Moonlighting

Moonlighting herbekijken

Maart 2020

Seizoen 3 - 2. The Man Who Cried Wife

4,0 26 x
Een man doodt zijn echtgenote en begraaft haar in het bos, maar de volgende dag krijgt hij plots telefoon van haar. Wanneer hij haar lichaam wil opgraven, blijkt het verdwenen te zijn. De man besluit Blue Moon in te schakelen om zijn echtgenote te vinden.

Seizoen 3 - 1. The Son Also Rises

4,0 19 x
David krijgt bezoek van zijn vader, die hij in lange tijd niet meer gezien heeft, met de vraag of hij getuige wil zijn op diens huwelijk. Wanneer David Jr. echter kennismaakt met de verloofde van zijn vader, beseft hij dat hij ooit een onenightstand met haar had.
Februari 2020

Seizoen 1 - 5. My Fair David

4,0 38 x
Maddie en David raken betrokken bij een moord, een lichaam dat vermist geraakt en een internationaal complot.

Seizoen 1 - 4. Next Stop Murder

4,0 18 x
Ms. DiPesto wint een wedstrijd en mag bijgevolg deelnemen aan een spel gebaseerd op 'Murder on the Orient Express'. Maddie en David begeleiden haar naar de trein, maar voor ze de wagon kunnen verlaten, sluiten de deuren. Wanneer er vervolgens een echte moord gepleegd wordt, is het aan Maddie en David om de misdaad op te lo...

Seizoen 1 - 3. The Next Murder You Hear

4,0 15 x
Paul McCain wordt tijdens een live-uitzending op de radio neergeschoten. Het onderzoek dat daarop volgt trekt heel wat aandacht. David ruikt geld.

Seizoen 1 - 2. The Lady in the Iron Mask

3,0 34 x
Een mysterieuze vrouw, die weigert haar gezicht te tonen, doet een beroep op Maddie en David om haar ex-geliefde op te sporen. De detectives kunnen de man localiseren, maar de volgende dag blijkt de man te zijn vermoord.

Seizoen 2 - 1. Brother, Can You Spare a Blonde ?

4,0 44 x
Wanneer Richard, de rijke broer van David, plots opduikt en indruk maakt op Maddie, kan David zijn jaloezie maar moeilijk de baas. Maddie ondervindt ondertussen problemen om haar schuld bij de bank in te lossen. David ontdekt dat zijn broer in de problemen zit.
Archief