Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

My Wife And Kids

My Wife And Kids herbekijken

Januari 2017

Aflevering 12

4,0 50 x
Vanessa koopt een voetbaltafel voor Junior. Wanneer hij keer op keer wint, begint hij zich echter heel arrogant te gedragen. Michael besluit om hem een lesje te leren, maar dat draait helemaal verkeerd uit. Ten einde raad bedenken de Kyles een plan om Michael te stoppen.

Aflevering 6

3,0 48 x
Michael beweert dat het beter zou zijn als Junior wat minder tijd spendeert met Vanessa en de baby; maar Michaels advies draait niet uit zoals hij het gewild zou hebben. Junior nodigt Janet namelijk uit om mee te doen met een spelletje poker. Michael, die uitkeek naar een avondje onder de mannen, is hier absoluut niet mee ...

Aflevering 7

4,0 70 x
Janet weet de familie te overtuigen om mee te doen aan een karaokewedstrijd. Alleen Junior heeft al andere plannen. Niemand kan zich echter inbeelden waar hij mee bezig is. Zelf wacht Junior geduldig de juiste manier en de juiste timing af om Vanessa een heel belangrijke vraag te stellen.

Aflevering 11

4,0 29 x
Michael en Jay gaan op double date met Junior en Vanessa. Jay is jaloers wanneer ze ziet hoe dolverliefd het nieuwe paartje is, en hoe attent Junior is voor zijn geliefde. Ze eist dat Michael haar op dezelfde manier behandelt. Michael overdrijft echter en overlaadt haar met zodanig veel aandacht, cadeautjes en liefde dat J...

Aflevering 5

4,0 34 x
Junior denkt dat hij niet slim genoeg is om zijn zoon op een goede manier op te voeden. Michael doet hem geloven dat zijn zoon een ‘magische baby’ is, en dat de baby Junior slimmer maakt telkens hij hem vasthoudt.

Aflevering 10

4,0 49 x
Junior en Vanessa kondigen aan dat ze binnen twee weken zullen trouwen. Hun idee van een eenvoudig huwelijk wordt echter van tafel geveegd wanneer Michael en Jay de trouwerij van de eeuw willen organiseren. Vanessa is gefrustreerd en wil dat haar toekomstige zijn vader eindelijk eens tegenspreekt.

Aflevering 4

4,0 37 x
Michael weigert om naar een middelbare schoolreünie te gaan. Alles verandert echter wanneer zijn oude schoolrivaal, de welbespraakte Bobby Show, Michael uitdaagt om te dansen. Hij gaat toch om te bewijzen dat hij de beste danser is en gebruikt zelfs de ingewikkeldste dansmoves.

Aflevering 9

4,5 40 x
Junior beslist om rapper te worden en komt terecht in de Rapacademie. Die wordt toevallig gerund door Michaels aartsvijand Bobby Shaw. Hij manipuleert de naïeve Junior en het duurt niet lang vooraleer die laatste een bedrieglijk contract tekent. Om zijn zoon te helpen, daagt Michael Bobby uit voor een ‘rap-off’. Terwijl Mi...

Aflevering 3

3,0 50 x
Michael is de enige die de baby van Junior en Vanessa kan doen stoppen met huilen. Wanneer hij faalt in de kinderzorgklas en geen certificaat krijgt, laat de familie hem echter niet meer bij zijn kleinkind. Michael - zal nu een manier moeten vinden om zijn familie ervan te overtuigen dat hij een goede grootvader is.

Aflevering 8

3,0 49 x
Michael staat eerst sceptisch tegenover het idee van Jay om een eigen soulfoodrestaurant te openen, maar zijn zin voor competitiviteit wordt aangewakkerd wanneer de ‘Hoos’ opduiken. Deze eigenaars van een Chinees restaurant wat verder in de straat gebruiken smerige tactieken om ‘Jay’s Soul Kitchen’ te doen sluiten, maar da...
Archief