No-Go Zones - The Worlds Toughest Places

No-Go Zones - The Worlds Toughest Places herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 6 - Mexico

3,0 3 x
Tepito is een wijk in Mexico-Stad. Hier regeert de La Union-bende. Drugs- en wapenhandel zijn hier de belangrijkste dagelijkse bezigheden. Maar ook voor moord deinzen de criminelen hier niet terug.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Colombia

3,0 7 x
Het Santa Fe-district in de Colombiaanse hoofdstad Bogotá wordt gekenmerkt door drugs, geweld en prostitutie. Hier hebben criminelen en pooiers het voor het zeggen.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Jamaica

3,0 10 x
Het Caribische Jamaica mag dan wel een populaire vakantiebestemming zijn, hier worden ook het hoogste aantal moorden ter wereld gepleegd. En hier spelen vooral de vele getto's een belangrijke rol in. Afrekeningen tussen bendes zijn hier dagelijkse kost.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Philippines

4,0 6 x
Quirino, op de Filipijnen, is de thuisbasis van drugsdealers, dieven en moordenaars. Het is het werkterrein van de Batanga City Jail-bende. De voorbije 20 jaar regeerde bendeleider Jo-Jo hier met ijzeren vuist.

Seizoen 1, Aflevering 2 - USA

4,0 17 x
Detroit behoort tot de gevaarlijkste steden van de VS, en dan vooral de buurt rond Seven Mile Road. Hier durft zelfs de politie enkel overdag te patrouilleren. De Seven Mile Bloods zwaaien hier de plak. Deze bende drugsdealers, moordenaars, oplichters en dieven is tot alles in staat om hun buurt te verdedigen.

Seizoen 1, Aflevering 1 - South Africa

3,0 3 x
Ghost Town in Zuid-Afrika is een van de gevaarlijkste regio's ter wereld. De leden van de Ugly Americans-bende zwaaien hier de plak. Wie hier niet moet zijn, blijft hier beter weg. Zelfs politie en hulpverleners laten deze straten links liggen.
Archief