Mysterious Planet

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 5 - Naast Het Amazonewoud Bevat Brazilië Nog Een Uniek, Vergeten Regenwoud

Verlopen 14 x
Vlak bij Rio vinden we een uniek regenwoud, het icoon van Brazilië. Maar het is niet het Amazonewoud. Vijf keer kleiner, maar even rijk aan leven: dit is Mata Atlântica (Atlantisch Woud). Een van de meest diverse plekken op deze planeet, maar toch vergeten. Hoe is dat mogelijk?

Seizoen 1, Aflevering 4 - In Afrika Moeten Dieren Samen Zien Te Overleven

Verlopen 21 x
Het Ethiopisch Hoogland, het Dak van Afrika, de thuis van dieren die je nergens anders vindt. In dit duizelingwekkende koninkrijk, waar natuurkrachten zowel scheppend als vernietigend werken, moet je zowel samenwerken als domineren om te kunnen overleven.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Ontdek De Geheimen Van Het Leven In Het Andesgebergte

Verlopen 29 x
Eén bergketen, twee verschillende werelden: een fort van vuur, het bastion van een feniks, en een koninkrijk van ijs, het imperium van de onzichtbare heerser. Maar hoe hebben de flamingo en de poema deze vijandige gebieden overwonnen? Ontdek de geheimen achter het leven in de bergen van vuur en ijs: de Andes.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Waarom Komen Honderden Walvishaaien Samen Op Dezelfde Plek?

Verlopen 23 x
Meer dan vierhonderd walvishaaien komen samen op dezelfde plek, vlak bij de kust van Mexico. Maar waarom? Van een meteoriet die door de ruimte knalt, tot een ondergrondse wereld vol monsters en buitenaardse wezens... We onderzoeken alle mogelijke pistes.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Draken, Gremlins En Hobbits: Leer De Vreemdste Wezens Kennen

Verlopen 19 x
Maak kennis met enkele van de vreemdste wezens op aarde: draken, gremlins en zombiekuikens, punkaapjes en hobbits, een varken met slagtanden die zijn eigen voorhoofd doorboren en een vogel die dankbaar gebruik maakt van een veerboot. Wat maakt deze eilanden en hun bewoners zo bijzonder?

Aflevering 5 (Seizoen 1)

31 x
Vlak bij Rio vinden we een uniek regenwoud, het icoon van Brazilië. Maar het is niet het Amazonewoud. Vijf keer kleiner, maar even rijk aan leven: dit is Mata Atlântica (Atlantisch Woud). Een van de meest diverse plekken op deze planeet, maar toch vergeten. Hoe is dat mogelijk? Bekijk aflevering 5 van seizoen 1 met VRT NU ...

Aflevering 4 (Seizoen 1)

40 x
Het Ethiopisch Hoogland, het Dak van Afrika, de thuis van dieren die je nergens anders vindt. In dit duizelingwekkende koninkrijk, waar natuurkrachten zowel scheppend als vernietigend werken, moet je zowel samenwerken als domineren om te kunnen overleven. Bekijk aflevering 4 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 3 (Seizoen 1)

80 x
Eén bergketen, twee verschillende werelden: een fort van vuur, het bastion van een feniks, en een koninkrijk van ijs, het imperium van de onzichtbare heerser. Maar hoe hebben de flamingo en de poema deze vijandige gebieden overwonnen? Ontdek de geheimen achter het leven in de bergen van vuur en ijs: de Andes. Bekijk afleve...

Aflevering 2 (Seizoen 1)

31 x
Meer dan vierhonderd walvishaaien komen samen op dezelfde plek, vlak bij de kust van Mexico. Maar waarom? Van een meteoriet die door de ruimte knalt, tot een ondergrondse wereld vol monsters en buitenaardse wezens... We onderzoeken alle mogelijke pistes. Bekijk aflevering 2 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 1 (Seizoen 1)

55 x
Maak kennis met enkele van de vreemdste wezens op aarde: draken, gremlins en zombiekuikens, punkaapjes en hobbits, een varken met slagtanden die zijn eigen voorhoofd doorboren en een vogel die dankbaar gebruik maakt van een veerboot. Wat maakt deze eilanden en hun bewoners zo bijzonder? Bekijk aflevering 1 van seizoen 1 me...
Archief