikt Diego Maradona, vier jaar voor de beruchte 'Hand van God'.

Seizoen 1, Aflevering 1 - De Wk-Finale Van 1998 Had Helemaal Anders Kunnen Verlopen

4,0 4 x
David Beckham krijgt te maken met felle reacties. Paulo Rossi protesteert tegen een matchfixingschandaal. Hope Solo wordt buitenspel gezet door de VS. Ronaldo vecht voor zijn leven.
Archief