Motorway Cops

Laatste aflevering
58:00
Motorway Cops
7 x

Seizoen 7, Aflevering 1 - Breakdown

Een vader en zijn tweejarige dochter hebben autopech en wachten op de vluchtstrook op hulp.

Seizoen 4
59:00

Seizoen 4, Aflevering 3 - Extreme Measures

4 x
De verkeerspolitie moeten drastisch te werk gaan wanneer twee jongemannen in een gepimpte wagen weigeren om te stoppen.
58:00

Seizoen 4, Aflevering 1 - Cheats and Chancers

6 x
De verkeerspolitie houdt bestuurders tegen die de regels overtreden en risico's nemen, en zo levens in gevaar brengen. Ze komen vaak dezelfde bestuurders tegen.
58:00

Seizoen 4, Aflevering 4 - Rulebreakers and Risktakers

14 x
De verkeerspolitie krijgt geregeld te maken met vernielingen die veroorzaakt worden door zij die de regels negeren en gevaarlijke risico's nemen.
59:00

Seizoen 4, Aflevering 2 - Burden of Proof

11 x
De verkeerspolitie moet wetsovertreders niet alleen arresteren, ze moeten ook bewijs leveren. Maar vaak rekenen ze op bewijs dat er gewoon niet is en is het het woord van de ene tegen dat van de andere.
Seizoen 6
1:00:00

Seizoen 6, Aflevering 2 - Tip-offs and Tearaways

8 x
Agenten Dale en Doug gaan op zoek naar de bestuurder van een wagen die op z'n kop op de snelweg is beland.
58:00

Seizoen 6, Aflevering 1 - Human Traffic

6 x
Agenten Craig en Dan treffen enkele Iraanse mannen aan in de laadbak van een vrachtwagen. Agenten Andrew en Craig reageren op de melding van een ongeluk.
Seizoen 1
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Without Warning

12 x
De verkeerspolitie wordt opgeroepen wanneer een bestuurder een wild paard aanrijdt. Ze moeten het verkeer omleiden tot een veearts ter plaatse is. Ondertussen moet sergeant Anderson een verkeersongeluk reconstrueren. Er is echter geen bruikbare getuigenis omdat het ongeluk 's nachts gebeurde.
58:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Dangerous Highways

22 x
Een geschaarde vrachtwagen veroorzaakt een file waarin vervolgens een fataal ongeluk met twee vrachtwagens gebeurt. De verkeerspolitie moet de snelweg afsluiten en uitzoeken waarom de bestuurder niet op tijd stopte.
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Excuses, Excuses

20 x
In Bradford betrappen agenten een man op heterdaad tijdens een inbraak. Ondanks de bewijslast haalt de man het ene excuus na het andere aan om een arrestatie te vermijden.
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Out of Control

20 x
De verkeerspolitie gaat ter plaatse na een frontale botsing nabij het centrum van Birmingham. Ze maken de weg vrij en proberen uit te zoeken hoe het ongeluk gebeurde.
1:00:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Right Time, Right Place

16 x
Agenten Matt en Aidy worden opgeroepen om hun collega's bij te staan bij de achtervolging van een gestolen wagen. De auto nadert het centrum van Leeds en dat kan voor gevaarlijke situaties zorgen.
Seizoen 6
1:00:00

Seizoen 6, Aflevering 3 - Riding into Trouble

21 x
Michelle Rookes en Brian Harrison krijgen te maken met een heel eigenaardige situatie wanneer ze een auto tegenhouden en de bestuurder allerhande bizarre excuses begint af te ratelen.
1:00:00

Seizoen 6, Aflevering 4 - Keeping Up Appearances

26 x
Agenten Chris en Mike houden een bestuurder tegen die zonder verzekering blijkt rond te rijden. Een achtervolging leidt tot de arrestatie van een man die in het bezit is van cannabis.
Seizoen 5
1:00:00

Seizoen 5, Aflevering 6 - White Lines

15 x
Speciale politieteams van Yorkshire en Humber slaan vaak de handen in elkaar om de illegale drugshandel over de wegen van Groot-Brittannië een halt toe te roepen. Daarbij maken ze gebruik van een gesofisticeerd netwerk van camera's die automatisch nummerplaten kunnen lezen.
1:00:00

Seizoen 5, Aflevering 2 - Duty of Care

40 x
Agenten zijn ter plaatse bij een ernstig ongeluk in Bradford, ze achtervolgen een vluchtende Golf GTI aan hoge snelheid en doen meer dan hun plicht om een 91-jarige oorlogsveteraan te helpen die gestrand is op de M62.
Seizoen 1
59:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Extreme Measures

13 x
De verkeerspolitie moeten drastisch te werk gaan wanneer twee jongemannen in een gepimpte wagen weigeren om te stoppen.
58:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Lights Out

43 x
De verkeerspolitie maakt jacht op kabeldieven, een misdaad die het land jaarlijks heel wat geld kost.
59:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Hide and Seek

5 x
De verkeerspolitie spoort bestuurders op die niet gepakt willen worden. En sommigen nemen daarbij uitzonderlijke risico's, waaronder twee mannen die vermoedelijk drugs vervoeren.
58:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Rulebreakers and Risktakers

9 x
De verkeerspolitie krijgt geregeld te maken met vernielingen die veroorzaakt worden door zij die de regels negeren en gevaarlijke risico's nemen.
Archief